| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 8/3/2015 | צפון: מפרץ חיפה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 17:30 | גיג בינוני - hayabusa jack eye | פלמידה לבנה / פלמוד (סקומברן זריז) | 1.150 | |
הדו"ח:
סרטון חדש ומהמם:
החלילן מנגן בלדה לפלמידה...
אתחיל בזה שאני מבסוט עד הגג, לגמרי חוויה מתקנת אחרי שלפני שבועיים מתה לי הטונית בידיים.
אחרי מידע מודיעיני על פעילות טוניות בחוף מרידיאן חיפה אני קובע עם שמעון בן דוד ואושר לוי להתיצב שם בשעה 5 בשבת.
מגיעים ורוחות מטורפות שמרימות את כל החול לתוך העניים, מתחילים התלבטויות ואני כמובן נחוש להתחיל לדוג ולא חשוב מה מזג האוויר, אבל הרוב קובע, אומר לכולם אז בואו ניסע לבת גלים והוחלט שניסע לנמל חיפה כי שם סגור יותר ואין רוחות.
אני קצת מבואס כי אני פחות אוהב אזורים מלאכותיים וכמו שחשבתי לא היה כלום, מת בזרזור, רק דייגים הוציאו דניסים.
פתאום מקבל הודעה מאילן קרואו, לא סתם הודעה אלה הודעת תמונה, ומה יש בתמונה... ? ניחשתם נכון, 2 טוניות וברקודה והוא מספר לי שהייתה חגיגה בבת גלים!
אני נושם עמוק, מרגיש פיספוס והחשק נשאר כאילו לא יצאתי לדוג, זהו, בשעה 8 מחליט להתקפל, אומר שלום ונוסע הביתה.
קם אחרי שעתיים שינה ופתאום אומר לעצמי... שלשקיעה בבת גלים לא מאוחר, מתארגן ויוצא.
(למרות המבט הכועס של אישתי שאומר לא משקיע בילד)
מגיע ואין הרבה תזוזה, מנסה דמויים שונים ואז מחליף לסיליקון של אקוגיר ונתפס חלילן, משחרר כמובן ואז אני מתכופף למים לשתוף ידיים והקופסאות עם הדמויים נופלות למים (לא צולם) בשניות אני מריץ בראש שיחה עם המנהל בנק לאישור הלוואה לחידוש המלאי אבל למזלי הצלחתי לתפוס אותם, פשוט נס

לקראת השקיעה אילן ואושר מצטרפים, אני מחליף לג'יג hayabusa jack eye שזוהר בחושך, טוען אותו עם הפנס ומתחיל עבודה, מחליף גם סוללה בגופרו ליתר ביטחון שהישנה לא תיגמר באמצע פייט למקרה שיהיה כזה (אופטימי) השמש כבר מתחת לקו המים והרגשה של סיום עוטפת אותי, בידיוק ברגע הזה זה קורה!! מבין מהר שהמצלמה כבויה (לא הדלקתי אחרי החלפת הסוללה) ותוך כדי הפייט מדליק אותה, למזלי גם אילן עם גופרו והוא צילם אותי מהצד, (תודה אילן)
עם חיוך גדול מביא אותה אלי, מהר שוקל, מהר מוציא את הדמוי, לא מצטלם ולא מחכה דקה מיותרת, רק שתיחיה, רץ להחזיר אותה למים, מזרים לה חמצן והיום הזה מסתיים ברגע השיא, רגע השחרור שכל כך נהנתי ממנו.
היא נתפסה על המשולשת התחתונה, עבדתי עם לידר פלורו של seguar.
במקביל היה דייג אינטיאסים שביקש שאתן לו אותה אם אני כבר משחרר ואז שהוא הבין שאין מצב הוא אמר שיקנה ממני , הסברתי לו כמה דקות למה היא וכל דג אחר צריך לחזור למים, לא חושב שהוא הבין אבל לפחות נחשף לזה.
בפעמים הבאות אדאג לצילום של הדג גם מתחת למים במידה והתנאים יאפשרו.
זהו, חוזר הביתה מאושר עד הגג, כל מילה נוספת מיותרת.
לצפיה ב HD
לעוד סרטונים הירשמו לערוץ דרך הסרטון
תודה










וכמובן סרטון נחמד כהרגלך 










