| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 2/1/2015 | דרום - אשקלון | מים מלוחים | גועש | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| פתיון בשרי אחר - | סרגוס (סרגוס משורטט) | 1 | 100גרם | |
הדו"ח:
טוב הכל התחיל מקריאת המאמר פה בפורום על האינטיאס אז
ככה חכה עד 500 גרם יש רולר okuma ssb-90 יש ריג עם שני קרסים גדולות יש מוטיבציה נשפכת לי מהאוזניים מורעל משהו פחד
שבוע שלם שאני קורא מאמר אחרי מאמר בנושא האינטיאס
לומד את החוקים והכללים ואת דרך הפעולה מכל מני מקומות ברשת
ואז שוקי מוציא את המיפלץ ואת הדוח המרהיב שבכלל מוציא אותי מכלי
אז כל השבןע מדברים על הסופ"ש הסוער ואני משנה ביגוד וציוד בהתאם
בעבודה הכנתי מחטים ארוכות מחוטי ריתוך
ואפילו שיננתי את דרך זרזור הסבידה ונלחמתי פסיכולוגית בעבודה שאין מצב שאני עובד בשישי
אז ככה חמישי בלילה בחצות הגעתי למרינה באשקלון חיפשתי נקודה לעבוד כי הים היה משהו פחד גלים של שלוש עד ארבע מטר לפחות המים מעורבבים ומלאים באנרגיה
בסופו של עניין נחתתי בסוף המרינה ליד המגדל תקשורת ועבדתי לפי התוכנית לשלוף דגים קטנים לשם צייד אינטיאס
טוב פותח את תיק החכות ( תיק של גיטרה בס )
ומגלה שהחכת חוף עד 200 גרם האהובה מאד שלי מדגם דולפין שבורה
איזה בעסה ושות
אז מחבר ריג פשוט לחכה הכבדה עד 500 גרם חסרת הרגישות וכולי תיקווה
שזה יביא דג
בשעה שלוש בערך נתפס עצמאית(בלי הוק סט) סרגוס על השניצל
מייד תפרתי אותו וזרקתי אותו לתוך המרינה (כי שכחתי את הדלי לשמירת הדגים חיים לשעת הבוקר אחרי כ 20 דקות הוצאתי אותו לבדיקה והוא היה
בלי עניים המסכן כנראה סרטנים
אז זרקתי אותו החוצה מהמרינה לכיוון הגלים הגדולים(מהטיילת לא מהדולוסים עצמם מסוכן!) אז ככה היה בזזזז קצר
וכיפופים במקל אז התחלתי לגלגל רק בשביל להבין שהריג עם הסרגוס תקוע טוב גם נקרע בסוף
טוב שהבאתי קלאמרי השעה הייתה 4 וחצי בבוקר תפרתי את הקלמארי לפי ההסברים מהסרטון של הצרפתי (greg gouz) לדיג גומבר ולברק בעזרת המחט שהכנתי בעבודה יצא פיגוז
בשלב הזה דיגי אינטיאס אחרים כבר זרקו במקום שבו תיכננתי לזרוק
אז נדדתי חצי מרינה אחורה וזרקתי החוצה לים הפראי(מהטיילת לא מהדולוסים עצמם!!!!!!)
מחכה כחצי שעה ובודק מתיחות בחוט כי הים פרוע ביותר
הריג בסדר יש תזוזה של המשקולות ויש מתח בחוט שוב פותח קלאצ ומחכה
בערך בשעה 5 ומשהו בבוקר בזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז עצבני אני מרים את החכה מהדק את הקלצ ונותן הוק סט של החיים
התחילה מלחמת התשה הוא מושך לים ואני מרים מקל ומגלגל למרינה
אני מרגיש שאני מקרב אותו למרינה ושאני חזק יותר ומוביל בקרב ופתאום עוד התפרצות אנרגיה אז פתחתי קלאצ ונתתי לו לרוץ (כמו שכתוב או כמו שהבנתי ) ככה איזה עשרים דקות אני מקרב למרינה והוא מנסה לחזור לכיוון הים בשלב הסופי אחרי שראש של דולוס שהיה שם כל הזמן וניגן לי על החוט
וגם קרע אותו הדג שאני לא יודע מה הוא היה כי אין לי נסיון עם כאלו ברח לו
ואני נשארתי מתנשף ומלא באנדרנלין
השעה היתה שש בבוקר קיפלתי זנב לכיוון חוף הסלע הלכתי לז'רז'ר כי לא היה לי מה לזרוק לים
נשארתי עד שעה 12 בצהרים בחוף הסלע וזרזרתי להרגעה וכך היה
נרגעתי
אבל אני עוד אשוב האינטיאס או מה שזה היה לא ימלט ממני לעוד הרבה זמן כי הג'וק לא מרפה