|
|
 |
210115
« ב- : ינואר 23, 2015, 14:01:30 PM » |
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 21/1/2015 | מרכז רחב: חדרה - תל אביב יפו | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 0100 | גיג קטן - deep | סבידה (דיונון הרוקחים) | 5 | X | | 2300 | תולעים - | מרמיר (שישן מסורטט) | 2 | x |
הדו"ח:2200-0400, מזח, חולי עם קצת סלעים. ריג : paternoster, fishfinder, pully(livebait(. לא היה הענות טובה מצד הגופים הקטנים, אז לאחר שגורדו 2 גופ ונשתלו לטורפים....בוצע ניסיון זרזור לסבוד שהניב חמישיה. הגופים שנשתלו הוחזרו בקיפול.אחד תקפו לו את הראש(סבוד כנראה), אחד חזר חי(זכה לחנינה).
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 23, 2015, 20:37:41 PM על ידי misha____1985
|
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
מגניב נתת עבודה
|
|
-------------------------------
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
?
Sent from my SM-N910C using Tapatalk 2
|
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #3 ב- : ינואר 23, 2015, 17:22:27 PM » |
|
מישהו הבין מה כתוב כאן? מישה באמת שניסיתי ולא הצלחתי .. בכל אופן בהצלחה בפעם הבאה;)
|
|
|
|
|
|
piniab
|
חבר פורום
מנותקגיל:
62
|
|
חידת חמיצר 
|
|
יום רע של דיג הוא טוב יותר מיום מוצלח בעבודה.
|
|
|
|
|
קשישים לא מבינים סלנג אז נבהיר  הינו בדייג פיתיונות ונתפשו 2 דגים קטנים. היו רק 2 אכילות של דגים ביציאה - בסה"כ. בקטנים השתמשנו לפיתיון...מה שנקרא בארץ "על חי". בזמן ההמתנה ניסיתי לזרזר...ויצאו להם 5 סבידות. הן ישמשו לפתיון ביציאות הבאות. בסוף הדיג ארזנו ציוד והחזרנו את ה"ריגים". אחד הפיתיונות חזר מת, עקב נשיכות באזור הראש(אופיני ל"סבידה"). הנה כתוב אותו הדבר  ...ב5 שורות במקום 2. 
|
|
|
|
|
|
מייקל
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
37
דייג בוס
|
|
|
|
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
עכשיו ברור וכול הכבוד בכול מקרה
|
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #8 ב- : ינואר 25, 2015, 18:11:06 PM » |
|
מישה תודה שפירשת לנו את הc sharp ל visual basic... חמש סבידות זה אחלה.. סחטיין והצלחה בהמשך
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
חייב להודות שהצלחתי לפענח... לפי נתוני היומן נתפסו שני מרמירים, מרמיר = גופ (על שם דגי הגופי של האקואריום שגודלם המירבי קטן), כל היתר כפי שהרחיב מישה... מישה כרגיל קצר וממצה - והפעם בשילוב חידונת...  על פתיון - מרמירים קטנים שנתפרו ללא תוצאה.. לפי סימני הנגיסות על המרמירים - יתכן שנושנשו בידי סבידות... בז'רז'ור על סבידות נתפסו 5 חתיכות... לילה עם פעילות סבירה בזכות הסבידות - ופתיון ליציאות הבאות...
|
|
|
|
|
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #10 ב- : ינואר 26, 2015, 19:10:59 PM » |
|
רפי אתה באמת צודק.. הטעות היא שלי.. מהסיבה שאני משתמש בטאפאטק אני רואה את הדוחות ללא הממשק לכן לא הבנתי. לאחר מכן שהסביר הצלחתי להבין שהשם גוף הוא שאילה מדגי הנוי וכו'..
יש אפשרות כלשהי שממשק הדוחות יופיע באפליקציה הזו?
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
מישה כבוד על התפיסות  ויופי של דוח 
|
|
|
|
|
|
|
מישה לפי הדוח הראשון הייתי בטוח שאתה עובד בדואר כאחראי מברקים  בכל מקרה אחלה יציאה ויש פתיונות לאינטיאס עכשיו 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
אח
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|