|
|
|
|
אחד המגניבים אם לא הא... נראה גם איכותי ביותר. ח"ח! האם הוא מתאים אך ורק לקשירת חוט ניילון לחוט בד?
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
אחד המגניבים אם לא הא... נראה גם איכותי ביותר. ח"ח! האם הוא מתאים אך ורק לקשירת חוט ניילון לחוט בד?
נילון לניילון עדיף uni2uni בד לבד לא מאמין שיתאים. אני קושר גם שני חוטי בד עם uni2uni
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
|
פחות התחברתי לקשר יוני. הרוב המכריע של הקשירות שאני צריך לבצע קורות בלילה תוך כדי הדיג ולכן אני מעדיף קשרים מעט יותר אינטואיטיבים מיוני ומעט פחות מסובכים.
|
|
|
|
|
|
|
על פניו נראה קשר אכותי ולא מסובך למעט הסיבוב קדימה ואחורה אבל מאמין שזה עניין של ניסיון. ננסה ביציאה הבאה
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
נראה אחלה קשר בין בד למונו/לידר. מתאים יותר לדעתי לג'יג או חי מסירה כשלא צריך להטיל דרך הטבעות של המקל. ננסה אותו בהזדמנות הקרובה תודה
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
אחלה קשר 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
doubletuna
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
תודה
|
|
Give a man a fish and he'll eat for a day. Give a fish a man and he'll eat for weeks
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #8 ב- : אפריל 10, 2015, 19:58:05 PM » |
|
קשר מוכר . רק. טכניקה כאן יותר פשוטה. נחמד מאוד. תודה על השיתוף
send from my Mobile
|
|
|
|
|
|
AviramLevi
|
צוות המורים! חבר פורום
מנותקגיל:
37
צוות המורים
|
|
אחלה קשר, אני אישית מעדיף קשר הרבה הרבה יותר דק בשביל שיעבור בטבעות כמו שצריך תודה שרגא - ואבירם 
|
צוות המורים!  צוות המורים!
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
פחות התחברתי לקשר יוני. הרוב המכריע של הקשירות שאני צריך לבצע קורות בלילה תוך כדי הדיג ולכן אני מעדיף קשרים מעט יותר אינטואיטיבים מיוני ומעט פחות מסובכים.
קשר יוני ליוני דווקא אחד הכי פחות מורכבים שיש דרור.. ושרגא- האם מצאת את הקשר הנ"ל יעיל יותר מיוני ליוני? אני משתמש רק בו ועד כה לא התאכזבתי..
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
קשר יוני ליוני דווקא אחד הכי פחות מורכבים שיש דרור.. ושרגא- האם מצאת את הקשר הנ"ל יעיל יותר מיוני ליוני? אני משתמש רק בו ועד כה לא התאכזבתי.. אני משתמש ביוני ליוני לחיבור מהיר. הקשר הזה חדש, קצת יותר איטי עדיין לא בדקתי אותו.
|
|
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
40
|
|
משיג תוצאה מאד קרובה ל-FG, והרבה יותר קל ממנו לקשירה מצד אחד, מצד שני - הלולאה הראשונה מוסיפה עובי לא מבוטל לקשר.
לג'יג נראה לי מעולה!
לז'ירז'ור אני חושב ה-FG עדין בראש הרשימה.
|
|
|
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
משיג תוצאה מאד קרובה ל-FG, והרבה יותר קל ממנו לקשירה מצד אחד, מצד שני - הלולאה הראשונה מוסיפה עובי לא מבוטל לקשר.
לג'יג נראה לי מעולה!
לז'ירז'ור אני חושב ה-FG עדין בראש הרשימה.
מסכים עם רון אבל יותר קל לקשור אותו מ FG בייחוד בים שאתה על סירה . אני משתמש בקשר הזה גם לשוק לידר לזרזור גם לגיג וגם בבולוס שאני שם לידר 60 על חוט ראשי 40 (מונו למונו)
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|