פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   אילת - מה מותר ומה אסור? |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: אילת - מה מותר ומה אסור? (נקרא 2795 פעמים) |
הדפסה |
|
dayagos
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
שבוע טוב חברים אחרי כמעט 10 שנים שלא ביקרתי בעיר הדרומית זה קורה שוב שבוע הבא  לצערי לא מצאתי כיוון מדוייק באינטרנט והחלטתי לשאול מהו קו החופים המותר לדוג באילת? * הדבר היחידי שהצלחתי למצוא הוא שאסור לדוג מהנמל ודרומה (כלומר למטה) תודה רבה
|
-------------------------------
הג'יגים האלו קורצים לכם? דברו איתי ולא תתאכזבו 0528000694
|
|
|
|
היי  , קודם כל, באילת בכל החופים שמצפון לנמל אפשר לדוג(חוץ מהמרינה), אבל לגבי החופים שמדרום לנמל: אסור לדוג מדרום לנמל, חוץ ממקום אחד שהוא המקום היחיד מדרום לנמל שמותר לדיג, וזה המפלט האחרון. ואם לא היית 10 שנים באילת, אני מאמין שתרצה לקבל המלצה על חופים, אז מנסיוני החופים הטובים ביותר לדיג, הם המפלט האחרון מהמזח, המזח של הרודס, והחוף הצפוני שליד הגבול עם ירדן 
|
"תן לאדם דג והוא יאכל כל היום, למד אדם לדוג והוא יאכל כל החיים" שפמנון 3.5 ק"ג,אמור לבן 2.8 ק"ג, טורפן ירבועי: 0.8 ק"ג, קרפיון 0.5 ק"ג, מושט 130 גרם, אבו נפחא בערך 3 ק"ג(חתיכת מפלצת אילתית...)
|
|
|
dayagos
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
תודה רבה  אם כך , על פי הבנתי בכל אזורי החופים שליד הטיילת (קניון מול הים) ניתן לדוג מהחוף ללא כל חשש?
|
|
|
|
ליעד131
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יש מספר רב של חופים אסורים לדייג לא אילתי אז לא מכיר (רק מהסתכלות באינטרנט) בקיצור מסובך! ולכן לא מנסה לדוג שם. וגם אם אתה לא אילתי אז אתה לא יכול לקבל אישור לדוג שם, וגם שמעתי שיש שם אכיפה יותר קשה ולכן אני לא מנסה לדוג שם. החלטה שלך
|
|
|
|
|
יש מספר רב של חופים אסורים לדייג לא אילתי אז לא מכיר (רק מהסתכלות באינטרנט) בקיצור מסובך! ולכן לא מנסה לדוג שם. וגם אם אתה לא אילתי אז אתה לא יכול לקבל אישור לדוג שם, וגם שמעתי שיש שם אכיפה יותר קשה ולכן אני לא מנסה לדוג שם. החלטה שלך
מה שליעד רשם זה ממש לא נכון, החופים היחידים שאסור לדוג בהם זה אלו שציינתי. וכן אפשר בחופים ליד הטיילת, אבל עדיף שלא, אתה עלול לתפוס בנאדם  , פשוט חבל להפסיד דיג יחיד מסוגו בארץ בגלל חוסר ידע 
|
"תן לאדם דג והוא יאכל כל היום, למד אדם לדוג והוא יאכל כל החיים" שפמנון 3.5 ק"ג,אמור לבן 2.8 ק"ג, טורפן ירבועי: 0.8 ק"ג, קרפיון 0.5 ק"ג, מושט 130 גרם, אבו נפחא בערך 3 ק"ג(חתיכת מפלצת אילתית...)
|
|
|
ליעד131
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מה שליעד רשם זה ממש לא נכון, החופים היחידים שאסור לדוג בהם זה אלו שציינתי. וכן אפשר בחופים ליד הטיילת, אבל עדיף שלא, אתה עלול לתפוס בנאדם  , פשוט חבל להפסיד דיג יחיד מסוגו בארץ בגלל חוסר ידע  קבל קישור למישהו שדיבר בטלפון עם פקחי אילת ותבין שהרוב הגדול ממה שרשמת הוא לא נכון: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=8390991
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
יש כאן עוד מישהו שיש לו מושג?
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אני לא אילתי ולמעשה אחד החברים באתר שגרים הכי רחוק משם אבל ממה שידוע לי מותר לדוג מהמפלט האחרון וצפונה. תכלס, אם בוחנים כמה חוף נגיש יש בכלל צפונית למפלט האחרון ועד חופי הרחצה, רואים שזה לא הרבה... הנמל, קצא"א ושאר אזורים סגורים, משאירים חלונות מאד קטנים שניתן להגיע בהם לקו המים. הנקודות החופשיות והנוחות לדיג הן המפלט האחרון (דיג מהשובר עצמו ובכניסה למעגן) ובמזח של הרודס ומזרחה עד לגבול. המזח של קיסוסקי לא נוח וגובל בחופי רחצה והייתי מוותר... הפיקוח באילת פשוט מטורף עם תצפיתנים וסיורים (ובצדק!!) ואני לא רואה מצב שבו אתה דג במקום אסור יותר מ-5 דקות לפני שנופלים עליך כמו טונה של לבנים... השובר של המפלט האחרון והשובר של הרודס מבחינתי הם המקומות היחידים ובהן אין בעיה לדוג 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
dayagos
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
תודה רבה, אדווח באם יהיה משהו עזרתם לי המון 
|
|
|
|
עידן.
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
39
|
|
עניתי לחבר כבר בפרטי אשתף למען שאר החברים
כל החופים עד חוף הויליג לא כולל ויליג מותרים לדייג. זאת אומרת הנקודה הדרומית ביותר שמותר לדוג בה היא המזח של המפלט האחרון. לגבי דייג בזרזור כרגע יש אקשן בחוף הצפוני צמוד לחוף הדתיים. זריחה שקיעה כולל שעות הלילה. מים רדודים, עדיפות לטופ ווטרים כל שאלה תרגיש חופשי אשמח לעזור.
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
עניתי לחבר כבר בפרטי אשתף למען שאר החברים
כל החופים עד חוף הויליג לא כולל ויליג מותרים לדייג. זאת אומרת הנקודה הדרומית ביותר שמותר לדוג בה היא המזח של המפלט האחרון. לגבי דייג בזרזור כרגע יש אקשן בחוף הצפוני צמוד לחוף הדתיים. זריחה שקיעה כולל שעות הלילה. מים רדודים, עדיפות לטופ ווטרים כל שאלה תרגיש חופשי אשמח לעזור.
טוב לדעת תודה
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]