תודה על המאמר הנפלא ארטיום

מה בנוגע למדאי בלילה ? אם יוצאים לבולוס לשים מקל עם מדאי שיקפץ לו על הקרקעית ? יש לך ניסיון \ הצלחות ? יש המלצות מיוחדות לצבע ללילה ?
קרס אסיסט מוכנה מידה 1/0 או 2/0 של גיג (גמקטסו 510 ) תהווה תחליף טוב לקרס שבאה עם המדאי ?
תודה
לגבי דיג עם מדאי בלילה: מנסיון לא עובד כל כך טוב ואני חושב שעדיף לעשות בולוס (משקולת רגילה ו2 קרסים) כי הדג בלילה מחפש אוכל על הקרקע האמת שיצא לי לתפוס בלילה אבל פעמים נדירו "ולא משתלמות" בגלל ממוצא תפיסות ממש נמוך בלילה. ואם כבר לילה אז שיהיה זוהר בחושך..
לגבי הקרסים: אם אני לא טועה הדגם שציינתה מגיע כבר קשור לחוט אדום, אני אישית מעדיף לקשור לבד ובזוגות מה שגם שהקשר עצמו מפריד טיפה בין הקרסים למרות שכששמים פתתיון הוא בעצמו נותן את המרווח. עדיף שתקשור אותם לבד.
חברי משתמשים בקרסים של וריבס שבאות קנויות וגם תופסים אבל לדעתי אין על גמקצו

אז ככה ,
יצאנו לבולוס בלילה והתברר לי שבעל הסירה עובד רק עם מדאי ופיתיון , 2 מקלות אחד עם זוהר ואחד רגיל .
אני עם מקל בולוס ביד ובסטנד מקל עם מדאי זוהר .
הדיג לא היה מוצלח לא היו אכילות בכלל אבל שהרמתי את המקל קיבלתי מכה יפה על המדאי ועלתה מורנה מפחידה שחזרה למים אחרי חילוץ מוצלח .
מסקנה - מדאי עובד יפה גם בלילה - אנחנו שמנו גמברי על הקרסים .
אני עבדתי עם מדאי של אימפריאל 150 גרם ורוד ולומו שהארתי עליו בפנס שזהר יפה מאוד למטה
יאאלה רק שיהיו דגים שרוצים לאכול , לדעתי עוד חודש שיתחילו הפרידות ברדודים על מדאי קטן זוהר יהיה מעניין
תודה על הכל שוב !