בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
| | |-+  עזרה במקום
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: עזרה במקום  (נקרא 872 פעמים) הדפסה
דור מזרחי

חבר פורום

מנותק מנותק

עזרה במקום
« ב- : מרץ 07, 2015, 13:39:30 PM »
שלום לכולם אני יודע שעונת הזירזור בפתח ואני וחבר רוצים להגיע בחמישי לכינרת הבעיה זה שאנחנו גרים במרכז ואין אפשרות להוציא רכב אז חשבנו לבוא באוטובוסים על מדים חחח לצמצם עלויות כי בטח נצתרך כמה אוטובוסים השאלה זה איפה אפשר לדוג אם יש לאנשים מקומות טובים שאוטובוס עוצר ליד ונוכל לזרזר שם נחל או כינרת אני חשבתי על להגיע לטבריה באוטובוס ומשם עוד אוטובוס לאיזה נחל תודה רבה לעוזרים תנו המלצות
-------------------------------
אם הדג לא יבוא אל הדייג, הדייג יבוא אל הדג
 IP: [ מחובר ]
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

בעניין: עזרה במקום
« הגיב #1 ב- : מרץ 08, 2015, 08:18:56 AM »
כרגע בירדן עדיין זורם חזק חלש מאד מבחינת ז'ירז'ור.
אם הייתי צריך להמר, הייתי הולך על הכנרת ואזור טבריה יכול להיות נקודת התחלה מצויינת.

ברגע שאתה נוחת בתחנה המרכזית, מרחק של 7 דקות הליכה אתה מגיע לקו המים.
בתמונה המצורפת מסומנת התחנה המרכזית וממנה קו ישר עד לקו המים.
ברגע שאתה מגיע לטיילת לאורך קו המים, בהתאם למפלס כבר תבחר אם לעבוד מהחומה או ללכת דרומה לכיוון המעגן סירות ושם לעבוד פנימה או החוצה.
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
דור מזרחי

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #2 ב- : מרץ 08, 2015, 21:54:33 PM »
גיא קודם כל תודה ולפי מה שאני מבין אתה אומר שעדיף עכשיו כינרת על הנחלים ואיפה שכתבת כבר הייתי שם זירזרתי מהחומה ובכל האיזור שם אני פחות נהנה שם פחות מרגש שנה שעברה הייתי עם המשפחה בחלק המזרחי עמדתי במים זורק בין השיחים נהנה לכוון בין העצים לחפש אותם בבורות שלהם ושם התאהבתי בכינרת אז אני רוצה מקום שאפשר להיות בין העצים או בנחל ולא על חומה ועם הבנתי נכון צריך בוא מוקדם בבוקר זה נכון?
אם הדג לא יבוא אל הדייג, הדייג יבוא אל הדג
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

« הגיב #3 ב- : מרץ 08, 2015, 22:25:14 PM »
גיא קודם כל תודה ולפי מה שאני מבין אתה אומר שעדיף עכשיו כינרת על הנחלים ואיפה שכתבת כבר הייתי שם זירזרתי מהחומה ובכל האיזור שם אני פחות נהנה שם פחות מרגש שנה שעברה הייתי עם המשפחה בחלק המזרחי עמדתי במים זורק בין השיחים נהנה לכוון בין העצים לחפש אותם בבורות שלהם ושם התאהבתי בכינרת אז אני רוצה מקום שאפשר להיות בין העצים או בנחל ולא על חומה ועם הבנתי נכון צריך בוא מוקדם בבוקר זה נכון?

לא תמיד האקשן באור ראשון והיו לנו מקרים שרק ב-8 הדגים נזכרו שיש לנו פגישה...
מצד שני, היו מקרים שבאור ראשון היה כול האקשן ואז יבשששששש....

גם אני מעדיף את האזורים היותר פראיים והפחות מלאכותיים אבל כתבת שאתה קצת מוגבל בהתניידות...
חוץ מזה, אם הייתי צריך להמר על איפה תתחיל הפעילות של העדדים העונה (ובכלל, בכול עונה) הייתי הולך על המעגנות ולא על החופים...
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #4 ב- : מרץ 09, 2015, 07:06:20 AM »
לדעתי גיא המליץ לך על הדבר הנוח ביותר ללא רכב טבריה הכי נגישה לך אחרי הכל זה צפון והתחבורה פה לא מי יודע מה בתדירות חבל שתתקע באיזה חור.

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!