בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
| |-+  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
| | |-+  משהוא מכן להסביר לי ?
עמודים: 1 [2] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: משהוא מכן להסביר לי ?  (נקרא 3643 פעמים) הדפסה
yossid

הים הוא המרגוע האמתי שלי
חבר פורום
*

מנותק מנותק

דייג חוף ומז'רז'ר

בעניין: Re: משהוא מכן להסביר לי ?
« הגיב #15 ב- : דצמבר 25, 2014, 19:48:37 PM »
אין חדש תחת השמש והאמת שמצער שזה כך ופעם אחר פעם מקבלים סטירה לפנים, וכמה ששלום רשם הרבה אנשים לא מודעים לאינטרנט או שלא יכולים לרכוש שם מסיבה כזאת או אחרת, כול פעם אני אומר שצריך לרכוש בארץ כדי לא להכחיד את החנויות כאן, אבל כאשר אני רואה באיטליה שהיא לא נחשבת למדינה הכי זולה רולר של סוסטיין כולל חוט בד ב 190 אירו או רולר של סטרדיק החדש ב 120 אירו ג'יגים שנמכרים כאן בחנויות ב 60 ש"ח ושם באירו אחד, ועוד המון דוגמאות שלעומת המחיר בארץ אפילו יד שלישית מוכרים יותר יקר. ולכן ההמלצה היא לפני כול רכישה לבדוק ושוב לבדוק.

וכאשר פער המחיר לא רציני, כדאי בכול זאת  לרכוש בארץ.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk 2
-------------------------------
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
 IP: [ מחובר ]
yossid

הים הוא המרגוע האמתי שלי
חבר פורום
*

מנותק מנותק

דייג חוף ומז'רז'ר

« הגיב #16 ב- : דצמבר 25, 2014, 19:48:37 PM »
אין חדש תחת השמש והאמת שמצער שזה כך ופעם אחר פעם מקבלים סטירה לפנים, וכמה ששלום רשם הרבה אנשים לא מודעים לאינטרנט או שלא יכולים לרכוש שם מסיבה כזאת או אחרת, כול פעם אני אומר שצריך לרכוש בארץ כדי לא להכחיד את החנויות כאן, אבל כאשר אני רואה באיטליה שהיא לא נחשבת למדינה הכי זולה רולר של סוסטיין כולל חוט בד ב 190 אירו או רולר של סטרדיק החדש ב 120 אירו ג'יגים שנמכרים כאן בחנויות ב 60 ש"ח ושם באירו אחד, ועוד המון דוגמאות שלעומת המחיר בארץ אפילו יד שלישית מוכרים יותר יקר. ולכן ההמלצה היא לפני כול רכישה לבדוק ושוב לבדוק.

וכאשר פער המחיר לא רציני, כדאי בכול זאת  לרכוש בארץ.

yoelsh

חבר פורום
*

מנותק מנותק

החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים

בעניין: משהוא מכן להסביר לי ?
« הגיב #17 ב- : דצמבר 25, 2014, 20:22:40 PM »

wife דופק את הראש

עריכה אחרונה: דצמבר 25, 2014, 20:25:22 PM על ידי yoelsh
jacob72

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #18 ב- : דצמבר 25, 2014, 20:49:24 PM »
יש פערים במחירים בעקבות : משלוח .
בלי קשר לעסק יש תקורות נוספות למשל: עסק משלם 26% מס מהרווח , תחשב עכשיו כמה נשאר לו באמת.

בנוסף תשלום מע"מ: עסק משלם את המע"מ בכניסה לארץ, ומה קורה שהמוצר עומד אצלו 3 חודשים? , עסק חייב לקחת את "מימון" המע"מ כהפסד רווח.

ולכן יש פערים כאלו

send from my Mobile
צור.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

052-3770519

« הגיב #19 ב- : דצמבר 25, 2014, 21:03:01 PM »
בלי קשר לעסק יש תקורות נוספות למשל: עסק משלם 26% מס מהרווח , תחשב עכשיו כמה נשאר לו באמת.

בנוסף תשלום מע"מ: עסק משלם את המע"מ בכניסה לארץ, ומה קורה שהמוצר עומד אצלו 3 חודשים? , עסק חייב לקחת את "מימון" המע"מ כהפסד רווח.

