אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
אה זה הדג שלקח לשי את החכה 
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
פסליים סבבתיים ברצינות
ודמויים לליויתנים (בציניות כמובן
לא ברצינות , ולא בצחוק ! 
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
אה זה הדג שלקח לשי את החכה  אני אחסום לך את הלאדה ! 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
ארונות קבורה? 
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
ארונות קבורה?  זכית במוות ראוי.  באיזה ארון תבחר......ובאיזה מצב צבירה תעדיף להגיע לשם ?  יפה ! 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
ארונות קבורה?  זכית במוות ראוי.  באיזה ארון תבחר......ובאיזה מצב צבירה תעדיף להגיע לשם ?  יפה !  אמר לי חבר לא מזמן , "אני רוצה למות באמצע הסקס. אבל שאשתי לא תדע..."  ואני? לא ממש חושב על זה אבל אם אני כבר מגיע לארון,אני רק מקווה שאהיה כבר מת... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
ארונות קבורה?  זכית במוות ראוי.  באיזה ארון תבחר......ובאיזה מצב צבירה תעדיף להגיע לשם ?  יפה !  אמר לי חבר לא מזמן , "אני רוצה למות באמצע הסקס. אבל שאשתי לא תדע..."  ואני? לא ממש חושב על זה אבל אם אני כבר מגיע לארון,אני רק מקווה שאהיה כבר מת...  לפי התשובות כאן אני הייתי גם מקווה שלאחר המוות לא יבוא איזה אחד עם לאדה...ויגרור אותי בכל חופי הארץ !  אפשר לקבל כוויה בישבן מזה..... 
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
מסכים עם פסלים סביבתיים בוא תראה אצלנו בקרית ים יש לוייתן 
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
מסכים עם פסלים סביבתיים בוא תראה אצלנו בקרית ים יש לוייתן  לפי הדיון שהיעלת אני מבין שזה הדג היחידי הגדול בסביבה...  אולי הרתיחות זה כשהוא יוצא לים לעשות צרכים.... 
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
ארונות קבורה?  זכית במוות ראוי.  באיזה ארון תבחר......ובאיזה מצב צבירה תעדיף להגיע לשם ?  יפה !  אמר לי חבר לא מזמן , "אני רוצה למות באמצע הסקס. אבל שאשתי לא תדע..."  ואני? לא ממש חושב על זה אבל אם אני כבר מגיע לארון,אני רק מקווה שאהיה כבר מת...  לפי התשובות כאן אני הייתי גם מקווה שלאחר המוות לא יבוא איזה אחד עם לאדה...ויגרור אותי בכל חופי הארץ !  אפשר לקבל כוויה בישבן מזה.....   רעיון נחמד 
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
ארונות קבורה?  זכית במוות ראוי.  באיזה ארון תבחר......ובאיזה מצב צבירה תעדיף להגיע לשם ?  יפה !  אמר לי חבר לא מזמן , "אני רוצה למות באמצע הסקס. אבל שאשתי לא תדע..."  ואני? לא ממש חושב על זה אבל אם אני כבר מגיע לארון,אני רק מקווה שאהיה כבר מת...  לפי התשובות כאן אני הייתי גם מקווה שלאחר המוות לא יבוא איזה אחד עם לאדה...ויגרור אותי בכל חופי הארץ !  אפשר לקבל כוויה בישבן מזה.....   רעיון נחמד  תרגע ! 
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 06, 2011, 17:37:44 PM על ידי אביחי
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »