פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   סלעים וים סוער |
עמודים: [1] 2 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: סלעים וים סוער (נקרא 7399 פעמים) |
הדפסה |
|
pavelfur
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
36
|
|
יצא לי לדוג בתקופה האחרונה בים סוער באזור נהריה איפה שיש סלעים וכבר פעם שניה שאני מאבד ריג כי הוא נתפס בסלעים. אני יודע שצריך לגלגל מהר אבל אני חושב שנתקלתי בבעיה נוספת, שאחרי הזריקה בזמן שהמתנתי הזרמים החזקים סחפו את הריג לכיוון הסלעים ואז זה נתפס. איך אני מתמודד עם סיטואציה כזאת? תודה, פבל.
|
|
|
|
מייקל
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
37
דייג בוס
|
|
כשיש ים כזה אני חושב שלהישאר בבית זה הכי טוב 
|
-------------------------------
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
באזור מסולע תעבוד עם משקולות שטוחות או קונוס
כאשר החלק הצר יותר לכיוון הים לגבי הריג עדיפות לקרסים עליונות { מעל המשקולת }, פולי ריג גם יהיה טוב
לאחר שליחת הריג לים חוט ראשי טיפה משוחרר ולא לגעת בחכה
הנגיע היחידה שצריכה להיות באזור כזה היא רק שאתה מחזיר הכל להחלפת פיתיון
מעלה לך תמונה של אביזר שיכול לעזור באזור מסולע
אביזר זה מעלה לך את כל המערך מעל הסלעים
חיבור האביזר הזה היתבצע מעל ובצמוד למשקולת
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 14, 2015, 10:20:45 AM על ידי yoelsh
|
|
|
|
|
pavelfur
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
36
|
|
באזור מסולע תעבוד עם משקולות שטוחות או קונוס
כאשר החלק הצר יותר לכיוון הים לגבי הריג עדיפות לקרסים עליונות { מעל המשקולת }, פולי ריג גם יהיה טוב
לאחר שליחת הריג לים חוט ראשי טיפה משוחרר ולא לגעת בחכה
הנגיע היחידה שצריכה להיות באזור כזה היא רק שאתה מחזיר הכל להחלפת פיתיון
מעלה לך תמונה של אביזר שיכול לעזור באזור מסולע
אביזר זה מעלה לך את כל המערך מעל הסלעים
חיבור האביזר הזה היתבצע מעל ובצמוד למשקולת
תודה רבה! עזרת לי מאוד
|
|
|
|
pavelfur
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
36
|
|
עוד שאלה קטנה, מה שמו של האביזר בתמונה?
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
לא יודע את שם המוצר , לדעתי כל חברה קוראת לזה טיפה אחרת את המוצר הזה רכשתי באחת החניות בצפון יש לברקויי מוצר דומה שנקרא BREAKAWAY LONG TAIL
|
|
|
|
|
לא יודע את שם המוצר , לדעתי כל חברה קוראת לזה טיפה אחרת את המוצר הזה רכשתי באחת החניות בצפון יש לברקויי מוצר דומה שנקרא BREAKAWAY LONG TAIL מעבר לזה שהוא קיים בשוק יש לו גם יעוד...הוא משמש להסבה של משקולת(לUPLIFT), לכן נשאלת השאלה מה רע במשקולת UPLIFT? פבל, תנסה לחבר rotten bottom לריג.
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 14, 2015, 13:08:54 PM על ידי misha____1985
|
|
|
|
|
pavelfur
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
36
|
|
לא יודע את שם המוצר , לדעתי כל חברה קוראת לזה טיפה אחרת את המוצר הזה רכשתי באחת החניות בצפון יש לברקויי מוצר דומה שנקרא BREAKAWAY LONG TAIL מעבר לזה שהוא קיים בשוק יש לו גם יעוד...הוא משמש להסבה של משקולת(לUPLIFT), לכן נשאלת השאלה מה רע במשקולת UPLIFT? פבל, תנסה לחבר rotten bottom לריג. מגניב! לא הכרתי את זה, אני אנסה את זה גם, תודה
|
|
|
|
rob
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
63
|
|
לפי מה שקראתי הבעיה היא לא בגילגול החוט חזרה אלא בהמתנה . לכן מה שאתה צריך זה משקולת סחף . בעלת שלוש רגלים מתקפלות. כמו עוגן ננעצת בחול ולא נותנת לריג להסחף לסלעים. ניתן להשיג בכל חנות דיג . בהצלחה
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
השאלה השטח הוא מסולע ממש או יש מקומות של חול ?
כי באזור שהוא מסולע נטו אין מה לחפש במיוחד לא משקולות "משקולת סחף בעלת שלוש רגלים מתקפלות" יהיה יותר גרוע לכן יש משקולות שטוחות או לעלות במשקל המשקולת השאלה גם באיזה משקל של
משקולות אתה משתמש במיוחד בים עובד ?
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 16, 2015, 03:39:08 AM על ידי MOTI-M
|
|
|
|
|
|
תודה מוטי. משקולות מיוצבות אני מכיר, אישית לא משתמש(לא איכפת לי לאבד קצת עופרת- rotten bottom) אבל ניסיתי את הקונספט. באשר למה שיש או אין בארץ(בעלות כזו או אחרת)- בשלב זה לא מעניין אותי...אני מזמין מחול(עלות נמוכה, כמות גדולה, איכות מעולה). את הדיון כיונתי יותר לכיוון דייג בסרף באזורים בעיתיים(Snaggy)(פעם נקרא ROCK FISHING כיום המונח שונה ל rough ground fishing ) ...שהם מאוד נפוצים בארץ. כפי שאתה יודע אלה דווקא המקומות הכי חביבים עלי...וראיתי יותר מדי פעמים מישהו מגיע וזורק ריג ים תיכוני לתוך מסלעה(אתה יכול לנחש את ההמשך). אז חשבתי שאולי נדון בריגים (אולי אפילו בצורות עופרת) טקטיקה ואולי מילה על ציוד(ואתה יודע כמה אני נגד מסחרה) המתאים לדייג זה(אני מקווה שאפילו מי שהולך למקומות ומחפשים קרחת חול לזרוק אליה - כדי לא להתקע...עשוי להרוויח מהדיון) (וואלה לסגור דיון ב: "שתמש בספוטניק" למה ככה...זה פשוט  ) אם תרצה, נותרו לי כחצי תריסר של המשקולות שהעלית(תוצרת עצמית, 120G) ואוכל להעבירם אליך בהזדמנות.
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
מישה כל מה שאתה אומר אתה צודק  אבל כמו שאתה יודע ,שאני אומר לדייגים אחי יש הרבה מוצרים שאפשר לעשות לבד ואז כאן מתחיל העצלנות של הדייג  אני כמו שאתה יודע אוהב לעשות דברים לבד ולא כולם מוכנים לעשות וכאן כן נכנס העניין של מוצר שאין בארץ ,המלצה שלי אליך היה ויש מוצר שהוא מוכן וניתן להזמין ברשת לכאן לארץ היה נחמד והיה שיתוף  אני ואתה אוהבים לחפור לעומק ואז נדלק  ואנחנו מתחילים לחפש איך לעשות את המוצר לבד או לחפש איפה אפשר להזמין וזה מה שאני אוהב בדייג חופי  אם תרצה, נותרו לי כחצי תריסר של המשקולות שהעלית(תוצרת עצמית, 120G) ואוכל להעבירם אליך בהזדמנות תודה בהזדמנות מתאים לי  מה אתה אומר בקשר למשקולת היה בסדר או לא termolino ? יכול להיות דיון מעולה 
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|