ולכן יש פערים כאלו

send from my Mobile
jacob72  בו ניקח 26 אחוז מס על הרווח + 16 אחוז מעם  הגענו ל 42 אחוז תוסיף עוד סכירות חשמל ועובדים בהגזמה קיבלת תוספת של 100 אחוז על המוצר תוסיף עוד 100 אחוז בשביל להרוויח וקיבלת עלות של 600 ש''ח לצרכן למה צריך לעשוק את הצרכן בתוספת של 400 ש''ח?
לגבי כמה זמן המוצר שוכב בחנות זו לא בעיה שלי זו אחריות של היבואן או בעל החנות לגבי ניהול המלאי וכמות מוצרים בהזמנה

אם אני רוכש מוצר בודד מידילר בחול ומשלם עליו 200 ש"ח כולל משלוח אני בטוח שחחנות או יבואן שרוכש מלאי גדול יותר מקבל את המוצר בפחות מ 200 ש"ח
מעבר לפער העצום והלא הגיוני ישנה תופעה בזויה נוספת
הכיסא המדובר נמכר ב 200 ש"ח כולל תיק שמתחבר לגב הכיסא
בארץ היבואן מפריד את התיק מהכיסא ומכר אותו בתוספת של 129 ש"ח כמוצר נלווה
בפועל אם אני רוכש את הכיסא + התיק בארץ אני משלם 1019 ש"ח מה שאומר שבארץ הכיסא עולה פי 5
אני בטוח שגם אם ימכרו את הכיסא הנ"ל בעלות של פי 3 מאיבי עדיין ישאר רווח יפה
עריכה אחרונה: דצמבר 25, 2014, 21:48:04 PM על ידי צור.
yossid

הים הוא המרגוע האמתי שלי
חבר פורום
*

מנותק מנותק

דייג חוף ומז'רז'ר

בעניין: Re: בעניין: Re: משהוא מכן להסביר לי ?
« הגיב #20 ב- : דצמבר 25, 2014, 23:48:43 PM »

ולכן יש פערים כאלו

send from my Mobile
אני עוד יזיל דמעה.

בל נגזים. 26% "מהרווח", תרוויח מעט פחות תשלם פחות מס.
לגבי המע"מ איך שלא תסובב את זה בסופו של דבר נופל על הלקוח הסופי שהם אנחנו הצרכנים.
אולי אנחנו נאיביים אבל לא טיפשים.

מה שקורה כאן עם תחום יבוא הדייג הוא לא שונה מקרטל של המאפיה הסיציליאנית. אני לא אכנס ואפרט איך זה מתנהל אבל תנסה לעשות יבוא מקביל של מוצר דומה גם אם זה חברה שאין לה יבואן בארץ, מייד אתה מוחרם על ידי כול היבואנים ולא תזכה יותר לשיתוף פעולה או הספקה מצידם.
אז בוא לא נצייר אותם כדמות המסכנה בסיפור. ולפעמים צריך להגיד את האמת גם אם היא כואבת.

כך כול דמוי שבא לך או מוצר אחר, כך את המחיר שלו, התחל לפרסם מספר קטן של פוסטים כאן בפורום וכן בפייסבוק ותבדוק מה המחיר שלו אחרי מספר פירסומים, ותראה מה קורה.

ינשוף דייג ירושלמי

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #21 ב- : דצמבר 26, 2014, 09:02:13 AM »

ולכן יש פערים כאלו

send from my Mobile
אני עוד יזיל דמעה.

בל נגזים. 26% "מהרווח", תרוויח מעט פחות תשלם פחות מס.
לגבי המע"מ איך שלא תסובב את זה בסופו של דבר נופל על הלקוח הסופי שהם אנחנו הצרכנים.
אולי אנחנו נאיביים אבל לא טיפשים.

מה שקורה כאן עם תחום יבוא הדייג הוא לא שונה מקרטל של המאפיה הסיציליאנית. אני לא אכנס ואפרט איך זה מתנהל אבל תנסה לעשות יבוא מקביל של מוצר דומה גם אם זה חברה שאין לה יבואן בארץ, מייד אתה מוחרם על ידי כול היבואנים ולא תזכה יותר לשיתוף פעולה או הספקה מצידם.
אז בוא לא נצייר אותם כדמות המסכנה בסיפור. ולפעמים צריך להגיד את האמת גם אם היא כואבת.

