תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
28/11/2011 | מרכז - תל אביב | מים מלוחים | רגוע ונמוך | מעל 50 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
6-12 | גיג בינוני - AMOEBIC 200G | אינטיאס /שולה / אריצולה (סריול אטלנטי) | 1 | |
6-12 | גיג גדול - QUANTOM 300G | אינטיאס /שולה / אריצולה (סריול אטלנטי) | 1 | |
6-12 | - 120 ירוק/זהב WINGSING | אינטיאס /שולה / אריצולה (סריול אטלנטי) | 1 | |
6-12 | - AMOEBIC 300G | אינטיאס /שולה / אריצולה (סריול אטלנטי) | 1 | |
6-12 | גיג קטן - WINGSING דיונון אדום | לוקוס - אירדי (דקרנית אדומה) | 2 | |
6-12 | גיג קטן - WINGSING דיונון אדום | נצרן ים-תיכוני (חזיר ים) | 1 | |
6-12 | גיג בינוני - WINGSING בננה | לוקוס לבן (דקר המכמורת) | 1 | |
6-12 | גיג קטן - WINGSING דיונון אדום | לוקוס - חפש (דקר אלכסנדרוני) | 1 |
הדו"ח:
הפעם יצאנו מנמל יפו עם הסירה של נימר לשדות האינטיאסים.
6:00 בוקר ,מקדם אותנו ים מדהים עם רוח מזרחית קלה וקפואה אבל התה עם הנענע סידר את העניין.
עכשיו מה שנשאר זה לבחור גיג מה200 שיש לי בתיק ולהוריד על להקת אינטיאסים.
היום בחרתי הירוק/זהב 120ג של WINSING גיג עם קבלות לא פחות בהR2S.
נימר בשלו עם קאנטום 300ג.
בדרך רואים מראה עצוב של צב מת ו50מ קדימה שוחה לו דולפין בודד אחרי הרשת של הטרול.
.מי שהחזק שורד!!אלה נפלאות הים.
מגעים לתקלה ויש סימן חיים.עומק כ56מ עם זרם צפוני.נימר רואה קשתות באקו ואנחנו שולחים את הגיגים לקרקעית .
כמה הקפצות ונימר מקבל פצצה על החכה ואני מיד אחריו.איזה כח יש לדגים היום על הבוקר???אולי תפסו טרמפ על רכבת

ריצות חוט שרק אינטיאס יודע לתת ואנחנו מחזירים מלחמה עם חכות של גיגינגמסטר והרבה אדרנלין.נימר נועל לדג את הקלטץ ולא נותן לו מילימטר להוציא חוט.(מה ששלך שלך!! ,הוא תמיד אומר).אני מאפשר לדג לקחת חוט מידי פעם אבל שומר שהראש שלו יהיה תמיד לכיוון הסירה

החוטים מסתבכים ביחד ואנחנו בצרה אבל עבודת צוות מיומנת מוציאה אותנו מהתסבוכת והדגים מותשים על פני המים.ידים לזימים ויש ספתח מדהים על הבוקר 999s;טוב עכישו הגיע זמן להוציא את המצלמת משקפיים.

שוב תיקון ושוב הגיגים טסים לקרקעית.נימר שוב מקבל נעילה ואחרי כמה מטרים הדג מבריז

גם אני ננעל על דג אבל הרבה הרבה יותר קטן.מלחמה קצרה(חצי דקה על השעון)ואירדי נחמד עולה לסירה .
שוב מתקנים ומורידים גיגים אבל אין סימן של שום קשת.כנארה הדגים שברחו הפחידו את הלהקה.
ממשכים לסלע כ3ק"מ צפון מערב לעומק של 63מ.סלע קטן בודד שלא הרבה מכירים עם בכלל?
האקו לא מראה סימן מיוחד של דגים אז אני עובר לסט הלייט ומוריד דיונון כתום/אדום של WINSING
מפעיל את המצלמה ואחרי כמה שניות יש נעילה בשידור חי

בתחילת הדרך חשבתי שאני נעול על פארידה אבל בסופו של המלחמה עולה לסירה נצרן שכנראה טעה בדרך

שוב אני מוריד את הדיונון ושוב יש נעילה.אחרי פייט קצר ומהנה ביותר מצטרף חפש לחברים בסירה.נימר מוריד מדאי בננה(שזה מוזר מאוד,הבחור לא כלכך אוהב לעבוד עם מדאים

נימר מציע לחזור לתקלה של הבוקר ואנחנו בדרך חזרה למקום.
מתחיל להיות חם ומאוחר אז החלטנו שזה תהיה בתחנה האחרונה לפני החזרה לנמל.חשוב להבהיר דברים כי חשמל של הדייג יתר חזקה מההיגיון!

מגעים ושוב יש קשתות

אני מוריד הפעם את האת200ג AMOEBIC של R2S ואת ונימר החליף גם הוא אבל ל300ג.
מדליק את המצלמה שנינו מקפיצים במרץ. נימר ננעל ראשון ואני מתחיל לצלם אותו.שוב נועל את הקלטץ כמו שרק נימר יודע ושוב מתחיל פייט עם דג לא פראייר.כמה דקות עם כיפופי חכה של הסרטים ועוד איניטיאס עולה לסירה.
איזה חגיגה sml31;אני ביתיים ממשיך להקפיץ ומקבל נעילה אולי כ15מ מהסירה.כמה הרמות חכה והדג על הסירה.
לא נתן ריצה אחת אפילו.
ארבע אינטיאסים יפים וכמה לוקוסים מספקים את היום המדהים הזה ואנחנו בדרך לנמל אחרי כמה צילומים לבוק

מצרף קישור לשלושה נעילות של היום הזה.
המשיך שבוע נעים לכולם.
גיא ונימר