הדו"ח: סרטון חדש ויפה: אתנחתא מהים, גיחה לכנרת. אחרי ששבוע שלם אורון נותן בראש בכנרת ומגרה אותי עם תמונות החלטתי להצטרף אליו בשבת למרות שלא העונה מנסה את המזל עם אורון פרוט ומורן התותחים אהבתם? עשו לייק לדף שלי והירשמו... https://m.youtube.com/user/erez5884 תודה
אני לא אמנע מקומפלימנטים על הסרטונים שלך כי אין מה לעשות. הם פשוט מצוינים אבל, כמו שכתב לך שחר, גם אני חושב שכניסה בצורה כזו למקום סגור אינה לעניין... אם סגור, אפשר ללכת למקום אחר או פשוט מסביב
את הבינית הקופצת הייתי מעדיף לראות קופצת על הדשא ולא על הבטון אבל אני בטוח שבסרטון הבא זה מה שיקרה
על השחרורים יש רק דבר אחד להגיד.
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
תודה חברים לא ספרתי כמה נתפסו אבל מה שרואים בסרטון זו הכמות. הבינית לא הונחה על הבטון בכוונה כדי לצלם, היא פשוט קפצה כמו כל דג עד שניגשתי אליה להוציא את הדמוי, והמצלמה תפסה את זה, במציאות זה היה בידיוק שתי שניות אבל בסרטון זה בהילוך איטי אז זה נראה ארוך. בדאך כלל שמוציאים דג אין דשא או מזרון לידך כדי להניח אותו שם :-) מסכים שזה נראה קצת כואב לגבי הכניסה, אחד החברה עבד שם והיה אפשר להיכנס, פשוט לא היה נעים לו להיכנס דרך הלובי עם ציוד דייג כאשר כולם מכירים אותו. בכל זאת לא נכנסו למקום אסןר או לבסיס צבאי סגור, אני לא אקח סיכון מיותר.
עריכה אחרונה: דצמבר 30, 2014, 16:35:57 PM על ידי Erez Cohen Spinning Fishing
תודה חברים לא ספרתי כמה נתפסו אבל מה שרואים בסרטון זו הכמות. הבינית לא הונחה על הבטון בכוונה כדי לצלם, היא פשוט קפצה כמו כל דג עד שניגשתי אליה להוציא את הדמוי, והמצלמה תפסה את זה, במציאות זה היה בידיוק שתי שניות אבל בסרטון זה בהילוך איטי אז זה נראה ארוך. בדאך כלל שמוציאים דג אין דשא או מזרון לידך כדי להניח אותו שם :-) מסכים שזה נראה קצת כואב לגבי הכניסה, אחד החברה עבד שם והיה אפשר להיכנס, פשוט לא היה נעים לו להיכנס דרך הלובי עם ציוד דייג כאשר כולם מכירים אותו. בכל זאת לא נכנסו למקום אסןר או לבסיס צבאי סגור, אני לא אקח סיכון מיותר.
אם כך ארז - לוקח את דבריי בחזרה ( לא על הסרטון המדהים )