פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
   חברים העונה בפתח תתחילו להתארגן |
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: חברים העונה בפתח תתחילו להתארגן (נקרא 9877 פעמים) |
הדפסה |
|
|
הדג שוחרר דרך אגב!  ויש מלא דגים לא קטנים בכלל שקופצים בלי הפסקה  barbel (חפף) עכשיו בתחילת השרצה(עד סוף חודש 5 אם לשפוט משנים קודמות). הזכרים ניתפשים הנקבות(והן גדולות) לרוב לא.
|
|
|
|
|
הדג שוחרר דרך אגב!  ויש מלא דגים לא קטנים בכלל שקופצים בלי הפסקה  barbel (חפף) עכשיו בתחילת השרצה(עד סוף חודש 5 אם לשפוט משנים קודמות). הזכרים ניתפשים הנקבות(והן גדולות) לרוב לא. חפף זה הגדול שנתפס? או שאתה מתכוון לקטנים שנתפסו על בוס?
|
-------------------------------
S.F
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
הדג שוחרר דרך אגב!  ויש מלא דגים לא קטנים בכלל שקופצים בלי הפסקה  barbel (חפף) עכשיו בתחילת השרצה(עד סוף חודש 5 אם לשפוט משנים קודמות). הזכרים ניתפשים הנקבות(והן גדולות) לרוב לא. לגבי הדג הגדול מישה כבר נתן תשובה אכן מדובר בחפף הנוזל הלבן הוא נוזל זרע לגבי הדג הקטן מדובר בלבנון הכינרת או הירדן(סרדין בספת העם) קשה לי להבדיל בינהם הדג אוהב מאד תולעים ונתפס מידי פעם גם בז'ירז'ור על דמויים שהם חצי מגודלו (דג חצוף) איסוף של קמות מהם ואתה מסודר עם ארוחת מטוגנים
|
|
|
|
|
הדג שוחרר דרך אגב!  ויש מלא דגים לא קטנים בכלל שקופצים בלי הפסקה  barbel (חפף) עכשיו בתחילת השרצה(עד סוף חודש 5 אם לשפוט משנים קודמות). הזכרים ניתפשים הנקבות(והן גדולות) לרוב לא. לגבי הדג הגדול מישה כבר נתן תשובה אכן מדובר בחפף הנוזל הלבן הוא נוזל זרע לגבי הדג הקטן מדובר בלבנון הכינרת או הירדן(סרדין בספת העם) קשה לי להבדיל בינהם הדג אוהב מאד תולעים ונתפס מידי פעם גם בז'ירז'ור על דמויים שהם חצי מגודלו (דג חצוף) איסוף של קמות מהם ואתה מסודר עם ארוחת מטוגנים הבנתי.... באמת חצוף חחח! תודה חברים אתם עוזרים המון כמו תמיד, הפורום הזה כמו ויקיפדיה של הדייג בשבילי
|
S.F
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
הדג שוחרר דרך אגב!  ויש מלא דגים לא קטנים בכלל שקופצים בלי הפסקה  barbel (חפף) עכשיו בתחילת השרצה(עד סוף חודש 5 אם לשפוט משנים קודמות). הזכרים ניתפשים הנקבות(והן גדולות) לרוב לא. לגבי הדג הגדול מישה כבר נתן תשובה אכן מדובר בחפף הנוזל הלבן הוא נוזל זרע לגבי הדג הקטן מדובר בלבנון הכינרת או הירדן(סרדין בספת העם) קשה לי להבדיל בינהם הדג אוהב מאד תולעים ונתפס מידי פעם גם בז'ירז'ור על דמויים שהם חצי מגודלו (דג חצוף) איסוף של קמות מהם ואתה מסודר עם ארוחת מטוגנים הבנתי.... באמת חצוף חחח! תודה חברים אתם עוזרים המון כמו תמיד, הפורום הזה כמו ויקיפדיה של הדייג בשבילי דרך אגב לגבי הזבל שראית כרגע המצב טוב בו ניפגש עוד חודש חודשיים ותראה מה זה לכלוך לפעמים אני מגיע למקום ופשוט בא לי לחזור הביתה מרוב גועל
