|
 |
שאלה ;D
« ב- : דצמבר 11, 2011, 17:33:13 PM » |
|
אהלן רציתי לדעת אם יש בעיה לשים על רולר של שימנו שפולה באותה מידה של דגם אחר של שימנו מאחר וזוהי מכונה מהשוק היפני והיא הגיעה רק עם שפולה אחת 
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
יש דגמים שמתאימים ויש שלא אם יש לך ורק אם יש לך תנסה מאוד בזהירות שלא יגרם נזק אבל למה לך בכלל להתאים שפולה מדגם אחר אפשר להשיג בזול חכה שעדי יראה את התגובה הזאת הוא כבר ישלח לך קישור 
|
-------------------------------
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
תן, תן , תן את הדגם - אני מוצא לך איזה מפעל באסיה שעושה משלוחים 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
שימנו אולטגרה 3000 כמו כן תודה על ההיענות:)
|
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
שימנו אולטגרה 3000 כמו כן תודה על ההיענות:)
דגם c 3000 MADE IN JAPAN ? רשום על הקת שיושבת על הרולר אמור להיות עם מספר סיריאלי .
|
|
|
|
|
האמת שאני יביא אותו רק בשישיאבל כן זה הדגם היפני
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
אתה מייבא אותו ? אם כן מאיפה ? זה יעזור מאוד (אתר אינטרנט, חנות וכו'....) מצאתי שפולות לדגמים אחרים של אולטגרה אך לא את הדגם הזה. אם תרצה אשלח לך כתובות של אתרים / חנויות / דילרים - תבקש שיזמינו לך. אגב- כמה עולה רולר כזה בארץ/ בחו"ל
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
אתה מייבא אותו ? אם כן מאיפה ? זה יעזור מאוד (אתר אינטרנט, חנות וכו'....) מצאתי שפולות לדגמים אחרים של אולטגרה אך לא את הדגם הזה. אם תרצה אשלח לך כתובות של אתרים / חנויות / דילרים - תבקש שיזמינו לך. אגב- כמה עולה רולר כזה בארץ/ בחו"ל יפה עדי. כל הכבוד על הנכונות לעזור ולתת יד חן חן 
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
עדי אנינקונה אותו יד שנייה ממישהו, מה שאני יודע שהדגם הזה חדש חדש בארץ יעלה באיזור השמונה מאות, מה שכן בקניה מחול הוא יעלה באיזור המאה דולר. דרך אגב תודה רבה על החריצות והרצון לעזור מחמם את את הלב  אבל תכלס, אם אני מארגן אפילו איזה שפולה של אליוי והיא יושבת טוב אז לא אכפת לי:) הקטע שעד שאני לא ינסה אני לא אדע, ואם יהיה צריך אז אני יקנה מה שאתה מציע 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
עדי אנינקונה אותו יד שנייה ממישהו, מה שאני יודע שהדגם הזה חדש חדש בארץ יעלה באיזור השמונה מאות, מה שכן בקניה מחול הוא יעלה באיזור המאה דולר. דרך אגב תודה רבה על החריצות והרצון לעזור מחמם את את הלב  אבל תכלס, אם אני מארגן אפילו איזה שפולה של אליוי והיא יושבת טוב אז לא אכפת לי:) הקטע שעד שאני לא ינסה אני לא אדע, ואם יהיה צריך אז אני יקנה מה שאתה מציע  ב ebay יש אותו בסביבות 620 ש"ח ללא משלוח (לפני מע"מ בארץ) בסין - (הבעיה זה המשלוח) - 830 רנמינבי - דהיינו 480 ש"ח דיי סביר שהוא יעלה בארץ אפילו בסביבות 900-800 ש"ח . סתם שיהיה לך פרופורציות בנוגע למחיר שכדאי לך לשלם למוכר אם המוצר חדש בקופסא או משומש. בהצלחה
|
|
|
|
|
אז זהו אני יודע שזה בערך המחיר בגלל זה אני ממ רוצה לקנות אותו יש מחיר טוב 
|
|
|
|
|
שיהיה לך בהצלחה בקניה עדי אתה תמיד מפתיע אותי מחדש 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
אז זהו אני יודע שזה בערך המחיר בגלל זה אני ממ רוצה לקנות אותו יש מחיר טוב  שיהיה בשעה טובה - ומאחל לך הרבה עבודה איתו שיהיה לך בהצלחה בקניה עדי אתה תמיד מפתיע אותי מחדש  מקווה שאצליח להפתיע גם עם תפיסה יפה
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|