בתור מי שאוהב לשמוע מוזיקה, חלפה בי המחשבה... הרי המוזיקה כיום היא ב"פריים-טיים", עם כוכב נולד, דה וויס, הכוכב הבא, אקס פקטור וכו'... מעניין אם באופן מובהק יש מוזיקה שהדייגים הספורטיביים יותר אוהבים לשמוע.... תגובות זה טוב, מעניין וכייפ, סקר ייתן גם תמונה יותר ברורה... ומכאן הסקר הגדול - איזה מוזיקה חברי ISF מעדיפים לשמוע בכייפ?!
כדי שיהיה מעניין, אז לכל אחד יש עד 7 הצבעות - כלומר אפשר לבחור בין 1 ל-7 סגנונות, של סגנונ/ות המוזיקה שאתם יותר אוהבים לשמוע....
מעניין מה נגלה...
נ.ב. אם פספסתי סגנון או שפה - אפשר לעדכן את הסקר ולהוסיף, למשל ולמרות הכבוד לציוד הדיג היפני - לא ציינתי מוזיקה יפנית...
חייב להודות, אוהב מוזיקה בכל השפות שמופיעות בסקר וכל הסגנונות, בכל שפה וסגנון יש שירים שאני אוהב, רק קצבו לי 7 בחירות - הצבעתי על מה שאני אוהב יותר... נאלצתי לוותר על ספרדית למרות שאני "מת" על הג'יפסיקינגס... גם על הצרפתית למרות שאני "מת" על השירים של מייק ברנט, ג'ו דה סה, ואחרים...
מוסיקת קאנטרי עושה לי את זה במיוחד, כך גם בלוז וג'ז ומוזיקת נשמה.. רוק כבד בגלל הבלדות בעיקר - ותמיד מזכיר לי ימים יפים... מזרחית בגלל המזרחית של פעם - עושה לי שמח בנשמה... רוקנרול ושאר שנות ה-60 באנגלית, גם עושה לי שמח בנשמה... שירים עבריים של פעם - כמו בלדה לשוטר אזולאי ואחרים... וגם שירי א"י כגון - בלדה לחובש, הסלע האדום ושאר שירים שגדלנו עליהם, עבורי חלק מהילדות...
עריכה אחרונה: דצמבר 23, 2014, 21:44:33 PM על ידי rafi
בטלפון לא רואים אופציות אבל בכול זאת. אם כבר מוזיקה כי זה תלוי בכמה פעילות יש באותו היום, ולצערנו כבר זמן לא מועט שרין פעילות כמעט, המוזיקה בזמן זה היא נעימות עריבות לאוזן ולעומתם בזמן שיש יותר פעילות אני אוהב יותר שירים קיצביים בעיקר באנגלית אבל גם שפות אחרות הולך.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk 2
-------------------------------
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
בטלפון לא רואים אופציות אבל בכול זאת. אם כבר מוזיקה כי זה תלוי בכמה פעילות יש באותו היום, ולצערנו כבר זמן לא מועט שרין פעילות כמעט, המוזיקה בזמן זה היא נעימות עריבות לאוזן ולעומתם בזמן שיש יותר פעילות אני אוהב יותר שירים קיצביים בעיקר באנגלית אבל גם שפות אחרות הולך.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk 2
אין לך מחשב בבית יוסי?! אישית לא אוהב לגלוש מהסלולארי, יש לי "זמן אינטרנט" וככלל זה מהמחשב... עם מסך גדול וכל הנוחיות...
עריכה אחרונה: דצמבר 26, 2014, 09:27:16 AM על ידי rafi
רוק על כל סוגיו , פינק פלויד , לד זפלין , דלתות , קינג קרימזון וכו
ואיך כבודו שכח את סגול קהה ובד קומפני...
תומר, בשבילך, אחד השירים הגדולים - אחת היצירות הגדולות והביצועים הגדולים בכל הזמנים.... epitaph של קינג קרימזון.. ממליץ לכולם לשים קצת ווליום, להתרווח, לעצום עיניים ורק להאזין.... מי שמכיר - כל מילה מיותרת, מי שלא מכיר - אחרי 3-4 האזנות לעולם לא תוותרו על היצירה המדהימה הזו...