Snir r.g
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
34
|
|
שלום לכולם ,לפני מספר ימים קניתי חכת דיג פתיונות בגודל 2.4 מטר, קשיחה וטווח הטלה של 100-250 גר' אשמח לדעת איזה רולר מתאים לחכה הנ"ל ואיזה חוט ניתן להוסיף כדי לאפשר לחכה להיות מאוזנת מבחינת ציוד מתאים אני דג איתה ממזחים וסלעים תודה לעוזרים 
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #1 ב- : אפריל 13, 2015, 15:54:31 PM » |
|
שלום לך , כל רולר במידה מ -4000 עד 6000 לא צריכה להיות בעיה ,מה הדגים שאתה רוצה לתפוס ? מאמין שאתה הולך על דגים גדולים לכן עדיף חוט בעובי 0.35 עד 0.50 .
Sent from my Uniden Prime 500 using Tapatalk
|
-------------------------------
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
שניר שלום
לפי מה שהבנתי אורך המקל 2.40 מטר
לפי מיטב זיכרוני אתה מייעד אותה לדייג ממזכים ?
איזה סוגי דגים את מתכוון לדוג איתה ?
|
|
|
|
Snir r.g
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
34
|
|
בעקבות קניית גליל גדול של חוט בד 20lb אני משתמש גם לזרזור וגם לפתיונות באותו אחד הכיוון הוא דגים בינוניים (1-8 ק"ג)
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
ציינתה שאורך החכה 2.40 יש לזה משמעות לגבי גודל הרולר האים ציינה נכון או שמע היתכוונתה ל 4.20 מטר  אין בעיה עם החוט בד אתה יכול להישתמש איתו בכף רק על תשכך לחבר לו סבי ה15 מטר שוק לידר או חוט נילון עבה סביב ה 0.40 ממ
|
|
|
|
Snir r.g
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
34
|
|
כן הגודל של החכה הוא 2.40 מטר לגביי השוק לידר ,למה צריך אותו ?גם עם חוט בד ?
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
כן הגודל של החכה הוא 2.40 מטר לגביי השוק לידר ,למה צריך אותו ?גם עם חוט בד ?
העניין בשוק לידר קשור לספיגת העוצמה של משקל המשקולות שתיזרוק , סיקוי גדול שמשקולת 80 גרם תפוצץ לך את החוט בד 20 ליברות שהוא ללא שוק לידר לגבי גודל הרולר הרולרים של לדיווה קטנים וקלים עם קיבולת חוט יחסית גדולה בהשוואה לרוב הרולרים מחברות אחרות באותו גודל יש לי את הדיווה המקסט 4500 שהוא מפחינת קיבולת חוט מספיקה לדייג חופי וקל בהשוואה לרוב הרולרים מחברות אחרות באותו גודל
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 13, 2015, 18:21:16 PM על ידי yoelsh
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
עוד דבר נוסף בקשר לשוק לידר (חוט מוביל )
אתה עובד במקומות שיש סלעים לכן עדיף שיהיה חוט שיכול לספוג את כל השפשופים
שיהיה לך בסלעים ,במקום לזרוק חוט בד לפח .
|
|
|
|
Snir r.g
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
34
|
|
הבנתיי .. אם תוכל לכתוב לי את שם הרולר שציינת באנגלית זה יעזור מאוד לגביי שוקר לידר לאיזה משקל שיתאים לחכה שלי אני צריך לקחת ?
|
|
|
|
Snir r.g
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
34
|
|
אז פשוט עדיף השימוש בחוט ניילון עבה 35-45 lb וזה יחסוך את השימוש בשוקר ?
|
|
|
|
|
Snir r.g
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
34
|
|
תודה רבה על כל העזרה יואל ומוטי 
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
תודה רבה על כל העזרה יואל ומוטי  בכיף , שהסט החדש יסריח מדגים
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
לא מבין למה קנית חכה באורך 2.40 מ'...  מה הקשר לדיג ממזחים או מסלעים?? דווקא במקומות כאלו מצאתי יתרון לחכה ארוכה יותר מבחינת תמרון ואפילו שליפת רוב הדגים מהמים על ידי הנפה... 100-250 גרם זה לא סתם חכה קטנה לפיתיונות וכדאי לשדך לה לדעתי רולר בגודל 6000-7000 עם חוט 0.40-0.45 ניילון. אם אתה הולך על החוט 20 ליברות, קשור לו חוט ניילון 0.45-0.50 באורך של 3-4 מטר כשוק לידר וזהו... יואל, אחלה רולר. לא הייתי משדך אותו לחכה הנ"ל כי זה נראה לי ביזבוז לא נורמלי אבל זו רק דעתי...
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
Snir r.g
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
34
|
|
גודל החכה נוח לי לתפעול איזה רולר שמוכר לך כדאי לשדך לה ?
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|