בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
| |-+  י.ע.ד- שמירת החי הימי וזכויות הדייגים הספורטיביים (אחראי: rafi)
| | |-+  באין ברירה תשתמשו ברפורמה של החלה"ט כמיסגרת תגובה לתקנות החדשות של משרד החקלאות
עמודים: 1 [2] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: באין ברירה תשתמשו ברפורמה של החלה"ט כמיסגרת תגובה לתקנות החדשות של משרד החקלאות  (נקרא 30554 פעמים) הדפסה
אנדרי אהרונוב
חבר פורום

מנותק מנותק

אנדרי ידידי המלומד
השאלה היא אחרת לאור התקנות החדשות של אגף הדייג אל איסור דייג בצלילה חופשית מקייק
דבר שהולך להרוג את תחום הצלילה חופשית ויפגע בך באופן אישי
אז השאלה היא מה אתה וכל יתר המדריכים הולכים לעשות מה?  מה?
דקל, שאלה מצויינת. הנה התשובה >>> כיוון שהטיוטה שלאגף הדייג הזאת מתירה לנו לתפוש אינטיאסים ופלמודים...דיינו !!! אך למרבה הרווחה זאת טיוטת התמקחות (הם הרי הוציאו אותה לתגובת הציבור כטיוטה) לכן ברור שאחרי התמקחות נקבל יותר, ולנו זה יספיק מעל ומעבר.

אך אם גם אתם תצתרפו ללחץ על אגף הדייג שיבצעו תכנון ואכיפה , הים יחיה. אתם,, דייגי החכות הספורטיביים הטהורים מהווים את הרוב המוחץ, לכן חייו של הים בידכם. אם תתאחדו הים יחיה.
עריכה אחרונה: אפריל 09, 2015, 20:03:32 PM על ידי אנדרי אהרונוב
 IP: [ מחובר ]
MOTI-M

איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774
חבר פורום
*

מנותק מנותק

אני יכול לתרום בדייג שאני עוסק ולא בדייג ,צלילה ,סירה,או כל דייג שהוא בעומק הים

בשביל זה יש את הדייגים שהם יודעים מה צריך לעשות .

אני בתור דייג חוף יודע בדיוק מה צריך ואני יכול לפרט לך מה אני חושב :

1 - ספר שיהיה אפשר לדעת מה הדגים שמותר להוציא לפי אורך ,משקל ,וסוג הדג .

2 - כמה חכות ניתן לפתוח בדייג חופי  אני אומר עד 3 חכות לדייג לא צריך יותר היום אני יכול לפתוח

כמה שאני רוצה עד 12 חכות אין כאן היגיון בכלל , כמות הקרסים שאפשר לשים בחכה אני אומר

לא יותר מ - 2 קרסים בחכה .

3 - רישיון דייג גם לחופי ,אבל כאן השאלה מה יעשו בכסף שאנחנו משלמים על הרישיון

רישיון דייג שיהיה אפשר להוציא בכל חנות דייג כולל סרגל , במקרה והכסף הזה יהיה כדי שיהיה יותר

פקחים בים מבורך ,אבל צריך גם פקחים בתוך הים ולא רק בחוף שזה הדרך הכי קלה

לעשות למה לעבוד קשה , אין בעיה לעשות משמרות בין פקחים שיהיה פיקוח 24 שעות

כל אחד יהיה לו שטח שלו לאורך ים התיכון ,הכשרה לפקחים זה החלק החשוב ולא 3 פקחים

שזה מה שקורה היום .

4 -  לעשות מקומות דייג לדייגים כמו בכל העולם .

5 - שמורת טבע שאין דייג בכלל וזה לא רק לחופי ,מדבר על כולם כך נוכל להגיע למצב

שהדגים יגיעו בסוף לכל מקום בים נדידה של דגים .

יש עוד הרבה אבל זה בקטן , כל מה שאני רושם זו דעתי האישית בלבד , על רשתות אני

לא מדבר כי גם כאן יש מה להגיד ,דייגי מכמורת אנחנו יודעים שגם כאן צריך לעשות משהו

מה שאני רואה בסופו של דבר צריך לשבת ולדבר ולהגיע להסכמות של כולם ביחד

כדי לשנות צריך כוח התקווה שלי ברגע שיהיה את ה - ok מרפי אנחנו כולנו ניתן

את כל מה שצריך .

