לגבי שאלתך, בכנרת יש יותר סרדינים מבכול מקום אבל לא תמיד הם נמצאים איפה שאתה דג...
את הסרדינים שתפסתי בכנרת תפסתי עם חכה קטנה וחוט דק עם מצוף דק ומאורך עם חוט של מטר מתחת ושני קרסים קטנים עם בצק דליל מקמח.
מצד שני כמו שכתב לך צור, דווקא בירדן אני מאמין שתשיג הרבה יותר תוצאות וכרגע יש סרדינים בכול הגדלים כולל חתיכות של 20 ס"מ ויותר

להבדיל מצור, אני ממליץ דווקא על ריג שוקע עם משקולת ולא עם מצוף.
עם משקולת קטנה של 20-30 גרם עם קרס מתחת ושניים-שלושה קרסים מעל ושלשולים אני בטוח שתמלא דלי
