בבית בעת ניקיון הדגים, הסתובבה תולעת דקה לבנה על אחד הסרגוסים. בעת ניקיון הדג היו עוד שתיים כאלה במעיים של הדג. יש סכנה כלשהי באכילת הדג, בהנחה שהוא מטוגן ?
על פניו אם מבשלים כמו שצריך בחום גבוה מעל 60 מעלות עד בישול מלא או מקפיאים בדיפ פריז למשך שבוע , אין בעיה לאכול. בסושי, דג מלוח, סביצ'ה ודגים מיובשים, זה עלול להפוך לסרט רע...
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
על פניו אם מבשלים כמו שצריך בחום גבוה מעל 60 מעלות עד בישול מלא או מקפיאים בדיפ פריז למשך שבוע , אין בעיה לאכול. בסושי, דג מלוח, סביצ'ה ודגים מיובשים, זה עלול להפוך לסרט רע...
התולעת מאוד דומה לתולעת הסרט אשר נמצאת אצל בעלי כנף. מתמקמת באזור המעי ומתפתחת שם על ידי אכילת התזונה שמגיעה לגוף הציפור. עד שבעל הכנף מגיע לרזון מוחלט ומוות.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk 2
-------------------------------
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!