כדי שנוכל לעשות מהלך צריך להיות סגור על כל המהלך שהוא סגור מכל הפינות אחרת

יותר טוב לא לעשות כלום , הכוח של הדייגים הוא זה שיגיד שווה לצאת למלחמה או לא .

תחשוב גם אתה אנדרי במידה ואין כוח מספיק דייג בודד לא יכול לעשות מהלך

או 10 דייגים צריך כוח גדול .
-------------------------------
אנדרי אהרונוב
חבר פורום

מנותק מנותק

אני יכול לתרום בדייג שאני עוסק ולא בדייג ,צלילה ,סירה,או כל דייג שהוא בעומק הים

בשביל זה יש את הדייגים שהם יודעים מה צריך לעשות .

אני בתור דייג חוף יודע בדיוק מה צריך ואני יכול לפרט לך מה אני חושב :

1 - ספר שיהיה אפשר לדעת מה הדגים שמותר להוציא לפי אורך ,משקל ,וסוג הדג .

2 - כמה חכות ניתן לפתוח בדייג חופי  אני אומר עד 3 חכות לדייג לא צריך יותר היום אני יכול לפתוח

כמה שאני רוצה עד 12 חכות אין כאן היגיון בכלל , כמות הקרסים שאפשר לשים בחכה אני אומר

לא יותר מ - 2 קרסים בחכה .

3 - רישיון דייג גם לחופי ,אבל כאן השאלה מה יעשו בכסף שאנחנו משלמים על הרישיון

רישיון דייג שיהיה אפשר להוציא בכל חנות דייג כולל סרגל , במקרה והכסף הזה יהיה כדי שיהיה יותר

פקחים בים מבורך ,אבל צריך גם פקחים בתוך הים ולא רק בחוף שזה הדרך הכי קלה

לעשות למה לעבוד קשה , אין בעיה לעשות משמרות בין פקחים שיהיה פיקוח 24 שעות

כל אחד יהיה לו שטח שלו לאורך ים התיכון ,הכשרה לפקחים זה החלק החשוב ולא 3 פקחים

שזה מה שקורה היום .

4 -  לעשות מקומות דייג לדייגים כמו בכל העולם .

5 - שמורת טבע שאין דייג בכלל וזה לא רק לחופי ,מדבר על כולם כך נוכל להגיע למצב

שהדגים יגיעו בסוף לכל מקום בים נדידה של דגים .

יש עוד הרבה אבל זה בקטן , כל מה שאני רושם זו דעתי האישית בלבד , על רשתות אני

לא מדבר כי גם כאן יש מה להגיד ,דייגי מכמורת אנחנו יודעים שגם כאן צריך לעשות משהו

מה שאני רואה בסופו של דבר צריך לשבת ולדבר ולהגיע להסכמות של כולם ביחד

כדי לשנות צריך כוח התקווה שלי ברגע שיהיה את ה - ok מרפי אנחנו כולנו ניתן

את כל מה שצריך .

כדי שנוכל לעשות מהלך צריך להיות סגור על כל המהלך שהוא סגור מכל הפינות אחרת

יותר טוב לא לעשות כלום , הכוח של הדייגים הוא זה שיגיד שווה לצאת למלחמה או לא .

תחשוב גם אתה אנדרי במידה ואין כוח מספיק דייג בודד לא יכול לעשות מהלך

או 10 דייגים צריך כוח גדול .
אתה מחכה לOK מרפי.
יופי.
ואם רפי לא יתן OK? תחכה חודש ואז הטיוטה תהפוך לחוק ? ואז מה תגיד? מוטי, נגמר הזמן של לשבת על הגדר. אם אתם לא רואים זאת, ואם רפי לא רואה זאת..... אף אחד לא ירחם עליכם. כי רפי שהוא עו"ד יודע בידיוק בדיוק מה יקרה בסוף מועד הגשת ההתנגדויות. הטיוטה תהפוך לחוק.
עריכה אחרונה: אפריל 10, 2015, 09:33:13 AM על ידי אנדרי אהרונוב
MOTI-M

איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774
חבר פורום
*

מנותק מנותק

ציטוט
אתה מחכה לOK מרפי.
יופי.
ואם רפי לא יתן OK? תחכה שהטיוטה תהפוך לחוק ? ואז מה תגיד? מוטי, נגמר הזמן של לשבת על הגדר. אם אתם לא רואים זאת, ואם רפי לא רואה זאת..... אף אחד לא ירחם עליכם.

