|
הנהלת ISF
|
הנהלת האתר חבר פורום    
מנותקגיל:
14
|
|
באיחור קל של חמישה ימים זה עדיין במסגרת...  עידן איתנו רק חודשים ספורים, אך בתוך זמן קצר נדבק בחיידק ISF ועם עשרות תגובותיו הוא כבר חלק בלתי נפרד מהמשפחה... ביום שבת האחרון חגגת חצי יובל...  מזל טוב עידן  תמשיך להקרין ים של אנרגיות חיוביות וכמובן - 
|
|
|
|
|
|
piniab
|
חבר פורום
מנותקגיל:
62
|
|
מזל טוב ברכות ואיחולים 
|
|
-------------------------------
יום רע של דיג הוא טוב יותר מיום מוצלח בעבודה.
|
|
|
|
מייקל
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
37
דייג בוס
|
|
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #5 ב- : דצמבר 11, 2014, 19:02:24 PM » |
|
מזל טוב
send from my Mobile
|
|
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
מזל טוב עד 120  ושכל חלומותייך יתגשמו
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
מזל טוב ועד 120 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
נחרטת בזכרון עידן עם התגובה הזו שלך - אני רוצה להגיד תודה ענקית לכל מי שלקח חלק בהרמת המפגש הזה אתמול . ידעתי שזה יהיה מושקע אבל לא דמיינתי שזה ינוהל ויאורגן ברמה כזאת , מהבירה החופשית והאוכל ועד ההסברים בבריכה והסימולטורים . אם להיות כנה , לפורום נכנסתי בהתחלה אך ורק לקבל את המידע הנחוץ לי וזהו . לא חשבתי להיות פעיל פה יותר משלושה ארבעה ימים אחרי שאני אקרא את מה שנחוץ לי (מה שהתברר לי בלתי אפשרי, יש פה מידע חשוב ונחוץ שכל הזמן מתווסף  ) הפגישה אתמול נתנה את החותמת הסופית שזאת קהילה מקצועית ואיכותית שאני שמח להיות חלק ממנה. אז שוב, תודה רבה לכולם עלו והצליחו , ואם יש משהו שאני יכול לעזור אני פה נאמן לקהילה  IDAN11-עידן צח  ההצהרה נרשמה...  מזל טוב עידן ליום הולדתך ה-25 ויום הולדת שמח... 
|
|
|
|
|
|
zinger
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
|
|
מנכ"ל צוות יורדי הים
|
|
|
|
IDAN11
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
35
|
|
תודה רבה לכולכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם לא הייתי פה כמה ימים (עומס בעבודה) אז סליחה מראש שלא ראיתי את ההודעות שלכם !!! אני מאחל לכולכם חזרה את כל הטוב שבעולם שימחה אושר אהבה בריאות , ואיך אומרים .. חוטים מתוחים 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 14, 2014, 10:17:19 AM על ידי IDAN11
|
|
|
|
|
|
IDAN11
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
35
|
|
נחרטת בזכרון עידן עם התגובה הזו שלך - אני רוצה להגיד תודה ענקית לכל מי שלקח חלק בהרמת המפגש הזה אתמול . ידעתי שזה יהיה מושקע אבל לא דמיינתי שזה ינוהל ויאורגן ברמה כזאת , מהבירה החופשית והאוכל ועד ההסברים בבריכה והסימולטורים . אם להיות כנה , לפורום נכנסתי בהתחלה אך ורק לקבל את המידע הנחוץ לי וזהו . לא חשבתי להיות פעיל פה יותר משלושה ארבעה ימים אחרי שאני אקרא את מה שנחוץ לי (מה שהתברר לי בלתי אפשרי, יש פה מידע חשוב ונחוץ שכל הזמן מתווסף  ) הפגישה אתמול נתנה את החותמת הסופית שזאת קהילה מקצועית ואיכותית שאני שמח להיות חלק ממנה. אז שוב, תודה רבה לכולם עלו והצליחו , ואם יש משהו שאני יכול לעזור אני פה נאמן לקהילה  IDAN11-עידן צח  ההצהרה נרשמה...  מזל טוב עידן ליום הולדתך ה-25 ויום הולדת שמח...  תודה רבה רפי וכמובן שמאחורי כל כל מילה שרשמתי אני עומד ...!!! אני נאמן לקהילה 
|
|
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין