לפני הרבה זמן היתה עונה של מאסטר שף שהשתתף בה אלקנה הכבאי.
אתמול נזכרתי במתכון שהוא הכין והכנתי בעצמי.
חשוב לציין כי אחרי שיצא מהתנור בערך 7 דקות החזיק מעמד .
רכיבים : בשר עגל טחון.
בשר כבש כולל שומן טחון.
לחם שחור שלם טרי
בצל
שום כתוש
שמן זית
מרווה , טימין טריים מהגינה.
פלפל שחור
מלח
כמון
תערובת בהרט .
לעבודה: מערבבים את הבשר עם התבלינים .
קוצצים בצל , שום , מרווה וטימין ומטגנים את כולם ביחד .
מוסיפים את הבשר עד שהוא מבושל לגמרי.
מוציאים את כל ה"בפנוכו" של הלחם וממלאים בבשר הטחון .
מלטפים את הלחם עם שמן זית ועלים בוזקים מלח גס וטימין קצוץ .
עוטפים בנייר אפיה ולתנור (רפי אמר לא בריא נייר כסף )
מומלץ להגיש עם טחינה שמכינים במקום ולהשתדל שתהיה יותר נוזלית.
בתאבון