במקרה כזה ולא יהיה ואני לא מאמין שזה מה שיהיה ,אז זו מלחמה שלי שלך ושל כל משהים חשוב לו

אני רואה מה קורה לכל החכמים שעובדים לבד ומנסים לעשות שינוי לבד זה לא עובד .

או כולם ביחד או כמו שאמרתה אז זה יהיה המצב הלך על הדייג , ונחפש הובי אחר ,

אבל זה לא יהיה המצב שאני יגיע למצב שאני צריך לצאת למלחמה לבד אז כאן נתחיל להזיז את הדברים

אתה צריך לדעת שאת רומא לא בנו ביום אחד , אבל גם על רפי יש לחץ וזה מהלך שלעשות

לבד לא הייתי רוצה להיות במקומו כי במהלך כזה יכול להיות או נצליח או לא ואז מה נגיד

רפי הוא אשם בכל מה שקרה לא זה לא עובד כך ידידי אנדרי, או כולם נופלים ביחד או כולנו מצליחים

ביחד זה הדרך אני מאמין שבימים הקרובים אתה תראה את השינוי .
MOTI-M

חבר פורום
*

מנותק מנותק

ציטוט
כי רפי שהוא עו"ד יודע בידיוק בדיוק מה יקרה בסוף מועד הגשת ההתנגדויות. הטיוטה תהפוך לחוק.

בגלל זה אני לא עו"ד אני דייג שחשוב לי הים, וחשוב שיהיה חוק אבל נכון וצודק

אנדרי רק שתבין את המצב ,יציאה לדייג של 24 שעות בים מה שיוצא זה 3 סרגוסים + מרמיר

אז הדייג החופי הוא במצב גרוע וזה גם מצב הים , אני עושה דברים בדרך שיש לי כן כוח

כרגע אני בשיחות עם ערוץ 5 ( ספורט ) כדי שתחרות הדייג הבאה שאני הולך לעשות יהיה תקשורת

וכאן יהיה עוד כוח נוסף להסביר מה זה דייג חופי ספורטיבי .

השאלה הנוספת זה מה אתה עושה כדי שיהיה שינוי ?

רון דדון

Gone fishin...
חבר. ISF.
חבר פורום
*

מנותק מנותק

הטיוטה האיוולת של אגף הדיג גרועה יותר מזו של החלה"ט זה בטוח, אבל שתי הטויוטות לא נבונות במיוחד. לקפוץ תמיד ולרשום "אז מה אתם מציעים?", לא יגרום להן להיות טובות, ולא הופך את זה שאין הצעה אחרת מושלמת לכך שההצעה הגרועות צריכות להתקבל.

תראה לי טויוטה אחת שבה יש הבנה שהדיג המסחרי (ומבחינתי גם דיג הג'יג והצלילה של מי שיוצא לתפוס 20-30 דגים ולמכור אותם נכלל שם) הוא הגורם העיקרי לדילול הדגה, שדיג המכמורת הוא הגורם להרס בתי הגידול, ושהדיג החופי מוגבל בצורה הגיונית - ואני חותם עליה עכשיו.

אין לי שום בעיה עם הגבלה של כמויות (גם ככה אני לא אוכל דגים, רק מביא למשפחה, אז לעבור ל-C&R מלא זו לא בעיה), אין לי בעיה לאסור דיג לגמרי למשך חודשיים בשנה בתקופת הרבייה, יש לי בעיה אחת - שבשביל לאכוף את זה, צריך כוח אדם, וצריך כוח אדם שלא מפחד להתעמת עם עבריינים. אין כזה. לא רואה איך יהיה כזה.
אז מה יהיה הפיתרון? למי הם יגיעו? נכון. לדייגים בחוף. לזה שתפס סרגוס אחד מעל המותר, במקום לסירה שנכנסה לשמורה, הקיפה להקה שלמה של טרכונים וברחה משם ישר לשוק. הרי עם מיכל דלק אחד של טנדר שכבר יש להם, הם יכסו 400-500 ק"מ של טיולים בחוף, ולהוציא סירה - הרבה יותר יקר (שלא נדבר על העובדה שעל הסירה הזו חייב להיות לפחות אדם אחד חמוש, כי אנחנו לא תמימים, אנחנו בישראל...).

