פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   צריך המלצה לחכה |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: צריך המלצה לחכה (נקרא 2788 פעמים) |
הדפסה |
|
|
YossiFish
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
צריך המלצה למקל אם המשקלים 5-28 7-28? הוא יהיה משודך לרולר shimano stradic ci4 3000
|
|
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 08, 2015, 11:56:12 AM על ידי YossiFish
|
|
|
|
|
|
YossiFish
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מישהו?
|
|
|
|
|
|
YossiFish
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מתלבט בין graphiteleader argento rv 6-28g ל 5-28 Major Craft Saltic
|
|
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 08, 2015, 18:17:37 PM על ידי YossiFish
|
|
|
|
|
|
|
יוסי שלום לפי החכות שאתה מתלבט בינהם אני רואה שתקציב הוא לא פרמטר מגביל  למיטב ידיעתי והבנתי , שני המקלות הם מקלות טובים ובעלי רקורד לא מבוטל אצל כמה מהחברים פה. אישית הייתי הולך על graphiteleader argento, יש לי נסיון מצויין עם מקלות של graphiteleader. בכל מקרה מה שלא תחליט , אתה בונה ציוד טוב מאד ומאחל לך שיסריח מדגים 
|
-------------------------------
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
piniab
|
חבר פורום
מנותקגיל:
62
|
|
בין שני המקלות שרשמת, אני לא הייתי מתלבט בכלל. הבחירה שלי היתה graphiteleader תתחדש ובהצלחה 
|
|
יום רע של דיג הוא טוב יותר מיום מוצלח בעבודה.
|
|
|
|
YossiFish
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה
|
|
|
|
|
|
YossiFish
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רציתי לדעת איפה מוכרים את הargento בארץ? אני מאיזור תל אביב רמת גן מעדיף לקנות בארץ?
|
|
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 10, 2015, 20:09:01 PM על ידי YossiFish
|
|
|
|
|
|
|
האם זו תהיה חכת הזרזור הראשונה? עם כן,אז תיקח בחשבון שהסיכוי שלה להישבר הוא ממש גבוהה,ככה זה עם חכת זרזור ראשונה(אצלי גם החמישית נשברה ). לכן הייתי ממליץ על חכה סלחנית ושיש לה אחריות לפחות חלקית שבמקרה של שבר תוכל לנצל את האחריות וההפסד יהיה פחות כואב. הייתי הולך על הpe evoultion של מייג'ור קראפט, חכה זולה ומפתיעה יעילה מאוד בהוצאת דגים קטנים וגדולים כאחד, טובה להרצת כלבים ופופרים, סובלת בנחת חריגות במשקל הדמויים גם למטה ובמיוחד במשקלים עודפים. בקיצור חכה טובה בכל קנה מידה בתור חכה ראשונה
|
|
|
|
|
|
YossiFish
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
האם זו תהיה חכת הזרזור הראשונה? עם כן,אז תיקח בחשבון שהסיכוי שלה להישבר הוא ממש גבוהה,ככה זה עם חכת זרזור ראשונה(אצלי גם החמישית נשברה ). לכן הייתי ממליץ על חכה סלחנית ושיש לה אחריות לפחות חלקית שבמקרה של שבר תוכל לנצל את האחריות וההפסד יהיה פחות כואב. הייתי הולך על הpe evoultion של מייג'ור קראפט, חכה זולה ומפתיעה יעילה מאוד בהוצאת דגים קטנים וגדולים כאחד, טובה להרצת כלבים ופופרים, סובלת בנחת חריגות במשקל הדמויים גם למטה ובמיוחד במשקלים עודפים. בקיצור חכה טובה בכל קנה מידה בתור חכה ראשונה
לא ראשונה יש לי את המייג'ור קראפט קרוסטג' רוצה להתחדש
|
|
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 10, 2015, 20:41:48 PM על ידי YossiFish
|
|
|
|
|
|
|
עם אתה מנוסה ושומר על החכה ויש לך אפשרות ,אין ספק שהארגנטו היא הבחירה הנכונה. בהצלחה בבחירה.
|
|
|
|
|
|
YossiFish
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
עם אתה מנוסה ושומר על החכה ויש לך אפשרות ,אין ספק שהארגנטו היא הבחירה הנכונה. בהצלחה בבחירה.
איפה מוכרים אותה בארץ באיזור רמת גן תל אביב?
|
|
|
|
|
|
תמיר עובדיה
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
26
איי אנדמן!!!
|
|
לי יש חכת daiwa crossfire במשקלי זריקה 7-28 שעושה עבודה מצויינת! 
|
|
...fishing is the meaning of life
איי סיישל, מרץ 2015, הנה אני בא...
|
|
|
|
YossiFish
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רציתי לדעת איפה מוכרים את הargento בארץ? אני מאיזור תל אביב רמת גן מעדיף לקנות בארץ?
|
|
|
|
|
|
|
אם אני לא טועה , היבואן לארץ של גרפיטלידר, זה "פיש אנד פאן" כנס לאתר שלהם ותראה את החנויות שהוא משווק להם.
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
YossiFish
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אם אני לא טועה , היבואן לארץ של גרפיטלידר, זה "פיש אנד פאן" כנס לאתר שלהם ותראה את החנויות שהוא משווק להם.
תודה
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|