itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
חברים אני לא יודע כמה זמן היה לי לעדכן אתכם במשך השבוע אבל מבטיח שכשאני יוכל אני יעשה זאת!! אז גענו לטקס אחרי כל ההכנות והציפיה,התקס התקיים בחוף לבנון והיה מאוד נחמד כמה מילים של המנהלים והגרלת הסקטורים, אנחנו קיבלנו את הסקטור מספר 16 שממוקם בחוף גופרה בצד שמאל בינתיים לאחר בדיקה במפה של החוף מסתבר שהסקטור מעולה עם עומק מספיק ואין צורך בזריקה למעל 130 מטר ב 130 יש בור שאליו אנחנו מתכננים לפזר את מקלות. הקמנו את המחנה ועכשיו יושבים על תה ומחכים לשעה 06:00 לפתיחת התחרות והתחלת העבודה!! כל מי שמעוניין מוזמן לבוא לבקר אותנו ולשבת, כמו שאמרתי אני מקווה שבזמן התחרות היה לי הזדמנות להעלות תמונות ועוד קצת על מה שהולך כאן בינתיים בלי עין הרע עד עכשיו הכל הולך כמתוכנן קיבלנו סקטור טוב וזה מאוד חשוב! עד כאן קבוצת CAP&CO!! 
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 10, 2011, 21:38:40 PM על ידי ithamar21
|
|
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
כשאתה דג אתה מרגיש כמו כריש
|
|
בהצלחה !! 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
מחזיקים לכם אצבעות - בהצלחה 
|
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
תודה על העדכון  מזכיר לך את הצילומים של הפידור הראשון של הבוקר... שיהיה בהצלחה בהמשך היום. מבטיח לנסות להגיע ... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
Dragon79
|
רק דגים מתים שוחים עם הזרם חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
שיהיו לכם רכבות יום ולילה  בהצלחה
|
"אם אין לך שום דבר נחמד להגיד עדיף שלא תגיד את זה במילים אחרות"
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
|
|
|
|
|
בהצלחה חברים מאחל לכם מפלצות התהילה 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
בהצלחה 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
בינתיים איתמר שממוקם בסקטור 16 בחוף גופרה עם הקפטן ניקו , עסוקים בעיקר בפידור מטורף אבל עדיין אין תפיסות. ברוב הסקטורים עדיין חלש אבל יש כבר קרפיון של 8 קילו בראש הטבלה לצוות באזור עין גב אם הבנתי נכון. כול זה משמועות כמובן כי הנייד של איתמר לא זמין...  אני מניח שעקב הירח המלא בין שבת לראשון והיציאה ממערכת קרה בסוף השבוע אין יותר מדי פעילות אבל עם מגמת השיפור במזג האויר תמשיך ככה,מחר בצהריים יתחילו תפיסות  רק יומיים עברו ויש עוד 3 ימים עד שהשמנה תשיר 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
ביקור ספונטני היום בבוקר בסקטור 16 מביא אותי בדיוק לשקילה של קרפיון יפיפה במשקל 8+ קילו  השיפור במזג האויר והכמויות הבלתי נתפסות של פידור שעפות למים,הביאו להתעוררות הקרפיונים בגזרה ולקראת ההתקפלות נתפס קרפיון נוסף שלהערכתי עמד על 2 קילו בערך... חלק מהגזרות עדיין ללא תפיסות ובחלק יש כבר משקלים מצטברים של 40 קילו ויותר. כמה תמונות של איתמר וצוות Cap&CO נראה מי יצליח לנחש מה זה הברווז פלסטיק הכתום בתמונה האחרונה... 
|
|
|
|
noam
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
גאיצוק אני יודע מה זה הברווז...... להגיד להם? 
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
הברווז זה פעמון 
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/