זה לא נכון!! מאוד משנה לי דעתכם איך המקל למרות שהוא אצלי. מקל טוב ,לא טוב? חסרונות יתרונות וכדומה. אשמח לקבל גם דמויים שיבואו עליו טוב לתפיסת לברקים והסבר קצת איך מחברים אותם.
ראשית ברוך הבא לפורום, תרגיש חופשי תמיד לשאול כל דבר שתרצה. נשמח אם תציג את עצמך מאיפה בארץ, כמה זמן דג, איזה סגנונות וכו..
לשאלתך, לא מכיר את המקל, לכן לא אוכל לעזור בעניין. לגבי הלברקים, שים לב שסופש הבא מזג האויר לא לטובתך, סוער מאוד. כמו שנאמר לך בשבת יהיה אפשרי אולי. תעקוב.
יש בו המון מידע שתוכל להיעזר בו.. לגבי חיבור הדמויים, אפשר לעשות בעצמאות סיכה (זאת הדרך המומלצת) במידה ואין לך לחבר ישירות לדמוי בקשר UNI. אבל ממליץ לך לקנות סיכות להחלפה מהירה של דמויים אותם אתה מחבר לקצה הדמוי, במידה ויש טבעת אז לטבעת.
אחרי שתקרא הכל, מוזמן לשאול בכיף
בהצלחה!
עריכה אחרונה: ינואר 02, 2015, 18:52:32 PM על ידי liron89
-------------------------------
"...Teach a man to fish, and he will fish forever"
היי אני עומר מראשון לציון דג בערך מגיל 10 כיום אני בן 19. סגנון הדייג שלי הוא דייג חופים בעיקר פלמחים. לאחרונה התחלתי להתעניין בדייג זרזור ואני מתכוון להיכנס לתחום אך אין לי הכוונה טובה מספיק על קשירת דמויים ציוד נדרש וכדומה. קניתי את החכה הזאת שכתבתי למעלה ורולר יבוא בימים הקרובים אני מאמין שאני יקנה השבוע. אני רוצה להתחיל לדוג לברקים כי הבנתי שהוא הדג שיותר קל להוציא בזרזור וקניתי רגלון כזה שזוהר בחושך. השאלה שלי היא עם אני מחר ככה את כל העסק:
עומר ברוך הבא לפורום הדייג הספורטיבי קהילת המזרזרים פה , פעילה מאד ותומכת ועוזרת לכל אחד ( כבר ראית בתגובות שקבלת)
מעבר למה שכתב לך לירון , והמאמרים שכיוון אותך אליהם , חשוב מאד ועוזר מאד להצטרף לחברה ותיקים על מנת לראות בפועל את צורת העבודה השונה עם כל דמוי , בהתאם למצב הים וסוג הדג אותו אתה רוצה לטרגט.
תתחדש עומר אחלה חכה ותוציא עליה דגים ב״ה עם תתמיד בסגנון ועם מורים כמו ״המג׳רג׳רים מפלמחים״ אני בטוח שמהר מאוד תדע לקרוא את החוף שזה הכי חשוב בג׳רג׳ור . אם אתה הולך על בומבט וסילקון, שים בומבט של 30 לא פחות, תתחיל עם זריקות מתונות ולאט לאט תתמקצע ותכסה שטחים מרשימים בחיפוש אחר הטורפים(לא לזרוק חזק מידי שלא ישבר המקל ) החכה לא הכי יעילה בהנעת דמויי טופ ווטר ,אבל לבומבטים ומיינויים (דמויים ) היא טובה בהחלט ושיהיה לך בהצלחה ושתביא הרבה דגים הביתה