אבל אנדריי, בוא נהיה כנים.

ממה שאני רואה שהולך בפייסבוק, הסיבה היחידה שאתה ואחרים התעוררתם זה כי הפעם החליטו באגף הדיג "להכנס" בכם, בצוללנים. שקראתם שמדובר על דיג בצלילה מיכלים, לא אמרתם מילה. שפתאום מדברים על לאסור דיג בצלילה בכלל (גם חופשית), למשך בסך הכל חודשיים בשנה בתקופת הרבייה - התגובות שראיתי של צוללנים זעזעו אותי.

מה בסך הכל רצו?
לאסור דיג חודשיים בשנה? הרי זה בכדי שבהמשך השנה יהיה מה לדוג...
אבל לצוללנים זה אכפת?
לא.
ישר כולם התרעמו בפייסבוק - "מה פתאום!".
הרי מי כמוך יודע שאלו בדיוק החודשיים שהלוקוסים יוצאים בהמוניהם להתרבות, אז שהם יפספסו את ההזדמנות הזו?
חס וחלילה.

בקיצור, התמיכה שלך ושל אחרים ב"רפורמה" שהוצעה מקודם, רק נתנה את הדלק ל"טיוטה" שאנו רואים כיום.
כל החתימות שלכם, ההתגייסות האובדנית הזו - זה הגורם למצב הנוכחי.
אז בבקשה, תאכלו את הכובע.

הדבר הזה יפגע גם בי, אבל אני לפחות יודע עמוק בפנים - שאני לא הבאתי את זה על עצמי.
אתם (כל ה"תומכים"), לא יכולים לומר זאת לעצמכם.
אנדרי אהרונוב
חבר פורום

מנותק מנותק

ציטוט
כי רפי שהוא עו"ד יודע בידיוק בדיוק מה יקרה בסוף מועד הגשת ההתנגדויות. הטיוטה תהפוך לחוק.

עשיתי לא מעט, הנה על קצה המזלג חלק מהעשיה

סביב שימור החי  הימי.
https://vimeo.com/36965094

וסביב דייג
https://youtu.be/MQbvvKJvCfk

וסביב כיף משפחתי בים
https://youtu.be/TTpSbjS1YVk

שלא יהיו אי הבנות, אני מתפרנס מהים - צילום, הדרכת צלילה חופשית, מחקר, ובעבר גם מדייג.אני נמצא בעמדה שגם הדייג, וגם שימור החי חשובים לי אישית וכלכלית. ומה רע ?   אתם יכולים לגיד עלי שאני צלם יפה נפש, או דייג לוקסים אכזרי, הכל נכון והכל תופש :-)  מה שאתם לא יכולים להגיד עלי זה שהים חשוב לי פחות מאשר למישהוא אצלכם בפורום. ואני אצלכם בפורום עכשיו בגלל שהים חשוב לי, ובגלל שכאן יש הרבה אנשים שהים חשוב להם-ובגלל שעכשיו זה רגע מכריע.

אני מקווה שהים חשוב לכם יותר מכבוד הפורום שלכם. כך צריך להיות בפורום דייגים שמכבד את עצמו, בליי חי ימי אין פורום דייגים. לשבת על הגדר ולא לצאת נגד הטרולים, ונגד ההזנחה של אגף הדייג זאת לא הדרך. תתעוררו.ZZZZ.

רון, כל ההגבלות על הדייגים והצוללים מקובלות עלי, אבל חוסר המידתיות בטיוטה וחוסר טיפול במסחריים הוא שלא מקובל, כי זה לא יציל את הים.