|
|
|
|
|
מנסיון העונה הקודמת דמויי כלב קטנים של 3-5 גרם הפציצו בכנרת על מושטים. הביניות אוהבות קצת יותר ברזל  בדמויים שלהם. אכן הדיון הזה פותח את העניים וההבנה לחברים חדשים במתוקים , כל הכבוד. הערת אזהרה - יש הבדל גדול בדייג בין הכנרת לירדן הן בסוג הדמויים , דגי המטרה ושיטות העבודה פרוט מניסיוני אתן בהמשך שיהיה יותר זמן מקלדת 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
הדג שוחרר דרך אגב!  ויש מלא דגים לא קטנים בכלל שקופצים בלי הפסקה קודם כול, שמח לשמוע על השחרור בלי קשר לזיהוי הדג  מבחינתי זו אחת התמורות הטובות והגדולות שאפשר לקבל בחזרה על כול האינפורמציה וההשקעה שלנו כאן בפורום  לגבי זיהוי הדגים, הקטנטן בכף היד הוא אכן סרדין אבל הדג שבתמונה הראשונה זו בינית ארוכת ראש ולא חפף. הם קצת דומים במבט ראשון ובעיקר כשיש רק אחד מהם ואין שניים ביחד להשוואה. על ההבדל בין בינית לחפף, כתבתי כאן: http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=59.0כאמור, אכן מדובר על זכר ומה שהוא עשה לך באמת היה קצת חצוף  אגב, היית עם עוד 2 חברה , אחד מהם עם קוקו?
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
הדג שוחרר דרך אגב!  ויש מלא דגים לא קטנים בכלל שקופצים בלי הפסקה קודם כול, שמח לשמוע על השחרור בלי קשר לזיהוי הדג  מבחינתי זו אחת התמורות הטובות והגדולות שאפשר לקבל בחזרה על כול האינפורמציה וההשקעה שלנו כאן בפורום  לגבי זיהוי הדגים, הקטנטן בכף היד הוא אכן סרדין אבל הדג שבתמונה הראשונה זו בינית ארוכת ראש ולא חפף. הם קצת דומים במבט ראשון ובעיקר כשיש רק אחד מהם ואין שניים ביחד להשוואה. על ההבדל בין בינית לחפף, כתבתי כאן: http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=59.0כאמור, אכן מדובר על זכר ומה שהוא עשה לך באמת היה קצת חצוף  אגב, היית עם עוד 2 חברה , אחד מהם עם קוקו? לא, הייתי עם עוד חבר אחד שאני גורר אותו לעולם הז'רז'ור כי נמאס לי ללכת לבד תמיד והוא לא כל כך משתכנע  ... 
|
S.F
|
|
|
|
גאיצ'וק אני אשמח לבוא איתך איזה פעם לירדן לראות איך זה צריך להראות באמת 
|
S.F
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ראשית שוב תודה על האינפורמציה והדיון המרתק. לגבי השחרורים. מכיוון שאני לא אוכל את הדגים של המתוקים, והם כולם משוחררים, אני שובר בספינרים שבאים עם משולשת שן אחת כדי שאפשר יהיה לשחרר את הדג בקלות ולא לפצוע אותם קשה. זאת משום שהביניות נוטות לבלוע ספינרים קטנים עמוק עמוק. בדמויים אחרים החלפתי לקרס בודדת, או קרס כפולה.
