yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
האים שיטת הרכבל טובה לתפיסת אינטיאס או שנועדה לכישלון
|
|
|
|
|
טובה גם טובה רק אתה צריך להתאים את הרכבל לסוג הדייג הזה לשים סטופר גדול שיעצור את הרכבל ללא שום כשל
|
|
|
|
|
מעולה. האביזר צריך להיות חזק מספיק. הסטופר ואזור הסטופר(איפה שישתפשף האביזר בעת המלחמה) צריך להיות בהמה.
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
יש לי את הרכבל של בראקווי האים זה יספיק  חשבתי להכניס 3 או 4 חרוזי סיליקון גדולים שיבלמו את הרכבל
|
|
|
|
|
יש לי את הרכבל של בראקווי האים זה יספיק  חשבתי להכניס 3 או 4 חרוזי סיליקון גדולים שיבלמו את הרכבל האביזר של החברה הזאת ממש לא ידדותי למשתמש(עד שמצליחים להלביש אותו על החוט...הפיתיון מתיבש)  . ממליץ להכין(נכון להיום- לא מכיר מוצר מדף שאני שלם עם ביצועיו). תשחיל על השוק לידר פקק של יין(קרדיט להלל...אני השתמשתי במצופי BOBBER עד לאחרונה) במקום חרוז, ואז תקשור סביבל ענק בקצה (4/0 גדול ונחמד) (לסביבל הזה תקשור את העופרת)(במקור משתמשים ב SOLID RING).
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 31, 2014, 21:26:47 PM על ידי misha____1985
|
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
יש לי את הרכבל של בראקווי האים זה יספיק  חשבתי להכניס 3 או 4 חרוזי סיליקון גדולים שיבלמו את הרכבל האביזר של החברה הזאת ממש לא ידדותי למשתמש. ממליץ להכין. תשחיל על השוק לידר פקק של יין במקום חרוז, ואז תקשור סביבל ענק בקצה(לסביבל הזה תקשור את העופרת). מישה למה לא לוותר על הסביבל בסוף ולעשות פשוט קשירה ישירה למשקולת
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 31, 2014, 20:11:20 PM על ידי yoelsh
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
יש לי את הרכבל של בראקווי האים זה יספיק  חשבתי להכניס 3 או 4 חרוזי סיליקון גדולים שיבלמו את הרכבל האביזר של החברה הזאת ממש לא ידדותי למשתמש. ממליץ להכין. תשחיל על השוק לידר פקק של יין במקום חרוז, ואז תקשור סביבל ענק בקצה(לסביבל הזה תקשור את העופרת). מישה למה לא לוותר על הסביבל בסוף ולעשות פשוט קשירה ישירה למשקולת אפשר, לא ממליץ מ2 סיבות. 1. כי אתה לא רוצה שהמשקולת תיתקע איפשהו בדרך בזמן מלחמה...בין סביבל למשקולת רצוי לפחות מטר מונו- שיקרע במקרה תקיעת המשקולת. 2. ואם זה לא אינטי? פלמידה, גומבר, שחורה...כאשר החוט שלך מתוח(ללא סביבל), והדג ינוע לכיונך...יש פוטנציאל שיעשה מעשה נבזי ביותר(יתן ביס בראשי). קצת קשה להסביר בכתב  אישית מעולם לא יצאה המשקולת עם דג סביר...(עדיף לאבד עופרת מאשר להרגיש נגיחות...ואתה תקוע) אגב, אם אתה יודע מראש שאתה הולך לזרוק רכבל...שים חתיכה(0.5M יספיק) של החוט הבהמה ביותר שתמצא(אצלי זה 2.5MM) קשור בFG לשוק, ואת חוט הכביסה הזה קשור לסביבל(בקשר Palomar או לוחצי אלומיניום יעודיים ללידרים)...האביזר כבר לא ישחק אותו במלחמה. אם תרצה תמונות להמחשה...תגיד ואנסה בדייג הבא לצלם משהו(עד כמה שאפשר לצלם בלילה)
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 31, 2014, 21:43:59 PM על ידי misha____1985
|
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
מישה והלל תודה 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
יש לי את הרכבל של בראקווי האים זה יספיק  חשבתי להכניס 3 או 4 חרוזי סיליקון גדולים שיבלמו את הרכבל האביזר של החברה הזאת ממש לא ידדותי למשתמש(עד שמצליחים להלביש אותו על החוט...הפיתיון מתיבש)  . ממליץ להכין(נכון להיום- לא מכיר מוצר מדף שאני שלם עם ביצועיו). תשחיל על השוק לידר פקק של יין(קרדיט להלל...אני השתמשתי במצופי BOBBER עד לאחרונה) במקום חרוז, ואז תקשור סביבל ענק בקצה (4/0 גדול ונחמד) (לסביבל הזה תקשור את העופרת)(במקור משתמשים ב SOLID RING). הפקק עבר בהצלחה את המבחן על רטוב עם משהו כבד?? נראה לי שלגומברים וכו' זה סבבה אבל לאינטיאס דו ספרתי אני חושש שהפקק ייקרע ויתפורר... 
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
יש לי את הרכבל של בראקווי האים זה יספיק  חשבתי להכניס 3 או 4 חרוזי סיליקון גדולים שיבלמו את הרכבל האביזר של החברה הזאת ממש לא ידדותי למשתמש(עד שמצליחים להלביש אותו על החוט...הפיתיון מתיבש)  . ממליץ להכין(נכון להיום- לא מכיר מוצר מדף שאני שלם עם ביצועיו). תשחיל על השוק לידר פקק של יין(קרדיט להלל...אני השתמשתי במצופי BOBBER עד לאחרונה) במקום חרוז, ואז תקשור סביבל ענק בקצה (4/0 גדול ונחמד) (לסביבל הזה תקשור את העופרת)(במקור משתמשים ב SOLID RING). הפקק עבר בהצלחה את המבחן על רטוב עם משהו כבד?? נראה לי שלגומברים וכו' זה סבבה אבל לאינטיאס דו ספרתי אני חושש שהפקק ייקרע ויתפורר...  גאיצוק האים לדעתך מספר חרוזי סיליקון גדולים יהיו עדיפים על פקק שהם תכלס כמה אופציות חלופיות יש שיהיו הולמים 
|
|
|
|
גורן
|
לעולם אל תמעיט בערכו של הטימטום הצפוי מראש.... חבר פורום   
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 27, 2016, 21:30:24 PM על ידי צור.
|
|
אם לא תוותר לעצמך , אף אחד לא יוותר לך ! ! !
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
יואל תנסה כאן-http://israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=16061.0
וגם את זה-http://www.ultimateangling.co.za/index.php?topic=3128.0
גורן
גורן משום מה הקישורים לא עובדים בכל מקרה תודה
|
|
|
|
גורן
|
לעולם אל תמעיט בערכו של הטימטום הצפוי מראש.... חבר פורום   
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יואל לא יודע למה לא נפתח תנםה להדביק אותם בחלונית החיפוש לי הם נפתחו ככה
|
אם לא תוותר לעצמך , אף אחד לא יוותר לך ! ! !
|
|
|
|
יואל תנסה כאן-http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=16061.0
וגם את זה-http://www.ultimateangling.co.za/index.php?topic=3128.0 גורן
אוו...יש תמונות  (יואל...ממני האתר ביקש הרשמה)
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|