| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 9/3/2015 | צפון רחב : חיפה - חדרה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 6:45 | פופר - ima cobra 60 9g | טונית אטלנטית (פלמידה שחורה) | 1 | 1.145 |
הדו"ח:
אז ככה...יום שבת בדקתי דואר וסוף סוף קיבלתי את הפתק לבוא לאסוף את האפוד שהזמנתי מאיביי, יום ראשון לפני עבודה הדבר הראשון שאני עושה זה מוצא את עצמי יושב בתור ענק בסניף דואר ומחכה ומחכה ומחכה אחרי 28 אנשים ו40 דקות המתנה אני מקבל את החבילה פותח אותה בהתרגשות עוד לפני שהגעתי לרכב מודד מחטטת בכיסים כמו ילד שקיבל מתנה שחיכה לה שנה!
מגיע הביתה מסדר את הציוד מעביר הכל לאפוד החדש וכבר מריח את הים. יצאתי כבר פעמיים לז'רז'ר בים ללא שום הצלחה ( אבל אז לא היה לי את האפוד
). יום שני רבע ל5 אני כבר בבת גלים עולה על סרבל אפוד דלי רשת פנס חכה, נותן לעצמי 2 טפיחות להצלחה וצועד לשובר גלים, מתמקם לפני השבירה של השובר ומתחיל לעבוד בחושך עם פופר עד הזריחה ללא שום הצלחה, בינתיים לידיי מתמקמים כמה חברה רוסים מבוגרים + שדגים עם מצוף פתיונות.הספקתי להחליף מספר דמויים ניקל והגעתי לכלב שבשבילי זה הדמוי הכי בעייתי כי אני לא בדיוק יודע איך להוביל אותו רק תאורתית ממה שהסבירו לי בפורום וקצת מיוטיוב!
זורק כמה פעמים עולה השיטה של הניעור קל של המקל וגילגול בינוני אני מצליח לעשות את זה טוב.
באחת הפעמים שזרקתי התחלתי להוביל את הכלב ואחרי כמה שניות אני רואה את הדמוי משתולל באוויר ומלא השפרצות!!! לקח לי להבין כמה שניות שזה לא אני הקפצתי את הדמוי ( ובכלל זה לא כל כך רועש שאני מקפיץ אותו
) ובכמה שניות האלה שהיה נדמה שזה מלא זמן הרולר משחרר חוט כבר, נתתי הוק עדין והתחלתי לאסוף את החוט מתפוצץ מהתרגשות
צועק קופץ צוחק שר ( הכל מבפנים כמובן בחוץ אני משדר רוגע וקוליות כי יש אנשים קרוב אליי ולא מתאים להתנהג כמו ילד מפגר
) החברה המבוגרים מתחילים לעודד אותי להוציא את הדג נותנים עצות מהר לאט בזהירות וכל מיני כאלה במקום לעזור לי להגיע לרשת שלי כי בכלל לא פתחתי אותה והיא בדלי מאחורה, בסוף הצלחתי להושיט יד לרשת שמתי אותה בין הרגליים מתחתי את הטלסקופ ירדתי למטה על פני המים והרמתי את הדבר היפה הזה!!! הרגשה של סיפוק גאווה התרגשות פשוט כיף אדיר! כל ההשקעה של כסף וזמן על יציאות ללא תוצאות השתלמו בכמה דקות של פייט עם דג במשקל קילו וקצת
... אחרי זה נשארתי עוד שעה משהו כזה והתקפלתי הביתה... פגשתי על השובר את דימה הבחור שעובד בחנות דייג גנאדי כמובן חפרתי לו קצת על מה ואיך ולמה אבל הוא זרם איתי בכיף, אפילו צילם אותי כמה תמונה! תודה גבר