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
הדג שוחרר דרך אגב!  ויש מלא דגים לא קטנים בכלל שקופצים בלי הפסקה קודם כול, שמח לשמוע על השחרור בלי קשר לזיהוי הדג  מבחינתי זו אחת התמורות הטובות והגדולות שאפשר לקבל בחזרה על כול האינפורמציה וההשקעה שלנו כאן בפורום  לגבי זיהוי הדגים, הקטנטן בכף היד הוא אכן סרדין אבל הדג שבתמונה הראשונה זו בינית ארוכת ראש ולא חפף. הם קצת דומים במבט ראשון ובעיקר כשיש רק אחד מהם ואין שניים ביחד להשוואה. על ההבדל בין בינית לחפף, כתבתי כאן: http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=59.0כאמור, אכן מדובר על זכר ומה שהוא עשה לך באמת היה קצת חצוף  אגב, היית עם עוד 2 חברה , אחד מהם עם קוקו? גיא את בטוח שמדובר בבינית ארוכת ראש? הסתכלתי שוב בתמונות ונראה לי שהראש יחסית קצר , הפה מאוד נמוך ומעוגל , צבע הקשקשים ירקרק ולא כסוף וגודלם יחסית גדול משל ארוכת ראש
|
|
|
|
|
הדג שוחרר דרך אגב!  ויש מלא דגים לא קטנים בכלל שקופצים בלי הפסקה קודם כול, שמח לשמוע על השחרור בלי קשר לזיהוי הדג  מבחינתי זו אחת התמורות הטובות והגדולות שאפשר לקבל בחזרה על כול האינפורמציה וההשקעה שלנו כאן בפורום  לגבי זיהוי הדגים, הקטנטן בכף היד הוא אכן סרדין אבל הדג שבתמונה הראשונה זו בינית ארוכת ראש ולא חפף. הם קצת דומים במבט ראשון ובעיקר כשיש רק אחד מהם ואין שניים ביחד להשוואה. על ההבדל בין בינית לחפף, כתבתי כאן: http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=59.0כאמור, אכן מדובר על זכר ומה שהוא עשה לך באמת היה קצת חצוף  אגב, היית עם עוד 2 חברה , אחד מהם עם קוקו? גיא את בטוח שמדובר בבינית ארוכת ראש? הסתכלתי שוב בתמונות ונראה לי שהראש יחסית קצר , הפה מאוד נמוך ומעוגל , צבע הקשקשים ירקרק ולא כסוף וגודלם יחסית גדול משל ארוכת ראש יש לדג שפם חצקונים כזה...
|
S.F
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
 |
|
|
הדג שוחרר דרך אגב!  ויש מלא דגים לא קטנים בכלל שקופצים בלי הפסקה קודם כול, שמח לשמוע על השחרור בלי קשר לזיהוי הדג  מבחינתי זו אחת התמורות הטובות והגדולות שאפשר לקבל בחזרה על כול האינפורמציה וההשקעה שלנו כאן בפורום  לגבי זיהוי הדגים, הקטנטן בכף היד הוא אכן סרדין אבל הדג שבתמונה הראשונה זו בינית ארוכת ראש ולא חפף. הם קצת דומים במבט ראשון ובעיקר כשיש רק אחד מהם ואין שניים ביחד להשוואה. על ההבדל בין בינית לחפף, כתבתי כאן: http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=59.0כאמור, אכן מדובר על זכר ומה שהוא עשה לך באמת היה קצת חצוף  אגב, היית עם עוד 2 חברה , אחד מהם עם קוקו? גיא את בטוח שמדובר בבינית ארוכת ראש? הסתכלתי שוב בתמונות ונראה לי שהראש יחסית קצר , הפה מאוד נמוך ומעוגל , צבע הקשקשים ירקרק ולא כסוף וגודלם יחסית גדול משל ארוכת ראש ללא שום צל של ספק. הראש ארוך בצורה משמעותית מזה של החפף והגבשושיות על האף שמאפיינות את הזכרים בתקופה הזו, גדולות ומפותחות. אצל חפפים לא רואים כאלו גבשושיות אלא חספוס עדין מאד. הפה ממוקם בתחתית הראש בדומה לחפף ושלא כמו הבינית גדולת קשקש אבל זה לא המאפיין היחיד... גוונים של כסוף, ירקרק או כחלחל יש לשניהם. בשביל הספורט, בפעם הבאה שאתה (פרנטיק) תופס דג בידן ויש ספק לגבי אם הוא חפף או בינית ארוכת ראש, ספור את הבינים. אם יש 2, זה חפף. אם יש 4, זו בינית. אפשר גם לספור את קשקשי הצד, ממכסה הזימים ועד שורש הזנב. מעל 60 זה חפף, מתחת ל-60 זו בינית. אבל למה לשבור את הראש? ספור בינים 
