אהלן שרון אני מציע שתעלה תמונה של מספר דגים בכדי שיהיה זיהוי יותר טוב יתכן וישנם מספר מינים באותו מקום וכל אחד מתנהג אחרת האמון (מושט) שהסיכויים הגדולים ביותר לתפוס בז'ירז'ור הו האמנון המצוי( עדדי) שני המינים האחרים כמעת ולא מגיבים לדמויים ובמקרה הטוב רק יתנו להם ליווי בפתיונות יש סיכון טוב לתפוס את כולם סוגי פתיונות תולעי גינה ( שילשולים) בצק מלחם או פיתה ניתן להוסיף תערובת עופות גרוסה או תערובת לדגים להגברת הריח תירס מקופסת שימורים ממליץ לעבוד עם בוס מצוף ושתי קרסים מספר 8 רצוי צוור ארוך עם עבדים עם תולעים עדיפות לחפש אותם בבוקר מוקדם או אחרי הצהריים ערב בסמוך לסוף שגדל ליד הגדה שים לב שצורת האכילה שלהם קצת שונה מדגים אחרים ואת זה רואים על המצוף בתחילה יהיו ניקורים עם הטבעות קלות ובשלב מסויים המצוף יתחיל לטייל לצדדים מה שיראה כמו שמיניות בשלב הזה הדג מחזיק את הפתיון בפה זה השלב לתת אוקסט יתכן וגם תהיה הטבעה של המצוף אם הוא טובע ומיד עולה זו אכילה אם טובע עם ריצה זה השלב לתת הוקסט בשאלות נוספות אתה מזמן ליצור קשר טלפוני המספר מופיע מתחת לתמונה שלי
עריכה אחרונה: אפריל 21, 2015, 08:58:38 AM על ידי צור.
צור אין כמוך,תודה על התשובה המפורטת. הם בהחלט מלווים את הדמויי ,לא תמיד,נראים ישנונים קצת ,נראה שהם שומרים טרטוריה/נקבה עם דגיגונים, ושזכר אחר מתקרב הם מבריחים אותו בתקיפות. הם ממש על גדות המים מרשימים ביופים,דג נוי ממש שהגדולים בינהם כמו כף יד של סופו
צור אין כמוך,תודה על התשובה המפורטת. הם בהחלט מלווים את הדמויי ,לא תמיד,נראים ישנונים קצת ,נראה שהם שומרים טרטוריה/נקבה עם דגיגונים, ושזכר אחר מתקרב הם מבריחים אותו בתקיפות. הם ממש על גדות המים מרשימים ביופים,דג נוי ממש שהגדולים בינהם כמו כף יד של סופו
לפי מה שאתה מתאר זה דווקא נשמע לי כמו אמנון הגליל (אביאד). נסה לארגן תמונה
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."