פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   רק שתדעו |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: רק שתדעו (נקרא 1938 פעמים) |
הדפסה |
|
|
 |
רק שתדעו
« ב- : מרץ 31, 2015, 15:30:25 PM » |
|
הזמנתי חכת זרזור מאתר פולני שאני מזמין ממנו לא מעט. החכה הגיע, הכל בסדר. אממה, הדאר ביקש ממני תשלום של 35 ₪. על מה? אין מכס, אך יש עמלה על שחרור מהמכס, גם אם המכס 0. הבנתם? משהו חדש בשבילי ומעצבן. החכה אגב, שימנו קאטנה ul dx הגיע בשלום ארוזה היטב. מחירה כולל משלוח 280 ₪ בשמחות! שתתחיל כבר העונה  .
|
|
|
|
zinger
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
אכן מרגיז אין מה לעשות מלבד להנות מהמקל . תתחדש
|
-------------------------------
מנכ"ל צוות יורדי הים
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
אני מקווה שתהנה ממנה תן לנו קישור
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אין מה להתרגז, זה הנוהל הקבוע, ויצאת בזול. בכל משלוח דרך EMS (וגם בחברות אחרות) הם לוקחים סכום מינימלי של 36 שקלים עבור שחרור קולקטיבי מהמכס (מילוי טופס). אם המכס היו מחליטים לבדוק את החבילה, או שהמחיר מעל 75 דולר וצריך לשלם מע"מ, אז המחיר קופץ לסביבות ה 200 שקל.
בחבילות שנשלחות בדואר רגיל, אין את החיובים האלו, אבל גם אין ביטוח.
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
זו פשוט שחיטה הזמנתי חבילה בסך 500 שקל לקחו לי 250 שקל מכס מעמ ושחרור. אני לא מבין למה לוקחים כל כך הרבה כסף!!
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תתחדש מאיר  טוב לדעת ותודה על הקישור לאתר  אין מה להתרגז, זה הנוהל הקבוע, ויצאת בזול. בכל משלוח דרך EMS (וגם בחברות אחרות) הם לוקחים סכום מינימלי של 36 שקלים עבור שחרור קולקטיבי מהמכס (מילוי טופס). אם המכס היו מחליטים לבדוק את החבילה, או שהמחיר מעל 75 דולר וצריך לשלם מע"מ, אז המחיר קופץ לסביבות ה 200 שקל.
בחבילות שנשלחות בדואר רגיל, אין את החיובים האלו, אבל גם אין ביטוח.
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
בדיוק אתמול סיפר לי חבר מהעבודה שקנה נעלי ספורט לבת שלו ונאלץ לשלם כמעט 150 ₪. בסוף יצא כמו בארץ...
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תיתחדש וגם תודה ששיתפת על התשלומים שיכולים ליפול על מי שמזמין  לא מובן רק עכשיו תמיד הדואר יפיל עוד תשלום או שזה אנדנדינו או לפי מה ??
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|