השאלה היא כמובן האם אתם מוכנים להבדיל את עצמכם מ"האחים שלכם" הדייגים שדגים שלל עצום/מוכרים בשיטות ספורטיביות, ולהבדיל את עצמכם הספורטיביים הטהורים מקומץ של בעלי השפעה שהאינטרס שלו שונה משלכם ושרצונם לעצור כל רפורמה.
עריכה אחרונה: אפריל 10, 2015, 17:01:56 PM על ידי אנדרי אהרונוב
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

ציטוט

אני מקווה שהים חשוב לכם יותר מכבוד הפורום שלכם. כך צריך להיות בפורום דייגים שמכבד את עצמו, בליי חי ימי אין פורום דייגים. לשבת על הגדר ולא לצאת נגד הטרולים, ונגד ההזנחה של אגף הדייג זאת לא הדרך. תתעוררו.ZZZZ.

רון, כל ההגבלות על הדייגים והצוללים מקובלות עלי, אבל חוסר המידתיות בטיוטה וחוסר טיפול במסחריים הוא שלא מקובל, כי זה לא יציל את הים.

השאלה היא כמובן האם אתם מוכנים להבדיל את עצמכם מ"האחים שלכם" הדייגים שדגים שלל עצום/מוכרים בשיטות ספורטיביות, ולהבדיל את עצמכם הספורטיביים הטהורים מקומץ של בעלי השפעה שהאינטרס שלו שונה משלכם ושרצונם לעצור כל רפורמה.

זה לא עניין של כבוד אלא הישרדות.
באופן אישי אני יכול להבטיח לך שאני לא רואה את עצמי באותה קטגוריה של חלק מהחברים כאן ובארץ בכלל שמגזימים בכמויות של הדגים, הגדלים, המיקום והעונות שבהם הם דגים.
אני כן מוכן ללכת על כול מהלך שיבדיל בינינו בצורה חותכת ואין לי בעיה לקבל עלי גם מגבלות. לפחות בהיקפים שיש בארצות מתוקנות עם חוקי דיג, רישיונות וגם אכיפה מסודרת, חכמה ויעילה.
הבעיה היא שכמו שראינו עד היום הרפורמות השונות שהוצעו מתייחסות בצורה לא מידתית אלינו ואל הגורמים העיקריים לנזק.
רפורמה שתבוא ותציג את הנזק במדרגות חומרה שמתחילות בטרולים ורשתות עברייניות ששיכים לדיג המסחרי, תעבור לדייגים ספורטיביים שהאימפקט שלהם על הדגה כבר לא כול כך מינימאלי ואז לדייגי החוף החובבים שהשלל שלהם מסתכם באבונפחות ואולי סרגוס סביר או גומבר פעמיים בשנה, תקבל ממני את כול התמיכה.
כרגע, הרפורמה המוצעת פשוט מגוכחת ומראה עד כמה המחוקק עיוור וטיפש במקרה הטוב או מושחת ומושפע מאידיוטים במקרה הרע...
הבעיה היא שיש לובי לא קטן לאידיוטים... וואלה לא יודע
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
אנדרי אהרונוב
חבר פורום

מנותק מנותק

ציטוט

זה לא עניין של כבוד אלא הישרדות.
באופן אישי אני יכול להבטיח לך שאני לא רואה את עצמי באותה קטגוריה של חלק מהחברים כאן ובארץ בכלל שמגזימים בכמויות של הדגים, הגדלים, המיקום והעונות שבהם הם דגים.
אני כן מוכן ללכת על כול מהלך שיבדיל בינינו בצורה חותכת ואין לי בעיה לקבל עלי גם מגבלות. לפחות בהיקפים שיש בארצות מתוקנות עם חוקי דיג, רישיונות וגם אכיפה מסודרת, חכמה ויעילה.
הבעיה היא שכמו שראינו עד היום הרפורמות השונות שהוצעו מתייחסות בצורה לא מידתית אלינו ואל הגורמים העיקריים לנזק.
רפורמה שתבוא ותציג את הנזק במדרגות חומרה שמתחילות בטרולים ורשתות עברייניות ששיכים לדיג המסחרי, תעבור לדייגים ספורטיביים שהאימפקט שלהם על הדגה כבר לא כול כך מינימאלי ואז לדייגי החוף החובבים שהשלל שלהם מסתכם באבונפחות ואולי סרגוס סביר או גומבר פעמיים בשנה, תקבל ממני את כול התמיכה.
כרגע, הרפורמה המוצעת פשוט מגוכחת ומראה עד כמה המחוקק עיוור וטיפש במקרה הטוב או מושחת ומושפע מאידיוטים במקרה הרע...
הבעיה היא שיש לובי לא קטן לאידיוטים... וואלה לא יודע
בזה אני מסכים איתך לחלוטין.
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

