וברצינות, הראשון זה השיפוד הקלאסי אבל אם אין דג שיבלע את הסרטן שלם,לדעתי חבל על הזמן... השני כנ"ל. השלישי דווקא מצא חן בעיני קשירת הרגליים שפונות לכיוון החוט מונעת מהסרטן לטייל לכיוון לא רצוי אלא רק הלאה וכך נמנעים פלונטרים רבים שמאפיינים דיג עם סרטנים חיים... קשירת הצבת גם עשויה לעודד דגים חששניים יותר להשתתף בטעימות
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
וברצינות, הראשון זה השיפוד הקלאסי אבל אם אין דג שיבלע את הסרטן שלם,לדעתי חבל על הזמן... השני כנ"ל. השלישי דווקא מצא חן בעיני קשירת הרגליים שפונות לכיוון החוט מונעת מהסרטן לטייל לכיוון לא רצוי אלא רק הלאה וכך נמנעים פלונטרים רבים שמאפיינים דיג עם סרטנים חיים... קשירת הצבת גם עשויה לעודד דגים חששניים יותר להשתתף בטעימות
צ'יפ צ'יפון מתפלא עלייך שאתה כותב שורה כמו " אם אין דג שיבלע את זה אז חבל על הזמן " נוחכנו לדעת שהשורה הזאת בים בלתי נכונה בעליל ... תמיד אני אומר לעצמי כאשר אני צופה בסרטונים של דייגים אחרים מהעולם שאת הריג הזה המציאו ולא סתם , הוא הומצא כי היו עליו תפיסות והוא הוכיח את עצמו.
נכון שלא מדובר פה בריג אלא בתפיון , אבל גם טרולוס של 300 גרם בולע בקלי קלות סרטן כזה. אפילו סרגוס מכובד של חורף או גברת פרידה אדמונית שבטעות מצאה את עצמה על הקרס שלי
בקיצור סרטונים מצויינים הוכנסו אל המועדפים שלי בשמחה רבה .....תודה !!!
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
ממליץ לכולם לצפות בכל הסרטונים שלו, הבן אדם אומן ממדרגה ראשונה...רק לראות אותו קושר ריג או מלביש פיתיון זה תאווה לעיניים.
גיא, גם אני לא מבין למה אתה אומר שאף דג לא יאכל את זה. אישית תפסתי בעבר לוקוסים וסרגוסים בעזרת סרטנים. מצאתי סרטנים חצי מעוכלים כמעט בכל סוגי הדגים, כולל לברק, סרגוס, לוקוס ואפילו טרולוס.
דווקא עדיין יותר הגיוני לי אם מישהו היה בא ואומר שאף דג לא יאכל חתיכת פלסטיק בצורת דג :-) שלא לדבר על חתיכת ברזל בצורת חתיכת ברזל...
הסרטן לא צריך להיות כזה גדול אגב, יש סרטנונים של ס"מ וחצי עד 2 וחצי ס"מ שהשריון שלהם רך יחסית כי הם עוד לא בוגרים - זה פיתיון מדהים, הכי טבעי שיכול להיות.
הדג אכל רק את הרגלים....? אכל רק את הגוף....? אכל ונתפס או אכל לך את הלב כשברח....?
ובקיצור , תפסת בשיטה זו או לא תפסת ??
מה ככה ? מה חדש ?? מה קורה ?? מה העניינים ?? מה נשמע ?? מה המצב ?? מה נשתנה ??
מכיר את הסרטנים הקטנים האלה על הסלעים אז ככה... מורידים לו את הרגליים משפדים על קרס מורידים למים (איפה שיש דניסים במיוחד) הדניס מת עליהם היו תפיסות יפות של דניסים מכובדים ביותר ברוב הפעמים אני לא יודע אם בשאר הפיספוסים זה טעות שלנו או שסתם ברח לו הדג כמו בכל דייג אבל בטוח זה עובד ולנו זה לא חדש כלכך
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
זה חוט ייעודי לאבטוח של פיתיון כמו גמברי ושאר פיתיונות רכים בסוגי ים שלעתים נוטלים ותולשים את הפיתיון עוד לפני שהדג מזהה אותו כאשר הוא עדיין על הקרס...
אני אחפש את הקישור לחוט , אולי אמצע.
כזכור לי מבעבר , חברנו עדי היקר העלה פעם קישור לחוט שכזה.
זה חוט ייעודי לאבטוח של פיתיון כמו גמברי ושאר פיתיונות רכים בסוגי ים שלעתים נוטלים ותולשים את הפיתיון עוד לפני שהדג מזהה אותו כאשר הוא עדיין על הקרס...