בוף
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אהלן חברים זה רק אני או שעונת הפלמידות השנה חלשה אפילו מהשנה הקודמת בניגוד לשנים קודמות המקרר עדיין ריק אפילו לא תקיפה לא איזה ניעור קל של המקל פשוט כלום בתקופה כזאת שנים קודמות כבר המקרר היה מלא עד אפס מקום ואפילו שיחרורים היו אבל השנה כלום אמנם הייתה תפיסה של חתיכה מכובדת על פתיון חי אבל מה עם אלו של הקילו+ בזירזור המצב קשה רק אצלי או אצל כולכם אגב מדובר על אזור הדרום שדות הפלמידות לשעבר אם יעזור לכם להבין איפה מדובר
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
זה לא רק אתה השנה חלש באופן כללי בזירזור
|
-------------------------------
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מסכים איתך.
גם נוכחות של ברקודות אין יותר מדי, לפחות לא כמו בשנים עברו. חודש שעבר חשבתי שתתחיל עונה טובה, אבל פתאום הכול נרגע בז'ירז'ור. לעומת זאת, מוציאים יופי של אינטיאסים על סבידה\קלאמר מכל המזחים בארץ.
לגבי הפלמידות, אפילו לא אחת אקראית מדי פעם - פשוט כלום, לא שחורות ולא לבנות.
אגב מקיאקים ממה שראיתי דווקא כן מוציאים אותן, בחתיכות גדולות ולא בעומק מטורף.
ראיתי בארגזים של דייגים מקצועיים מיפו קצת פלמידות, אבל לא הכמויות של שיא העונה.
אולי צריך לחכות עוד קצת.
איך אתה מטרגט את הפלמידות אגב?
|
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
חברים יקרים לדעתי העונה עוד לא התחילה הים עוד רגוע עם 22 מעלות עוד קצת סבלנות יבואו אני מאמין מומי תתפלל חזק בשבילנו אולי יעזור קצת
|
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
גם אצלי המצב די בטטה לא לבנות ולא ברקודות טוניות ממש לא 
|
|
|
|
בוף
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
השוחט המועדף עליי לא יהיה ולא היה על הניקל הזה פשוט שחט בעונות הקודמות וכמובן נשק יום הגיודו קטן וכבד טס ללפלנד ועושה את העבודה שלא בא להם ברזל
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
השוחט המועדף עליי לא יהיה ולא היה על הניקל הזה פשוט שחט בעונות הקודמות וכמובן נשק יום הגיודו קטן וכבד טס ללפלנד ועושה את העבודה שלא בא להם ברזל
אם אפשר תרגום לשפה מדוברת...
|
|
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ניקל בהחלט עושה את העבודה לסוג הזה של הדגים, וגם מספק את הזריקות הרחוקות שהן כמעט חובה. אתה יכול קצת להרחיב על הגיודו? לינק? שיטת עבודה?
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
חברים יקרים לדעתי העונה עוד לא התחילה הים עוד רגוע עם 22 מעלות עוד קצת סבלנות יבואו אני מאמין מומי תתפלל חזק בשבילנו אולי יעזור קצת
סער מה אני יגיד לך כבר הרבה זמן לא יודע איך מרגיש דג על המקל אפילו אתמול הייתי עם מאיר וכלום כלכך ציפיתי וכלום אבל עדיין מחכה בצפיות גדולות חוץ מיזה מה איתך איש יקר? 
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אם אפשר תרגום לשפה מדוברת... לא בעברית אבל יש הסבר יפה http://imalures.com/2009/05/gyodo/
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
ניקל בהחלט עושה את העבודה לסוג הזה של הדגים, וגם מספק את הזריקות הרחוקות שהן כמעט חובה. אתה יכול קצת להרחיב על הגיודו? לינק? שיטת עבודה? סיקור קטן ע"י LURE CATALOGUE http://voblery.com.ua/en/catalog/gyo-do-heavysurfer.html
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
yaniv
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
45
|
|
כרגע המיים עדיין חמים והפלאמידות לא התקרבו מספיק לחופים אמנם סוף סוף יש ניצוצות חיוביים לברקודות שכבר שכחנו מהן. אני מאמין שבשבועיים הקרובים הים יזוז קצת והמיים יתקררו ואז גם קלאמרי וסבידות יהיה יותר בשפע לגבי דמויים לפלאמידות = כל מה שמגיע רחוק מספיק מעבר לגיודו של אימה יש את הFLITZ של טאקל האוס ואת הLAROS של DUO עושים עבודה מצויינת אני אישית חובב דמויים שלא יורדים הרבה לפלאמידות 20-30 ס"מ .צרים וארוכים
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|