| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 1/3/2015 | צפון: מפרץ חיפה | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 7:30 | דמוי דג גדול - Node | טונית אטלנטית (פלמידה שחורה) | 1 | 3.9 LB |
הדו"ח:
חדש:
סרטון מהסרטים בכיכובו של שמעון בן דוד התותח וטונית 3.9 Lb!
שחקני משנה:
יאיר גרינבאום, אנדרי אנדריבסקי, אושר לוי, גיא מוגרבי ואנוכי...
נפגש עם יאיר ואנדרי ב 5:00 בבת גלים, עולים לשובר בחלקו הראשון ומנסים נגד רוח של 10 קמ"ש, כעבור 20 דקות גיא מצטרף אלינו ומחדיר רוח קרב ומחליטים לעבור את המכשול באמצע השובר שנשבר ולהתקדם לסוף השובר, גם הרוח נרגעת.
שמעון ושרון מגיעים שעה אחרינו עושה להם שלום מרחוק והם נשארים בתחילת השובר וכל אחד בשלו מחכה לנעילה, פתאום אני קולט בזווית העין כיפוף, מבין מהר ששמעון נעול ואני רחוק ממנו מאוד, חייב לרוץ אליו לעזור עם הרשת וכמובן איך לא כדי להספיק לצלם אותו,
עובר את המכשול באמצע השובר בקלות ובלי לזכור שבהלוך זה היה מפחיד יותר.
מגיע אליו והוא בעבודה קרת רוח וסופר מקצועית, עובד מדהים עם המקל, שומר על חוט מתוח ואחרי כמה דקות של פייט מטורף גם כי נתפסה מעט מהצד מביא אותה קרוב, אני יורד עם הרשת ושנינו שמחים לשתות הרבה מים
שאפו ענק!
מתחילים השערות כמה היא שוקלת, אני אומר 1.7 קילו חלק אומרים 2 קילו, מעלה אותה למשקל ו... מהההההה? 3.9 קילו, מטורף! מבסוטים ולא מאמינים.
תוך כדי אני רואה את אושר חותך חתיכה מהטונית ואוכל כאילו זה טבעי... איכס. חחח.
ממשיכים עוד קצת, יורדים מהשובר לסלעים שבחוף לחפש לברקים בקצף ללא הצלחה ומחליטים שמספיק להיום.
באוטו אני מבין שהמשקל היה מכוון לליברה, שזה 1.8 קילו אך זה לא ממעיט מערך התפיסה אפילו לא בגרם :-)
זהו, חוזרים מרוצים, למרות שאחרי התפיסה הייתי בטוח שנכנסה להקה ושכל אחד ינעל וזה לא קרה, לא נורא, העיקר שמישהו מאיתנו ננעל ונהנה, כי זה הכיף של כולנו!
לגבי C&R - הלוואי וכל הסרטונים שלי היו רק C&R, כל עוד אני אתפוס זה מה שיהיה, אבל כל עוד אני עם מי שכן לוקח זה ממני והלאה.
לצפות ב HD - תהנו
מוזמנים להירשם לערוץ דרך הסרטון - תודה

.