פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   הרס הים התיכון |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: הרס הים התיכון (נקרא 2795 פעמים) |
הדפסה |
|
|
piniab
|
חבר פורום
מנותקגיל:
62
|
|
|
|
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 01, 2015, 15:24:38 PM על ידי אליהו בנימין
|
|
-------------------------------
יום רע של דיג הוא טוב יותר מיום מוצלח בעבודה.
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
ולצערנו אין חדש תחת השמש. נראה מה יצא מהכתבה הזו
|
|
|
|
|
|
מייקל
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
37
דייג בוס
|
|
|
|
|
|
|
|
IDAN11
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
36
|
|
אני בדיוק בא לפתוח דיון ולהריץ את כולם לטלוויזיות ... בושה וחרפה איך שהים מנוהל 
|
|
|
|
|
|
ariegler
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
אני אחרי התוכנית החלטה שאני חושב הגיע הזמן שבתור פורום דייגים , להתחיל להזיז את מה שקורה בים ,כי בממשלה הבא אנחנו נהיה בבעיה מאוד גדולה בתור דייגים ספורטיבים ,והדייג מיוחס אוי לנו והוא יהיה הדובר של הדייגים , אז מנהלים או כל מי שרוצה להזיז דברים הגיע השעה כי בסוף זה יהיה מאוחר
|
|
|
|
|
|
|
מודה לא ראיתי את הכתבה - משחק של מכבי  אבל הקלטתי ואראה מחר אתייחס לאחר שאראה 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
התחושה הכללית אחרי שידור הכתבה בהחלט לא משהו  העיקר שיצא שהמכמורתנים עם מצפון נקי ויש לנו ייצוג חיובי על ידי מיוחס... 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
40
|
|
באמת, שאחרי הכתבה הזו, אני כבר לא מדמיין את עצמי עם הילד שלי על שפת הים עם חכה, כי אני לא בקטע של חלומות שלא יתגשמו...  למי שהיה ספק כמה הממשל, ועוד יותר מהממשל - המעורבים, אפאטיים לנושא - התוכנית הזו דיי סגרה כל ספק לדעתי.
|
|
|
|
|
|
בצלאל
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היה מאוד מענין לצפות אבל לא יפה למצוא שקית נילון בים ולהאשים דייג שהוציא בלון במזרחית כל השקיות בטח לא רק של דיגים או להראות איזה דייג בעיתי והוא מיצג אותנו בקיצור מה שמסתמן שבשפכים ובזיהום לא יתפלו בכול קידוחי הגז גם לא בדייג המסחרי יהיה קשה פרנסה של אנשים חופש האדם ועיסוקו מה שנשאר זה תקנה חדשה לדיגי הספורט אסור לכם לדוג אתם אלה שהורסים את הים והדגה גם ככה בקושי תופסים דגים ושטחי הדייג מאוד הצתמצמו צפו להפתעות בשנים הבאות נוכל לדוג רק בפרק דייג מסודר ניצטרך להערך בהתאם חבל
|
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
הוציאו לי את החשק להגיע בכלל לחוף כולי רחמים על דיג המכמורת המסכן שרוצח אלפי דגים קטנים מול המצלמה וזורק אותם לים אני ב10 שנים לא אתפוס את מה שהוא זרק לים בשעה איזה מבעסים ועלובים
|
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
היה מאוד מענין לצפות אבל לא יפה למצוא שקית נילון בים ולהאשים דייג שהוציא בלון במזרחית כל השקיות בטח לא רק של דיגים או להראות איזה דייג בעיתי והוא מיצג אותנו בקיצור מה שמסתמן שבשפכים ובזיהום לא יתפלו בכול קידוחי הגז גם לא בדייג המסחרי יהיה קשה פרנסה של אנשים חופש האדם ועיסוקו מה שנשאר זה תקנה חדשה לדיגי הספורט אסור לכם לדוג אתם אלה שהורסים את הים והדגה גם ככה בקושי תופסים דגים ושטחי הדייג מאוד הצתמצמו צפו להפתעות בשנים הבאות נוכל לדוג רק בפרק דייג מסודר ניצטרך להערך בהתאם חבל
בצלאל לדעתי הכתבה ייצגה הרבה צדדים המעורבים בעניין. רותי יהל מרשות הטבע וגנים דיברה על הקידוחי גז גם כן, אולי מי שבאמת ייצג בצורה הפוכה זה "דובר" הדייגים-שבתאי מיוחס. לגבי השקיות, גם אם יש אחרים שזורקים שקיות, עניין השקיות שדייגים זורקים הוא לא שולי ויש אשמה של הדייגים הספורטיביים בעניין. לא כולם מודעים לעניין ומשתדלים לא לזרוק שקיות... בחישוב של עשרות דייגים בעונה שזורקים בלונים לעומק, אתה מגיע לפחות לעשרות שקיות בחופי הצפון ביום אם לא מאות, ובחישוב עונתי זה כמה אלפי שקיות בס"כ! זה ממש אבל ממש לא מעט... בזמנו אנשים דיברו על פטניט של שליחת שקית שתתנתק מהפתיון אבל תוחזר עם חוט שני אל הבעלים במקום להתנתק בים, לא יודע אם מישהו מיישם (מניח שכן אבל אינני משתתף בחגיגות הבלונים מהחוף) אבל זה שיטה שהיא יותר נקייה ולדעתי חובה....
|
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #12 ב- : פברואר 01, 2015, 12:18:28 PM » |
|
סאמח לכן אחרי שראיתי את התוכנית הזאות ,אמרתי לעצמי זהו מספיק לנסות לדוג אינטיאס ,יש דגים אחרים בים והרגשה שלי שאני תורם למילוי הזבל בים די לבלונים ודי לשקיות .
Sent from my Uniden Prime 500 using Tapatalk
|
|
|
|
|
|
ליעד131
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מרגיש מאוד עצבני אחרי הכתבה  גם על השפכים שהמדינה מזרימה, דייג המכמורת, וגם הדייג ה"ספורטיבי" ( עם התמונות של הכרישים, דג החרב...) שדווקא אותו בחרו שייצג אותנו. 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 01, 2015, 15:23:49 PM על ידי ליעד131
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
תודה על הקישור פיני, הוספתי בהודעה שלך הפותחת קישור לכתבה בארכיון למי שלא ראה בשידור, כמוני  התייחסות בהמשך.. אבל כבר מכין את עצמי ל 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|