סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שיתוף דייג פורה מצקועיות צילום מלהיב
בקיצור, דו"ח שנותן סיפוק של 100%
שיהיה לכם עונה שהיום הכי גרוע בה כמו הדוח הזה......
|
-------------------------------
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
אתה לא יודע מה עשית לי כמה אני מחכה לסרטונים האלה בשבילי זה בונוס אחלה דוח ואחלה תפיסות כן ירבו 
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
כמה שאני אוהב את הדוחות שלכם  הנאה צרופה ועוד עם הסירטון הרסתם אותי כל הכבוד  אתם תותחים 
|
|
|
|
איל הלפרין
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
58
|
|
גיא, תענוג של דו"ח ותפיסות חלומיות 
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
אח שלי אמרתי לך שאתה תותח  אהבתי את ההפצצות 
|
קובי
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחרי כל מה שאמרו.... מה יש להוסיף? דו"ח אליפות.  רק יש לי שאלה: אם נתפס בסלע מה עושים? אתם סוגרים קלאצ' ומתניעים את הסירה?
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 30, 2011, 14:58:06 PM על ידי סקווידוויד
|
|
|
|
|
|
דוח יפה מאוד ודגים עוד יותר יפים כל הכבוד 
|
|
|
|
ניסים
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
46
0546208825
|
|
מדהים 
|
|
|
|
|
איזה דוח תאווה לעיניים . כל הכבוד על התוצאה ועל הנעילות בלייב. אין מה לעשות שאתה עם נימר אתם צוות מנצח זה הוכיח בעבר ומוכיח בהווה. כל הכבוד תמשיכו להנות ככה חוויה מטורפת
|
|
|
|
RANZ
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
59
|
|
דוח תענוג דגים משהו בהצלחה בבאות 
|
|
|
|
|
אחרי כל מה שאמרו.... מה יש להוסיף? דו"ח אליפות.  רק יש לי שאלה: אם נתפס בסלע מה עושים? אתם סוגרים קלאצ' ומתניעים את הסירה? הי אייל אם נתפס בסלע הכי טוב זה לפתוח את השפולה.90% מהמקרים הדג יוצא לבד שמרפים לחץ.
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 30, 2011, 20:47:31 PM על ידי JIGUY
|
|
|
|
|
|
איזה דוח תאווה לעיניים . כל הכבוד על התוצאה ועל הנעילות בלייב. אין מה לעשות שאתה עם נימר אתם צוות מנצח זה הוכיח בעבר ומוכיח בהווה. כל הכבוד תמשיכו להנות ככה חוויה מטורפת
אכן.נימר מביא הרבה ברכה לסירה. גם שיוצאים איתי למקומות שלי הוא תמיד שולח ברכת דייג בכל הלב.  הכי חשוב זה החוויות שאנחנו לוקחים איתנו.כל השאר שטיות!! תקפוץ אלי עם ארז איזה יום.
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אחרי כל מה שאמרו.... מה יש להוסיף? דו"ח אליפות.  רק יש לי שאלה: אם נתפס בסלע מה עושים? אתם סוגרים קלאצ' ומתניעים את הסירה? הי אייל אם נתפס בסלע הכי טוב זה לפתוח את השפולה.90% מהמקרים הדג יוצא לבד שמרפים לחץ. הגענו לנקודה מענינת, שעלתה לי לא אחת באיבוד הדג... כנראה חוסר סבלנות... הרי לרוב זה לוקוס, ואז גיא אם שחררת חוט ופתחת שפולה- כמה זמן אתה מחכה לו שיואיל לצאת מהבור? 
|
|
|
|
|
בדרך כלל יוצא תוך דקה או שתיים. היו פעמים שזה גם לקח 25 דקות. הכל תלוי הסבלנות של הדייג.  גיא
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
הסירה של נימר קיבלה חותמת של מפציצה !  איזה תענוג של דוח , פרטים , הסיפורים תענוג ! אהבתי את הסרטון המשובח הזה , פס הקול מעביר את הסרטון לרמה אחרת !  משובח חברים. 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|