חברה אתם גדולים! תודה על המלצות. כנראה הגזמתי עם התקציב, הוא יורד לאזור ה 1000 שח חקה+רולר, חוטים ודמויים בנפרד.
ראיתי כאן באתר המלצות חמות על מקל TRABUCCO BLACK IKA 4-28. מאווווד מוצה חן הטסט. יש לי הרגשה שהמקל יהיה טוב גם לזריקת דמויים קלים(סיליקונים ודמוי דג פלסטיק) וגם קאסטמאסטרים במשקלים מכובדים ודומיהם. מה שנותן על פי הבנתי גם לעבוד בקייץ וגם בחורף. תקנו אותי עם אני תועה, זה חשוב. אגב איך המקל עובד עם "כלבים"?
MAJOR CRAFT PE יהיה יקר יותר פי שניים מ TRABUCCO, שווה את התוספת למתחיל יחסית? מה גם שהטסט שלו די מוגבל שמשווים אותו ל TRABUCCO.
מעדיף להשאיר כסף לניקלים (KASTMASTER) ודמויים, סיליקונים יש, מALIEXPRESS, מישהו קנה לי מתנה סט של איזה 40 יח עם ראשים ברזל צבעוניים המחוברים לקרס, במשקלים 5 ו 10גרם עם ראש ברזל. אפשר לפרק ולהרכיב על אחרים. כמובן יהיו עוד...
הרולר, כנרא יהיה DAIWA LEXA 3000, עם הוא נותן תמורה מלאה לכסף ומספק צרכים עם "עודף" לא רואה צורך להוסיף עוד 300 שח לSHIMANO +14.
שאלה: מה עדיף SHIMANO FJ או DAIWA LEXA? הרי הם אותו מחיר, לא?
עם TRABUCCO כל כך זול בארץ כמה יעלה בחו"ל?

? ואיפה ניתן לרכוש אותו? אני מבין את כל עניין האחראיות וכו. אך הייתי רוצה מאוד לשקול אופצייה של קניית גם חקה בחו"ל. חיפשתי.... ולא מצעתי

המלצה לחוטים היתקבלה, אקח את ה SUN LINE PE או משהו משובח.
מה אתם אומרים?