| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 27/3/2015 | מרכז - הרצליה | מים מלוחים | שקט עד גלי | 10 - 20 מטר | דיג מסירה - טרולינג |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 06:30 | ניקל בינוני - רפאלה ירוקה | לוקוס - חפש (דקר אלכסנדרוני) | 1 | |
| 07:00 | גיג בינוני - מאיה ראש אדום | לוקוס לבן (דקר המכמורת) | 1 | |
הדו"ח:
הדוח הבא מוקדש באהבה לפורום הדייג הספורטיבי מקבוצת מפגש הדייגים בפייסבוק באהבה.
כי אהבה לא שוכחים...
חמישי מגיע, ליאור עובד בשישי...חיים מודיע לי מחר אני ואתה טיסת סולו בעומק....אני כמובן מתחיל להפעיל את הגלגלים ומתכנן בראש את היציאה...

רגע בפעם הקודמת ברחו קצת ג'רבידות...צריך לשפר קצת את הריג...

מתחיל לעבוד על שיפור הריג והתוצאה בתמונה...
שיחה עם חיים וכבר מתכננים תוכנית אלטרנטיבית לדייג על חי בגלל המזרחיות החזקות הצפויות
.שעון הקיץ מגיע ומשום מה הטלפון מתבלבל ומעיר אותי שעה קודם....לא נורא יש עוד שעה לחלום....

פוגש את חיים למטה והוא כבר מעדכן אותי שהמצב לא מזהיר...
לאט לאט תוך כדי הנסיעה לאחר שהוא דואג להרחיק אותי עוד מהמיטה
הוא ממשיך לעדכן שאבי מספר שהוא סובב חזרה את החרטום למרינה בגלל הרוח....אם אבי מסובב חרטום זה אומר שיש בחוץ טייפון.... 
חיים: "טוב, אז נעשה טרולינג......"
what the fuck....מה עם הריג....
מה עם הגרבידות....
מזל שאני אוהב טרולינג... 
אם יש משהו שאנחנו רוצים לעשות עליו V זה לוקוסים בטרולינג...נזכר בפוסטים בקבוצה שקראתי
של התפיסות של שחר קומר, ובתפיסות של מתן ומיד מודיע לחיים...מתחילים לגרור מיד מהיציאה במרינה....בא לי על לוקוסים בטרולינג ...חיים חושב ומיד עוצר את הסירה בכדי שאוריד את המערך.החלטנו לבחור את הרפאלה שתהיה הכי רחוקה כיוון שהיא יורדת אליהם ואת המאיות בקרוב.
מתחילים לגרור, אני מתחיל לצלם את הזריחה, ואת הרולר....ובום יש לנו בזזזז ראשון להיום , אנחנו עדיין לא מוכנים ואני מתחיל לגלגל...ההרגשה שאין פה פלמידה ומיד אני מתחיל לחשוב על לוקוס....
20 מטר לפני הסירה עולה לו הראש האדום של הלוקוס על פני המים... ואנחנו כבר נדרכים....

בכל זאת זה V שאנחנו רוצים לעשות...מאז ימי זרזור החוף אין V שלא עשינו והנה עוד אחד בדרכו אלינו לסירה....
האדום עלה ואיתו חיוך גדול, חיים מיד פותח אקסלים ויש אווירה טובה בסירה...
מישהו זוכר את הגרבידות?מיד מדווח לחברים ולקבוצה על התפיסה עם תמונה של הדמוי והדג....מוריד אותו למים וממשיכים את הסיבוב...לא עוברת דקה...ויש בזזזזזזז בזזזזזז בזזזזזזזזז חיים חושב שתפסנו סלע...
אני טוען שלא ניגש אל עבר החכה וזה פסק...רפיון במקל....הלך הדמוי.....חיתוך נקי ללא גרדים....מבחינתי עוד מפגש עם פלמוד שיש לנו חשבון איתו מיציאה קודמת
....הים נתן והים לקח.... 
בוחרים דמוי מאיה בצבע שונה וממשיכים....נזכר בשיחות שלי עם רפי
ודוחות של טרולינג מהפורום ומיד שואל את חיים?מה היה כיוון הנסיעה שבה נתפס הדג והתקיפה?
חיים עונה ואני מבקש מיד להסתובב לשם...לפעמים יש כיוון נסיעה שרק בו תוקף , שמש, זרם...
אף פעם לא מתווכח עם תוצאות...
חוזר אל הטלפון ומסתכל בו מעט...וחיים מיד קופץ ....יש תקיפה....מיד מרים את החכה ומתחיל לגלגל....הפעם הבזזזזזז היה חזק יותר....
מגלגל ומגלגל...15 מטר מהסירה יש צללית במים , שואל את חיים ,לבן?
פגעתי בול, לוקוס לבן בסירה!!!
לא שזה מחזה נדיר אצלנו, אבל בטרולינג, לוקוס אחרי לוקוס זה כבר אירוע....
פותח 2 בירות ומפנק את הסקיפר שלי להיום
.מנסים עוד קצת את מזלנו ומחליטים לסיים מוקדם, מתכננים את החומוס שבדרך לאיציק תקשורת...
היה כייף, גם בטרולינג אנחנו יודעים להנות, מקווה שגם אתם הרגשתם את זה בקריאה...
יש טעם של עוד....לא שכחנו אותך פלמוד...
וכמובן לא את הג'רבידות.. חג שמח חברים,
היה לי כיף אישי לכתוב את הדוח, רפי זה מכל הלב!!!

זה לא דבר של מה בכך . 

צוות המורים!