| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 6/4/2015 | שרון: חדרה (קיסריה/גבעת אולגה) | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 30 - 40 מטר | דיג מקיאק בים - ג'יגינג |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 08:00 | דמוי דג בינוני - מאיה | אינטיאס /שולה / אריצולה (סריול אטלנטי) | 3 | לא נשקל |
| גיג בינוני - | טונית אטלנטית (פלמידה שחורה) | 1 | לא נשקל | |
הדו"ח:
זה היה קצר וקולע

יום לפני אני ושחר יושבים אצלי בבית pidu;על קפה ועוגיות פסח ( והתוצאות נשמעו כקל תרועות בלב ים
)מדברים על יציאה ואני בודק תחזית לעומק
, כי הימים של התקופה הזו בחיזוי
אינם מדויקים, ואין מקום לספק!! ולאחר בדיק מעמיקה נפגשים מוקדם בחוף כהרגלנו מקלפים את הציוד מהרכב על קו החוף בשת"פ וברוגע מוחלט.
מוכנים כבר באור ראשון בוחרים את נתיב הכניסה , ונכנסים בטרול לנקודה עם פידול מלא .
כ200 מ' לפני הגעה לנקודה אני ושחר מתחילים לקפל את הטרול שבא ללא תוצאות.
מגיעים כ20 מ מהנקודה אני הבחנתי מדי בדריפט לכיוון צפון ככה הבאתי אותנו למצב שאנחנו עלים על הנקודה.
מה שלא לקחתי בחשבון את מהירות וקצב הדריפט שהיה מאוד חזק , משהו כמו 100 מ' פחות מחמש דק מהנ"ק.
מתקן שוב והפעם לוקח מרחק סביר לדריפט מהנקודה ומוריד עוגן צף ,
בכדי להחליש את משיכת הקיאק לא שזה עזר לי בהרבה אבל הסתדרנו

מוריד מקל מאדי ( שרכשתי בפשפשוק מלירני ) עם גמברי .
במקביל גיג של מאיה חביתוש ורוד לבן 100 ג'ר משלשת למטה אסיסט עם טיזר למעלה
הגיג הקדים את המאדי לקרקע אני נועל קשת מרים כ חצי מטר מהקרקע בגלל המשושלת .
ממתין כמה שניות שהמאדי יגיע לקרקע נועל קשת ומעלה שלוש סיבובים למעלה מכניס למעמד.
חוזר למקל של הגיג ( הורדה ראשונה ) מתחיל לפמפם למעלה ממש בסיבוב הרביעי או החמישי נעילה מוזרה.
אני מרגיש דג ומשקל אבל עם תנועות לא ברורות אנטיאס נגיחות יש משיכות מוזרות וואלה

לא ידעתי מה אני מוציא . מתחיל לראות צבע ואז באה התמונה המלאה .... חברים כן 2 בייבי על גיג אחד .
אחד נעול על המשולשת חזק והשני על האסיסט
איזה הרגשה ..הדריפט מתחזק ואני רואה שאין ברירה od:חייבים ללכת לסלע הגדול והארוך ולהתחיל מהנקודה הדרומית
לדריפט וכך היה , הים היה עם סוולים גבוהים ויחסי מסודרים אני מתחיל להבחין ששחר מתחיל לאבד קצב עבודה
והוא אומר לי שמתחיל לו בחילות , האמת הים לא היה הכי מתאים למי שלא רגיל כי גם כדור לא הכי עזר לו.
ואז הוא שולף טונית שנתנה לשחר פייט יפה , לאחר שבזמן הזה העלנו לפחות שישה אבוקקות במשקלים עצומים
שבדרך עשו נזק למדאים גם החדש שלי שהלך טטאלוס
. לא מתכוון להביא להם במה בדוח לאבוקקות סתם לידעאתכם היזהרו הם חזרו
ובגדול!!ממשיכים עם הדריפי אני מבחין שוב בתנועה בקרקע אני מוריד שוב את הגיג והפעם עולה לי שוב בייבי
משחילר אותו ותוך כמה דק הים ממש נהיה לא הכי נעים ורוחות התחילו שאלתי את שחר לשלומו , אמר לי
בחילות
והאמת הוא היה נראה לי שונה בצבע עורו ולא רציתי להלחיצו ואמרתי לו די מיצינו תנועה חזרה.וזה היה ארוך וקשה בסופו של דבר הגענו לחוף ולמזל כי חצי שעה אחרי רוחות מטורפות החלו.
מנסה לצרף תמונות להמחיש את מה שהיה . ולמי שלא הבין את כותרת הדוח,
זה לאותם האנשים שלא הבינו את הבדיחה
.

ופחות אקשן של שחר 

צוות המורים!