motiy10
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
לבן לבן
« ב- : דצמבר 11, 2011, 20:38:09 PM » |
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 4/12/2011 | מרכז - תל אביב | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 40 - 50 מטר | דיג מסירה - פתיונות |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
בוקר | סבידה מתה - | לוקוס לבן (דקר המכמורת) | 1 | 4 קילו |
הדו"ח:שבת בבוקר יום יפה יוצאים לבולוס ולהנות מהשמש מגיע לתקלה זורק עוגן ונקשר לוקח זרוע של תמנון תופר שניי קרסים ו למיים בנתיים משחקים עם הקטנים בבולום לא עובר הרבה זמן ויש לשמחתי לוקוס לבן 4 קילו ממש בהזמנה ש טוב
|
|
|
|
|
סחתיין על הלוקוס! איך שאתה מזכיר לי את הלבנים הכי אהובים עלי. זה זמן רב כבר שלא יצאתי לדוג בסירה. אני נזכר בשנה שעברה שדגתי כמה לוקוסים לבנים - זהו תענוג לא רגיל. ושוב סחתיין - בתיאבון:)
|
|
|
|
|
שמח בשמחתך  נ.ב. מקווה שהיה טעים עם סלטי משני ליד  איציק השכן.
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
סחתין מוטי..לבן זה המלך קצת פירוט לא יזיק..איזה ריג? איזה ציוד? משקולת? גודל קרסים? קילפת את העור מהזרוע? סחתין איש בהצלחה בבאות
|
-------------------------------
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
סחתיין על הלוקוס
בהצלחה בבאות
|
|
|
|
|
אין כמו הלבן נלחם יפה והטעם מעדן נהנים משתי העולמות גם בדייג וגם באוכל שיהיה בתיאבון ובהצלחה בבאות 
|
אין כמו נעילה בג"יג
|
|
|
puredive
|
עדיף דג גדול בסל מ-10 קטנים בבית. חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
מי שמשחרר קטנים יזכה לגדולים ;-)
|
|
אחלה לוקוס!
מאיפה יצאתם לדייג בתל אביב ?
|
סט אולטרה לייט: מקל: Tica LightAce 2-8 רולר:Tica Spinfocus 2000 חוט:Sufix performance braid ירוק מבד.
|
|
|
kfir
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לוקוס יפה ! אפשר פירוט על הציוד שאיתו השתמשת.
|
|
|
|
kobishani
|
המז'רז'רים (כבר לא בע"מ) חבר פורום
מנותקגיל:
61
מה שתשחרר הים יחזיר ובגדול
|
|
יופי של לוקוס 
|
הציוד שלי: מקל: BLACK קפטצ'ר 4-28 מכונה :Shimano STRADIC 3000FA advance מקל: מיג'ורקראפט קרוסטייג' 7-15 מכונה: שימנו נקסייב 3000
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
איזה יופי של לבן!!! למה אין כאלה בצפון  שיהיה בתיאבון 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
סחטיין מוטי, איזו פתיחה לוהטת של כניסה ליומן הדוחות- מבחינתי הלוקוס הלבן הוא מלך הים הדג שאחרי שמוציאים אותו יש תחושה טובה של הנה תפסתי משהו מיוחד שעבורו היה שווה להתאמץ  איזה יופי של לבן!!! למה אין כאלה בצפון  שיהיה בתיאבון  דווקא יש רהב, צריך לחפש ולהתמיד  לפני מס' חודשים וליד שבי ציון- תפסתי בטרולינג לבן יפיוף במשקל 5ק"ג... שמח בשמחתך  נ.ב. מקווה שהיה טעים עם סלטי משני ליד  איציק השכן. גם שכן.... גם מפרגן... טוב שיש שכנים מפרגנים
|
|
|
|
קובי לוי
|
אין כמו בים חבר פורום   
מנותקגיל:
51
אני כאן תמיד בשבילכם 052-6570506
|
|
מוטי מה נשמע זה קובי חבר של שאול יופי של דג תגיד הוא היה איתך על הסירה כי הוא בוכה שאין לו דגים 
|
|
|
|
motiy10
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שמח בשמחתך  נ.ב. מקווה שהיה טעים עם סלטי משני ליד  איציק השכן. נו איך הסלט
|
|
|
|
motiy10
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מוטי מה נשמע זה קובי חבר של שאול יופי של דג תגיד הוא היה איתך על הסירה כי הוא בוכה שאין לו דגים  קובי לא למדת שמי שלא בוכה לא גודל דרך אגב או לא היה איתי אבל אני יוצה לפעמים אם אלי אופנועים נכנס שותף אם חבר שלי גידי
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מוטי מה נשמע זה קובי חבר של שאול יופי של דג תגיד הוא היה איתך על הסירה כי הוא בוכה שאין לו דגים  קובי לא למדת שמי שלא בוכה לא גודל דרך אגב או לא היה איתי אבל אני יוצה לפעמים אם אלי אופנועים נכנס שותף אם חבר שלי גידי תדאג מוטי ששאול לא יבכה יותר מידי, כדי שלא יגדל יותר מידי  מצטרף לשאלה של מאמון- מסוקרן לדעת עם איזו קרס עבדת... קובי, לא לימדת את שאול את השיטה? שיבוא לבכות כאן, אתן לו ברכה, ואת ההמשך אתה מכיר 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|