פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   סוף שבוע הגיע, אז מה עושים... |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: סוף שבוע הגיע, אז מה עושים... (נקרא 2270 פעמים) |
הדפסה |
|
|
הנהלת ISF
|
הנהלת האתר חבר פורום    
מנותקגיל:
14
|
|
אז מה חברים, מה התכניות לסופ"ש?! מי יוצא לדוג ולאיפה?! יוצאים לים?! - שתפו ואולי נפגש שם...  לא יוצאים לים?! - שתפו ואולי נקבל רעיונות...  ובכל מקרה - 
|
|
|
|
|
|
piniab
|
חבר פורום
מנותקגיל:
62
|
|
נראה כאילו מזג האויר מתעתע בנו והתחזית משתנה מרגע לרגע. לפי התחזית הבוקר היו אמורות להיות רוחות מזרחיות מאוד חזקות, רוני ואני הגענו לים ונאדה.... אין רוח ים עובד ולא פלטה. אז.... אם יהיו תנאים טובים לדייג, ברור שאהיה בים. במידה ולא.... התכנון לבלות את הסופ"ש באפיה (לחמים ועוגיות מבית סבתא)
|
|
-------------------------------
יום רע של דיג הוא טוב יותר מיום מוצלח בעבודה.
|
|
|
|
|
דייג דייג דייג
מאמין שאני ימצא את עצמי בים חמישי לילה
|
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
אז ככה היום חמישי הולך לחוף ניצנים עם דרור לנסות תפירות של סבידה ומרמירים מחר עבודה ואז לים לזרזר דרומית לניצנים עד אשקלון שבת מעיר את בר ונעם הבן הגדול שרוצה פעם ראשונה לבוא לדוג בטח בחוף הדקל בדרום אשקלון אז התשובה היא דיג דיג דיג
|
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
בולוס לילה ובבוקר (גיג/טרולינג/סבידה לאינטיאס) לפי התנאים
|
|
|
|
|
|
AviramLevi
|
צוות המורים! חבר פורום
מנותקגיל:
37
צוות המורים
|
|
כשאין ים אז רק.....כדורגל!!! 
|
צוות המורים!  צוות המורים!
|
|
|
|
|
ים לקיאק אין אז נלך לזרז'ר מהחוף - יש חכה לשור ג'יג חדשה שצריך לנסות  אבירם - בוא לזרזר 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מחר בגן של הקטנה - חוגגים לה יום הולדת שלוש...  אז דיג לא יהיה - ולפי התחזית אז ביום שבת אין מה לחשוב על כניסה לים עם הסירה... נשאר לתת בסופ"ש הזה זמן למשפחה...  ולצפות היום במכבי.... נראה כאילו מזג האויר מתעתע בנו והתחזית משתנה מרגע לרגע. לפי התחזית הבוקר היו אמורות להיות רוחות מזרחיות מאוד חזקות, רוני ואני הגענו לים ונאדה.... אין רוח ים עובד ולא פלטה. אז.... אם יהיו תנאים טובים לדייג, ברור שאהיה בים. במידה ולא.... התכנון לבלות את הסופ"ש באפיה (לחמים ועוגיות מבית סבתא)
הים והרוחות עוד יתעתעו בנו במהלך החורף, עם זאת נראה לי כי מחר בבוקר תהיינה המזרחיות הפראיות... ואם יצאתם - שיהיה בהצלחה... *מה עם חיים, הפסיק לצאת?!
|
|
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מחר בגן של הקטנה - חוגגים לה יום הולדת שלוש...  אז דיג לא יהיה - ולפי התחזית אז ביום שבת אין מה לחשוב על כניסה לים עם הסירה... נשאר לתת בסופ"ש הזה זמן למשפחה...  ולצפות היום במכבי.... נראה כאילו מזג האויר מתעתע בנו והתחזית משתנה מרגע לרגע. לפי התחזית הבוקר היו אמורות להיות רוחות מזרחיות מאוד חזקות, רוני ואני הגענו לים ונאדה.... אין רוח ים עובד ולא פלטה. אז.... אם יהיו תנאים טובים לדייג, ברור שאהיה בים. במידה ולא.... התכנון לבלות את הסופ"ש באפיה (לחמים ועוגיות מבית סבתא)
הים והרוחות עוד יתעתעו בנו במהלך החורף, עם זאת נראה לי כי מחר בבוקר תהיינה המזרחיות הפראיות... ואם יצאתם - שיהיה בהצלחה... *מה עם חיים, הפסיק לצאת?! רפי מזל טוב לקטנה. עם כזה ארוע מי צריך דייג send from my Mobile
|
|
|
|
|
|
piniab
|
חבר פורום
מנותקגיל:
62
|
|
*מה עם חיים, הפסיק לצאת?!
secret.gifכרגע חיים בפסק זמן. מזל טוב ויום הולדת שמח לקטנה 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 13, 2014, 15:12:36 PM על ידי piniab
|
|
|
|
|
|
|
|
piniab
|
חבר פורום
מנותקגיל:
62
|
|
והנה המדגם שלי 
|
|
|
|
|
|
piniab
|
חבר פורום
מנותקגיל:
62
|
|
עוד....
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
פיני, דחוף משלוח של מעמולים במסר  אצלי השבת התחילה בשבע בבוקר בלי יכולת להמשיך לישון ועד עכשיו מול הטלויזיה... הפסקה קצרה מול המחשב ונראה לי שאני חוזר לספה עם הטלויזיה... 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
piniab
|
חבר פורום
מנותקגיל:
62
|
|
פיני, דחוף משלוח של מעמולים במסר  אצלי השבת התחילה בשבע בבוקר בלי יכולת להמשיך לישון ועד עכשיו מול הטלויזיה... הפסקה קצרה מול המחשב ונראה לי שאני חוזר לספה עם הטלויזיה...  מה משלוח??? בוא לקפה  גם אצלי התחילה בשעה 06:00. אחרי קפה ישר לאפיה
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|
|