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 08, 2015, 21:10:21 PM על ידי gaichuk
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
הדג שוחרר דרך אגב!  ויש מלא דגים לא קטנים בכלל שקופצים בלי הפסקה קודם כול, שמח לשמוע על השחרור בלי קשר לזיהוי הדג  מבחינתי זו אחת התמורות הטובות והגדולות שאפשר לקבל בחזרה על כול האינפורמציה וההשקעה שלנו כאן בפורום  לגבי זיהוי הדגים, הקטנטן בכף היד הוא אכן סרדין אבל הדג שבתמונה הראשונה זו בינית ארוכת ראש ולא חפף. הם קצת דומים במבט ראשון ובעיקר כשיש רק אחד מהם ואין שניים ביחד להשוואה. על ההבדל בין בינית לחפף, כתבתי כאן: http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=59.0כאמור, אכן מדובר על זכר ומה שהוא עשה לך באמת היה קצת חצוף  אגב, היית עם עוד 2 חברה , אחד מהם עם קוקו? גיא את בטוח שמדובר בבינית ארוכת ראש? הסתכלתי שוב בתמונות ונראה לי שהראש יחסית קצר , הפה מאוד נמוך ומעוגל , צבע הקשקשים ירקרק ולא כסוף וגודלם יחסית גדול משל ארוכת ראש יש לדג שפם חצקונים כזה... זכר מתבגר  דרך אגב, המקום שדגת בו זה המקום שבו תפסתי את הבינית הגדולה ביותר שלי אבל באותו המקום גם פרצו לנו פעמיים את הרכב... עד לא מזמן היה ניתן להיכנס עם הרכב כמעט עד המים אבל עכשיו שוב חסמו את הגישה. לידיעתך 
|
|
|
|
|
 |
|
|
הדג שוחרר דרך אגב!  ויש מלא דגים לא קטנים בכלל שקופצים בלי הפסקה קודם כול, שמח לשמוע על השחרור בלי קשר לזיהוי הדג  מבחינתי זו אחת התמורות הטובות והגדולות שאפשר לקבל בחזרה על כול האינפורמציה וההשקעה שלנו כאן בפורום  לגבי זיהוי הדגים, הקטנטן בכף היד הוא אכן סרדין אבל הדג שבתמונה הראשונה זו בינית ארוכת ראש ולא חפף. הם קצת דומים במבט ראשון ובעיקר כשיש רק אחד מהם ואין שניים ביחד להשוואה. על ההבדל בין בינית לחפף, כתבתי כאן: http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=59.0כאמור, אכן מדובר על זכר ומה שהוא עשה לך באמת היה קצת חצוף  אגב, היית עם עוד 2 חברה , אחד מהם עם קוקו? גיא את בטוח שמדובר בבינית ארוכת ראש? הסתכלתי שוב בתמונות ונראה לי שהראש יחסית קצר , הפה מאוד נמוך ומעוגל , צבע הקשקשים ירקרק ולא כסוף וגודלם יחסית גדול משל ארוכת ראש ללא שום צל של ספק. הראש ארוך בצורה משמעותית מזה של החפף והגבשושיות על האף שמאפיינות את הזכרים בתקופה הזו, גדולות ומפותחות. אצל חפפים לא רואים כאלו גבשושיות אלא חספוס עדין מאד. הפה ממוקם בתחתית הראש בדומה לחפף ושלא כמו הבינית גדולת קשקש אבל זה לא המאפיין היחיד... גוונים של כסוף, ירקרק או כחלחל יש לשניהם. בשביל הספורט, בפעם הבאה שאתה (פרנטיק) תופס דג בידן ויש ספק לגבי אם הוא חפף או בינית ארוכת ראש, ספור את הבינים. אם יש 2, זה חפף. אם יש 4, זו בינית. אפשר גם לספור את קשקשי הצד, ממכסה הזימים ועד שורש הזנב. מעל 60 זה חפף, מתחת ל-60 זו בינית. אבל למה לשבור את הראש? ספור בינים  שאני תופס דג אני מת לזרוק שוב את הדמוי כמה שיותר מהר אפילו את הבינים אין זמן לספור  .... וקוראים לי סטאס נעים מאוד 
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 08, 2015, 21:15:47 PM על ידי frantik
|
|
S.F
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »