| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 2/5/2015 | כנרת - צפון | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - פתיונות |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 10:30 | בצק רגיל - | קרפיון בר (סאזאן) | 1 | בערך 3 קילו |
הדו"ח:
שלום לכולם
ביום שיש מתעורר בשעה 8 וחצי ואבא שלי אומר לי בר בוא תיראה משהוא והוא מראה לי תמונה של סל מלא מושטים שחבר שלו תפס
אני יאשר אומר לו אבא בוא נילך גם לנסות והוא מסכים.
תיק תיק מסדר ציוד זירזור ואומר לעצמי נסים גם חכת פטיונות באותו.
בשעה 9 וחצי הגענו לחוף כפר נחום ורואים שכול החוף מפוצץ בדיגים אבא שלי אומר לי בוא נילך ימינה ואנחנו מוצאים את הפינה שלנו
בשעה 10 אבא שלי כבר זורק חכה עם בצק ואני מנסה זירזור שם ניקל ומתחיל לעבוד אחרי כמה דקות תופס מושט ראשון ואז אבא שלי צועק לי בר בוא
מהר תיראה איזה משיכה אני מסתכל ורואה כיפוף חזק בחכה רץ מהר לוקח את החכה נותק הוק סט חזק ומתחיל להביא את הדג אלי אחרי מלחמה קצרה הדג מתקרב לחוף ואז הוא נותן ריצה ישאר לתוך השיחים עובד איתו לעט לעט ומצליח להוציא אותו ואז אני רואה שזה קרפיון גדול ואני אומר לאבא תביא את רשת ההרמה והוא אומר לי שככנו אותה בבית

מתבאס קצת אבל הדג עדין אצלי מנסה להביא אותו עד לחוף ואיך שהוא מגיע אני רואה שהקרס עוד שניה מתנתקת נותן לאבא שלי את החכה ואז אני בא להרים את הדג והוא קופץ מהחוף חזרה למים
אני מתבאס ממש ואבא שלי אומר לי עזוב לא נורא זה חלק מהדיג
אחרי כמה דקות של באסה חוזרים לעבוד אני מנסה עוד קצת ותופס עוד מושט אחד.
השעה כבר 11 וחצי ואבא אומר לי יאלה מספיק להיום משחרר את שני המושטים ואנחנו חוזרים הביתה שמחים וקצת מבואסים
לסיכום, היה כיף מאוד ואני למדתי מהיציאה הזאת שאפשר לי תפוס קרפיון גם על בצק רגיל ומעכשיו אני לוקח את רשת ההרמה לכול דיג שאני אולך

חוסר תשומת לב בזמן העבודה עם הקרפיון הייתה יכול לדרוך עליה ולשבור אותה

)