יש לי מיפרש קטן שניסיתי למכור בפישפשוק המיפרש יובא ע"י הקפטן יכול להתחבר לכל קיאק השתמשתי בו בפרולר לפני שקניתי אילנד ומאוד נהנתי.אין צורף בבידונים. אם אתה רוצה תקפוץ אלי ואני ישאיל אותו לך לניסיון אם תחליט שאתה רוצה ניסתדר
אבינעם שהיה פעיל בIKF בזמנו בנה בעצמו מפרש V דומה לסקאפר פרו, עבד לו לא רע למיטב זכרוני, אם כי כמובן רק ברוח גבית, ברוחב צד כמעט והיה בלתי שמיש למרות היכולת להטות אותו הצידה.
אני הבאתי את המפרש המדובר מאוסטרליה. מוצר נחמד מאד ומתאים בצורה טובה מאד לפרולרים אצלי הוא עובד בצורה טובה גם ברוח גב וגם ברוח צד אם כי בזויות קצת כהות יותר. למרות מחירו, אני כן הייתי ממליץ איכות הבניה ממש ראויה לציון. אבל רק שתכיר שאני בדרך כלל לא יוצא איתו, אני שם אותו רק לטרולינג או ליציאות של חתירה והנאה ללא דייג.
את הקייק קיבלתי עם מפרש יש לציין שאין לי שמץ של מושג השייט והתנהגות עם רוח למפרש מכל סוג עד היציאה האחרונה לא הצלחתי להיות רק על הרוח חששתי שאולי זה קשור לזה שאין אצלי "קיל" שיתנגד למפרש חינמי אותי קדימה אחד החברה ביציאה האחרונה נתן לי טיפ ממש לפני הכניסה,את הפדלים תשים בצורה אנכית למטה ואז הם ישמשו כ"קייל/חרב" שמעו זה עבד מצוין,זו הייתה הפעם הראשונה שהיצלחתי לנוע רק על הרוח ללא עזרת הפדלים,תענוג של ממש מקווה מאוד להשתפר בעניין השייט כי דגים אני לא מוציא. .... חחח