כך כול דמוי שבא לך או מוצר אחר, כך את המחיר שלו, התחל לפרסם מספר קטן של פוסטים כאן בפורום וכן בפייסבוק ותבדוק מה המחיר שלו אחרי מספר פירסומים, ותראה מה קורה.

yossid  כל  מילה בסלע !   זו האמת ישר לפרצוף. 
אבל עזוב אותך,  יש אנשים שמוטב לא לבלבל אותם עם עובדות.  חם
אם אתה רוצה לברקים לך למעקה ברידינג יוצאים שם גומברים טלוויזיות ולברקים כמעט בכל שעה
jacob72

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #22 ב- : דצמבר 26, 2014, 13:44:07 PM »

ולכן יש פערים כאלו

send from my Mobile
jacob72  בו ניקח 26 אחוז מס על הרווח + 16 אחוז מעם  הגענו ל 42 אחוז תוסיף עוד סכירות חשמל ועובדים בהגזמה קיבלת תוספת של 100 אחוז על המוצר תוסיף עוד 100 אחוז בשביל להרוויח וקיבלת עלות של 600 ש''ח לצרכן למה צריך לעשוק את הצרכן בתוספת של 400 ש''ח?
לגבי כמה זמן המוצר שוכב בחנות זו לא בעיה שלי זו אחריות של היבואן או בעל החנות לגבי ניהול המלאי וכמות מוצרים בהזמנה

אם אני רוכש מוצר בודד מידילר בחול ומשלם עליו 200 ש"ח כולל משלוח אני בטוח שחחנות או יבואן שרוכש מלאי גדול יותר מקבל את המוצר בפחות מ 200 ש"ח
בפועל אם אני רוכש את הכיסא + התיק בארץ אני משלם 1019 ש"ח מה שאומר שבארץ הכיסא עולה פי 5
אולי לא הבנת את מה שכתבתי לך.
אין הצדקה למחיר מופרז. ושכל אחד יעשה את החישוב האישי שלו.
גם אני כמעט ולא רוכש בארץ ציוד יקר.

בסה"כ ניסיתי להסביר כאן .כשלקוח פרטי בודד , רוצה לקנות בארץ את אותו מוצר באותו סכום כמו בארה"ב . הוא מנותק מעלויות שיש לעסק !

יכול להיות שאתה צודק והמחיר גבוהה במאות אחוזים, גם זה קורה בישראל.
צור.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

052-3770519

« הגיב #23 ב- : דצמבר 27, 2014, 00:10:06 AM »

ולכן יש פערים כאלו

send from my Mobile

אולי לא הבנת את מה שכתבתי לך.
אין הצדקה למחיר מופרז. ושכל אחד יעשה את החישוב האישי שלו.
גם אני כמעט ולא רוכש בארץ ציוד יקר.

בסה"כ ניסיתי להסביר כאן .כשלקוח פרטי בודד , רוצה לקנות בארץ את אותו מוצר באותו סכום כמו בארה"ב . הוא מנותק מעלויות שיש לעסק !

יכול להיות שאתה צודק והמחיר גבוהה במאות אחוזים, גם זה קורה בישראל.
אני ממש לא מצפה לקבל מחירים כמו באיבי ואני גם מודע לעלות המיסים והיבוא
אני כן מצפה שהמחירים יהיו הוגנים ושפויים ולא בהפרש של מאות אחוזים
אני כן מצפה שהמוצר יגיע  לצרכן בצורה שהיבואן רכש אותו ולא יופרדו מימנו חלקים שימכרו לאחר מיכן כמוצר משלים
דוגמה הכיסא המדובר
באיבי הוא נמכר יחד עם תיק הגב שמצורף אליו בארץ התיק מוצע כמוצר נלווה בעלות של 129 ש''ח
דוגמה נוספת
לפני שנתיים רכשנו בעבודה טרקטורון של ג'ון דיר הזמנו אותו עם קבינה סגורה
בכל הקטלוגים גם של היבואן הקבינה מגיעה עם דלתות
בארץ במקום הדלתות הקבינה מגיעה עם יריעות שמשונית ואם אתה רוצה את הדלתות המקוריות תשלם אותם בניפרד
דוגמה נוספת לחזירות והפקעת מחירים
תוספת הקבינה לטרקטורון עלתה 8000 ש''ח כשנשברה השמשה הקידמית רצינו לכנות חדשה עלות השמשה לבד 5000 ש''ח יותר מ50 אחוז מעלות הקבינה כולה
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

בעניין: משהוא מכן להסביר לי ?
« הגיב #24 ב- : דצמבר 27, 2014, 01:40:56 AM »
באופן כללי
אם תנסו להתחבר לאיביי כאילו אתם אזרחי ארהב למשל 
גם אז המחיר יהיה שונה ובדרך כלל זול יותר.
פעם היה ניתן להתחבר לאיביי של מדינה ספציפית והיום לא.
נתקלתי בסירטון של מוצר זהה באיביי שנמכר במחירים שונים בהתאם למדינה של הקונה

Sent from my iPhone using Tapatalk

אני מניח מומי כי במקומות בהם יש הפרדה כזו - לישראלים מחיר יקר יותר?
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: 1 [2] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!