תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
29/11/2011 | מרכז - תל אביב | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
הדו"ח:
טוב חברים אני עדיין בהלם

מה שקרה לי אתמול השאיר אותי בהלם טוטאלי

אתמול אני מדבר עם גורג וקובעים להיפגש איפה שהוא על הדרך ואני יוצא במוניות שרות כרגיל

מגיע לנקודה וגורג כבר מחכה שם את הדברים באוטו וילה לחוף הבית הלא הוא חוף ראשון

אוקיי מגיעים בשעה 17:15 מיתארגנים ויאלה למים עכשיו מיתלבט להיכנס עם תחתונים או ליזרוק מהחוף

גורג אומר לי עזוב אותך רק מהחוף אבל אני כידוע משוגע ולא מוותר ישר מוריד בגדים נישאר בתחתונים ויאלה למים

טוב אחרי שיצאתי ואני מיתנגב ושם עליי איזה חולצה מחממת אני עומד מרחק 10 מטר מהחכה שלי ומדבר בטלפון עם חבר ואני קולט את החכה קדה קידה קטנה אז לא התייחסתי אמרתי אהההה בטח סרטן שוב בא לנשנש

טוב אני לא מספיק לסובב את הראש ואני קולט את המקל שלי מקבל כיפוך אבל מה כיפוף לא סתם אלא ממש עד החולות למטה וגורג וברק שהוא עוד חבר שהיה גם איתנו צועקים לי שיייייייייי המקלללללללללל....................
ואני תחיל לרוץ למקל וחשבתי רק חשבתי שאני אספיק ואני אתפוס אותו אבל למיפלצת שהייתה בצד השני היה תיכנון אחר בשבילי ובשביל המקל והרולר שלי

לא אבל ממש לא הספקתי להגיע למקל ואני קולט אותו טס למיים כאילו פשוט ירו את המקל שלי כמו טיל לתוך המים

וישר אני אחריו לתוך המים רץ אבל מה רץ טסססססססס ולא אני לא מצליח להגיע למקל ותוך שניות אני כבר רואה את המקל עם הסטיקלייט שעליו כבר 70 מטר לפחות קדימה לפניי ואני נישארתי במיים המום ועם פה פעור ולא מבין מה קרה פשוט הלך המקל עם הרולר

חברים אני עוד בהלם מוחלט ממה שעברתי אתם יודעים אני מצפה לדג של גג 2 עד 3 קילו מקסימום אם יבוא ופיתאום באה לי מיפלצת ולוקחת לי את המקל עם הרולר שאפילו שרצתי ושחיתי בניסיון לתפוס אותו ולא הצלחתי
אז ככה לכל מי שתופס מיפלצת ויש חכה ורולר איתה לפחות להחזיר לי רק את המקל והרולר פרס למוצא הישר

יותר מאוחר אני אוריד את התמונה למחשב של הסטנד