אנדרי, הגזמת לגמרי ועברת את גבול עם הדמגוגיה והמניפולציות בגרוש שיצאו מכל החורים..
אל תנסה ליצור יש מאין ולייחס דברים שאינם בנמצא...
תחת זאת מוטב היה שתסתכל ביומן דוחות הדיג ותראה מה קורה שם...
אין בכלל בנמצא דוחות תפיסה של שלל "עצום" - מאידך יש שפע דוחות שחרורים כולל סרטוני שחרורים..
בינתיים ובמבחן התנהלות העבר  -
"הדייגים שדגים שלל עצום/מוכרים בשיטות ספורטיביות" מתאימים להיות האחים שלך ולא "האחים שלנו"...
אם חזרת בתשובה אחרי שנים בהם טבחת לוקוסים ללא הכרה וכמה שיותר רק כדי למכור אותם -
זו לא סיבה לייחס לאחרים וללא בסיס את התנהלותך הקלוקלת מהעבר...

שלא יהיו אי הבנות, אני מתפרנס מהים - צילום, הדרכת צלילה חופשית, מחקר, ובעבר גם מדייג.אני נמצא בעמדה שגם הדייג, וגם שימור החי חשובים לי אישית וכלכלית. ומה רע ?   אתם יכולים לגיד עלי שאני צלם יפה נפש, או דייג לוקסים אכזרי, הכל נכון והכל תופש :-)  מה שאתם לא יכולים להגיד עלי זה שהים חשוב לי פחות מאשר למישהוא אצלכם בפורום. ואני אצלכם בפורום עכשיו בגלל שהים חשוב לי, ובגלל שכאן יש הרבה אנשים שהים חשוב להם-ובגלל שעכשיו זה רגע מכריע.

כמו שזה נראה אנדרי, מה שחשוב לך יותר מכל זה כבוד האגו המחורבן שלך...
זו גם הסיבה המרכזית אשר בגללה אתה כנראה נמצא כאן...
אם בראש סולם העדיפויות שלך היה חשיבות הים ומאחר וידוע לי שאינך טיפש ואינך מוגבל אלא די פיקח -
הדעת נותנת כי היית מנסה לדבר אל האנשים ולשכנע - ולא לנסות להקניט ולהכפיש ובכך להרחיק ממך..
אז לפני שאתה מטיף על מה "צריך להיות בפורום דייגים שמכבד את עצמו" -
הגיע זמן שתטיף לעצמך איך צריך להתנהג ולהתבטא אדם  שמכבד את עצמו ואת זולתו....

שכחת לציין אנדרי...
הטיוטא הנוכחית של אגף הדיג באה לעולם רק בזכות החלהט והרפורמה של החלהט בה תמכת בלהט,
אתה מוזמן לרענן זכרונך - ולהיווכח כי מה שקורה כעת זה בדיוק מה שכתבתי בזמנו שיקרה,
כנס וקרא מה כתבתי אז - תוכל לעבור ישר לתגובתי האחרונה בשרשור שמביאה את עיקרי הדברים:
http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=14555.0

שחר נ

חבר פורום
*

מנותק מנותק

ההוק4 נו זה היה פעם :)

