פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   גזר גזר, גזר גזר, אין כמוהו גזר... |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: גזר גזר, גזר גזר, אין כמוהו גזר... (נקרא 6496 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
אליהו אין ספק כי זה דוח אחר ממה שאנחנו רגילים לראות פה , אבל אחר לטובה ידידי  אין ספק כי מבחינתי כבר עכשיו זה הדוח שאני מצביע לו ברגליים כדוח החודש רק מי שיש לו משפחה וילדים יודע כי לשלב את הדייג והרצון להיות בחופש עם המשפחה זו משימה קשה מאד מצאת דרך לחבר בינהם ועל כך ועל הסבלנות שלך אני מצדיע לך  שאפו על הדוח המדהים הזה וכמובן על הזוג היפיפה שהוצאת 
|
-------------------------------
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
gadi_n
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מהדו"חות היותר יפים שקראתי.
|
|
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אין כמו חוויית דיג משפחתית ועוד עם הילדים הקטנים . יום מפנק עם דגים מי צריך יותר מזה . כל הכבוד לך בהצלחה בהמשך
|
|
|
|
|
|
|
כמה הנאה בדוח אחד ! כל הכבוד אליהו שיחקת אותה שיהיה רק בהצלחה ושתזכה לעוד יציאות מענינות!
|
|
|
|
|
|
חמוש
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה בן גוריונים התחילו להיכנס למרינה 
|
|
|
|
|
|
AviramLevi
|
צוות המורים! חבר פורום
מנותקגיל:
37
צוות המורים
|
|
איזה כיף איזה כיף לראות את החיוכים שלך ושל הילדים - זה באמת שווה הכל!! דוח שגרם לי הנאה צרופה! אין מילה אחרת כמובן שסחטיין על הדגים אחי, ב"ג של 2.5-3 זה לא דג פראייר - במיוחד לא על מקל זרזור בהצלחה בהמשך חבר יקר 
|
צוות המורים!  צוות המורים!
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
תודה חברים עכשיו כשהם חזרה בגן והשטח נקי....  אני אספר לילדים כמה התלהבתם מהם 
|
|
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
דוח מבריק על יציאת דייג עם הילדים  על פי התמונות והסירטונים עושה רושם שהילדים נהנו מהיציאה  יש לי הרגשה שלא יכך הרבה זמן עד שהילדים יתחילו להציק לך מתי יוצאים לדוג נהנתי מהדוח
|
|
|
|
|
|
חיים השמן
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה דוח וכמובן אחלה דגים כל הכבוד
|
|
|
|
|
|
|
כל הכבוד על היציאה עם הילדים , בתור אבא שעדין הולך לדוג , הרגעים הטובים שזכורים לי בילדות זה היציאה לדייג עם אבא ! המשך כך.
|
|
|
|
|
|
|
כל הכבוד יופי של יציאה עם הילדים 
|
|
|
|
|
|
rozalesn
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
נראה דוח מאוד יפה. אשמח מאוד להיפגש איתך ליום דיג מהנה. אני די חדש בפורום ויש לי ציוד טוב. אשמח מאוד לשוחח איתך בפרטי. 0506279468 ניסים
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
איזה גזר חבל על הזמן  איזה יופי איש יקר יופי של דוח וסרטונים סוף אהבתי אח יקר  מה היה אומר בן גוריון 
|
|
|
|
|
|
|
יופי של יציאה, גם חזרת עם דגים יפים , אם הבחור לא קנה ... וגם נהנת עם הילדים , אינשאללה אצלי עוד כמה שנים 
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
תודה חמודים  עדכון מאתמול- הייתי כל היום מ9:00 בבוקר עד 17:30, בבוקר היה איתי שרון, במשך היום גם רועי ואייל (חבר'ה שהכרתי תוך כדי הדייג שם שבוע שעבר וגם אתמול), בהמשך הצטרפו גם שי ושרגא עם הסירה ועברנו כמה וכמה נקודות... הייתי רוצה מאוד לכתוב הצטרפו לחגיגה אבל..... האמת היא שהם הצטרפו לאכזבה. כל היום לא דפק שום בן גוריון אצל אף אחד מהדייגים הנ"ל, כולל נוספים שאינני מכיר/הכרתי בשטח!! חוץ מסיפור על דייג שלקח שניים בבוקר מוקדם- כל שאר היום נאדה אחד גדול  שמועה שרצה במשך היום, קודם כל ממישהו שסיפר לשוקי והוא העביר לי, ואח"כ אומת לכאורה ע"י אחד העובדים במפרשיות הקטנות של המרינה (דייג בעצמו)- בלילה האחרון (העובד טען שפילו בשני הלילות האחרונים) נכנסו סירות מיפו לתוך המרינה פרשו רשתות בכל האיזור, כולל בין הרציפים, והרימו איזה 400 קילו בן גוריון. עקיצה מהירה וברחו.  מה קרה באמת אני כמובן לא יודע.. אבל השמועות הללו מתחברות יפה מאוד ליובש הלא צפוי והמוחלט שהיה אתמול. אם מישהו תפס היום או תופס בימים קרובים- נשמח לעדכון...
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|