בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
| | |-+  אז היום הלכתי בכל הכח עם אנרגיות להוציא את הדג
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: אז היום הלכתי בכל הכח עם אנרגיות להוציא את הדג  (נקרא 708 פעמים) הדפסה
סקומברנוס
חבר פורום

מנותק מנותק

עצבן רק חבל ששמו רשת סביב החוף המזח והריף הרשת התחילה 20 מטר מהחוף לאורך שאני מאריך כ - 200-250 מטרים מסביב לנק' הדייג ובמרחק שבו לא ניתן לזרזר או לדוג לשום דבר אלה אם כן לנסות לטרגט דגים "טריטוריאליים" כמו סרגוסים/לוקוסים ...
פשוט לא יאומן, בתור אחד שהולך 3-5 פעמים בשבוע לדוג מתוכם פעמיים לפחות אני נתקל ברשת.
תמיד יש רשתות בחופים בהם אני דג רק שאחת ל... הם ממש מגזימים ושמים את הרשת ממש מהאיזור שאנו מנסים לדוג בכיף... לא פעם אותם אנשים באים עם הסירה רואים אותי דג מחייכים פורסים את הרשת סביבי והולכים.
מה שנותר לי לעשות זה לקפל ציוד או לחפש מקום אחר  וואלה לא יודע .

טיפ למתחילים שביננו: כשאתם רואים בקבוק או חפץ כלשהו במים צף ללא תזוזה תמיד תחשדו שיש רשת שפרוסה..
כדי למצוא את הפריסה שלה ואת השטחים שהיא סוגרת חפשו את הבקבוק השני...  אני בעבר איבדתי לא מעט דמויים בזרזור בגלל זה  עצבן .

אני יחסית חדש פה וחדש בכלל בתחום הדייג אבל פשוט לא מבין איך לעזאזל התופעה הזאת של רשתות בחוף לפחות באיזור שאני דג בו, מסביב לריפים ומזחים שפחות מ-300 מטר (וגם מ- 50 מטר) מהחוף מתרחשת מידי יום, לא פעם באור יום ושום דבר לא נעשה בנידון.

אגב חשבתי לחפש נקודות נוספות לדייג באיזור אך לצערי היו רוחות חזקות, וגלים שנשברו חזק בקו הזריקה שלי וגם לא היה אידאלי להוציא דג בנקודות האחרות כי אין גישה בגלל הגלים.  
בקיצור יום מבאס כי לדעתי היה מומנט יפה היום באתי מוכן ובאנרגיות ונתקלתי ברשתות.
 IP: [ מחובר ]
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

סוג של יציאות שמבאסות לך את הצורה...
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
 IP: [ מחובר ]
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!