בניגוד אלייך אף פעם לא מכרתי דג בחיי גם כשהוצאתי אלפי שקלים מהמיים ...
תמיד חולק למשפחה או שוחרר פה כן יש לי נקודת זכות מוסרית מולך אני תמיד ראיתי דייג כתחביב שצריך לשלם עליו ולא הפוך... (מה שאתה קורא לו ספורטיבי "טהור" מינוח בעייתי בפני עצמו )
בשנים האחרונות אני משחרר מעל ל80 -90 אחוז ממה שאני תופס ...
גם בגדלים שאנשים תתפלא אבל אפילו מקללים אותך על זה לעיתים
מקפיד לחנך את הדור הצעיר שמוכן להקשיב לשחרר אבל גם לשמור על נקיון החוף במיוחד מציוד דיג (הורג לא מעט חיות כל שנה) 
לשיטתך אני אמור להיות נפרד לחלוטין מכל דייגי הגיג מסירה מכל דייגי הבוס שקורעים סרגוסים מכל המזרזרים  שמפרקים לברקים של 700 גרם מהרגע שגילו את הסיליקון
בקיצור מכל הדייגים בארץ פחות או יותר לא אפשרי משהו וגם אם כן לא הכי יעיל ...
במקום זה אולי הגיע הזמן שאתה תבין שבכדי לעצור את החזירות של כולם (גם הספורטיבים וגם המסחרים ) צריך אוגדן חוקים מסודר נכון ובעד הים בראש ובראשונה אחרי זה אכיפה חזקה שכן אנשים תמיד יהיו חזירים משני המתרסים ...
הרע במיעוטו פשוט לא יספיק הפעם
מנקודת המבט שלי פשוט עדיף הכל או כלום
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
אנדרי אהרונוב
חבר פורום

מנותק מנותק

אנדרי, הגזמת לגמרי ועברת את גבול עם הדמגוגיה והמניפולציות בגרוש שיצאו מכל החורים..
אל תנסה ליצור יש מאין ולייחס דברים שאינם בנמצא...
תחת זאת מוטב היה שתסתכל ביומן דוחות הדיג ותראה מה קורה שם...
אין בכלל בנמצא דוחות תפיסה של שלל "עצום" - מאידך יש שפע דוחות שחרורים כולל סרטוני שחרורים..
בינתיים ובמבחן התנהלות העבר  -
"הדייגים שדגים שלל עצום/מוכרים בשיטות ספורטיביות" מתאימים להיות האחים שלך ולא "האחים שלנו"...
אם חזרת בתשובה אחרי שנים בהם טבחת לוקוסים ללא הכרה וכמה שיותר רק כדי למכור אותם -
זו לא סיבה לייחס לאחרים וללא בסיס את התנהלותך הקלוקלת מהעבר...

כמו שזה נראה אנדרי, מה שחשוב לך יותר מכל זה כבוד האגו המחורבן שלך...
זו גם הסיבה המרכזית אשר בגללה אתה כנראה נמצא כאן...
אם בראש סולם העדיפויות שלך היה חשיבות הים ומאחר וידוע לי שאינך טיפש ואינך מוגבל אלא די פיקח -
הדעת נותנת כי היית מנסה לדבר אל האנשים ולשכנע - ולא לנסות להקניט ולהכפיש ובכך להרחיק ממך..
אז לפני שאתה מטיף על מה "צריך להיות בפורום דייגים שמכבד את עצמו" -
הגיע זמן שתטיף לעצמך איך צריך להתנהג ולהתבטא אדם  שמכבד את עצמו ואת זולתו....

שכחת לציין אנדרי...
הטיוטא הנוכחית של אגף הדיג באה לעולם רק בזכות החלהט והרפורמה של החלהט בה תמכת בלהט,
אתה מוזמן לרענן זכרונך - ולהיווכח כי מה שקורה כעת זה בדיוק מה שכתבתי בזמנו שיקרה,
כנס וקרא מה כתבתי אז - תוכל לעבור ישר לתגובתי האחרונה בשרשור שמביאה את עיקרי הדברים:
http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=14555.0

רפי, אני מאחל לך בהצלחה בכול מעשיך הטובים.
MOTI-M

חבר פורום
*

מנותק מנותק

ציטוט

אחלה של תשובה אנדרי חשבתי שאתה יותר בוגר אבל כנראה שלא  מהסס

אנדרי אהרונוב
חבר פורום

מנותק מנותק

ציטוט

מוטי, אני מאחל גם לך, וגם לכל חברי ISF בהצלחה בכל מעשיכים הטובים :-)
MOTI-M

חבר פורום
*

מנותק מנותק

ציטוט

מוטי, אני מאחל גם לך, וגם לכל חברי ISF בהצלחה בכל מעשיכים הטובים :-)

תודה אח יקר שיהיה גם לך בהצלחה קבל 
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: 1 [2] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!