פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   מישהו כאן צריך זריקת חשק לדיג חופי בסופ'ש....? |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: מישהו כאן צריך זריקת חשק לדיג חופי בסופ'ש....? (נקרא 3032 פעמים) |
הדפסה |
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הרגת אותי עם הסרטון הראשון!
איזה חוף חלומי, נראה ממש כמו גן עדן!
בעבר כשאפשר היה לדוג בחוף שקמה ליד הגבול עם עזה, הוא היה נראה ככה לפעמים, עם מדרגה חולית תלולה.
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
בעבר כשאפשר היה לדוג בחוף שקמה ליד הגבול עם עזה, הוא היה נראה ככה לפעמים, עם מדרגה חולית תלולה.
בוא לגזרת אכזיב ותראה את אותם המראות...אבל בלי הדגים בסוף.  יש קצת דמיון.... 
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 01, 2011, 17:39:34 PM על ידי טל.
|
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
בוא לגזרת אכזיב ותראה את אותם המראות... אבל בלי הדגים בסוף.  
|
|
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בוא לגזרת אכזיב ותראה את אותם המראות...אבל בלי הדגים בסוף.  יש קצת דמיון....  אתם קולטים את רדיו ביירות עם האנטנות האלה? וואו, כמה מקלות במים... החוף בהחלט מזכיר אבל המדרגה לא תלולה כל כך. בכל מקרה, מה שבטוח, בגזרת אכזיב יש יותר אקשן מבגזרת יפו שנראית לאחרונה כמו מרק סרטנים כחולים ואראסים - נשמע טעים, אבל בפועל סתם מעצבן :-)
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 01, 2011, 23:50:12 PM על ידי adamfished
|
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
בוא לגזרת אכזיב ותראה את אותם המראות...אבל בלי הדגים בסוף.  יש קצת דמיון....  אתם קולטים את רדיו ביירות עם האנטנות האלה? וואו, כמו מקלות במים... החוף בהחלט מזכיר אבל המדרגה לא תלולה כל כך. בכל מקרה, מה שבטוח, בגזרת אכזיב יש יותר אקשן מבגזרת יפו שנראית לאחרונה כמו מרק סרטנים כחולים ואראסים - נשמע טעים, אבל בפועל סתם מעצבן :-) עניין המדרגה בחוף הזה משתנה בהתאם לגלים. לעתים המדרגה אצלנו גדולה יותר.... עכשיו לדוגמה , בימים אלו , אותו החוף כבר לא נראה אותו הדבר בכלל ! 
|
|
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
זה מה שיפה בחופים חוליים, נקודות דיג מעולות יכולות לצוץ משום מקום בהתאם למצב הים.
אגב, דיג פתיונות הערב ביפו הניב שתי אכילות יפות על חצי סרדין ואחרי זה מוות איטי בהקפאה לדייג...
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
זה מה שיפה בחופים חוליים, נקודות דיג מעולות יכולות לצוץ משום מקום בהתאם למצב הים.
אגב, דיג פתיונות הערב ביפו הניב שתי אכילות יפות על חצי סרדין ואחרי זה מוות איטי בהקפאה לדייג...
כנ'ל בגזרת אכזיב...  2 קלמארי יצאו לפחות. 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
יש לנו הכול! יש ים כחול, יש מדרגה, יש ציוד טוב, יש זמן לצאת, יש דגים גדולים ויפים, יש גם תפיסות... הבעיה היא,שסופשבוע הבא הולך להיות חורפי... 
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יש לנו הכול! יש ים כחול, יש מדרגה, יש ציוד טוב, יש זמן לצאת, יש דגים גדולים ויפים, יש גם תפיסות... הבעיה היא,שסופשבוע הבא הולך להיות חורפי...  גיא, שמעתי שאצלכם, כשיש מזג אוויר חורפי, לובשים מעיל גשם טוב, מכינים תרמוס עם תה (עם חלב כמובן), קצת עוגיות, שני מקלות קרפיונים ומלא ציוד נלווה בצבע ירוק זית ומתמקמים על גדה של איזו תעלה חצי בוצית... הכי אנגליה שיש!
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
יש לנו הכול! יש ים כחול, יש מדרגה, יש ציוד טוב, יש זמן לצאת, יש דגים גדולים ויפים, יש גם תפיסות... הבעיה היא,שסופשבוע הבא הולך להיות חורפי...  גיא, שמעתי שאצלכם, כשיש מזג אוויר חורפי, לובשים מעיל גשם טוב, מכינים תרמוס עם תה (עם חלב כמובן), קצת עוגיות, שני מקלות קרפיונים ומלא ציוד נלווה בצבע ירוק זית ומתמקמים על גדה של איזו תעלה חצי בוצית... הכי אנגליה שיש! תפסת אותי על חם  רק שנראה לי שהולך להיות כ"כ סוער שאפילו אנחנו לא נצא... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
Maamoon
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
46
במרכז בומבדו
|
|
בחייך אנחנו רואים דגים כאלה רק בתמונות
|
השלך את יהבך לים ודגים יתן לך
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
אתה כבר מצולם...בתמונת פרופיל !  שווה דוח..... 
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
זה ישן  רוצה משהו חדש