פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   מי אלוף החומוס ? |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: מי אלוף החומוס ? (נקרא 6027 פעמים) |
הדפסה |
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
לא מחליף את החומוס שאני מכין בבית.  עד שאתה לא נותן מתכון - לא קונה....  תאכלס? החומוס של צבר
מבחינתי, החומר ההוא בקופסת הפלסטיק לא נקרא חומוס.... 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
|
לא מחליף את החומוס שאני מכין בבית.  עד שאתה לא נותן מתכון - לא קונה....  תאכלס? החומוס של צבר
מבחינתי, החומר ההוא בקופסת הפלסטיק לא נקרא חומוס....  תאכלס אין עליו שהוא חםםם ומוגש יפה בצלחת עם שמן זית אמיתי פטרוזיליה וגרגרי חומוס טריים וחמים.... דיייי מחר אני בחומוסיה! עשיתם לי דודא! Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הים של כולם
|
|
לקרייתים שבינינו... לפני זמן מה נפתחה חומוסיה בצומת האצטדיון בקרית חיים - כשמגעים מהמזרחית לצומת ופונים ימינה זה מצד ימין ולמגיעים מדרום וחולפים בצומת עדיין מצד ימין.. חומוס מצוין ברמה גבוהה...
איך שכחתי את צביקה מיטרני הגדול, באמת חומוס מושקע, מבחינתי חבל שאין כשרות למקום
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חומוס פרג׳ וחומוס של מסעדת אלנבי בחיפה אבל אין כמו חומוס שעושים אותו בבית  אני מרים כאן לוולה. אם אין על חומוס בייתי, אז בואו נפתח שירשור למתכון חומוס בייתי המנצח. אין לי מתכון , מי מתנדב להיות הראשון ? send from my Mobile
|
|
|
|
|
|
|
צביקה איש יקר !!!
בעכו אני אוכל בדרך כלל אצל סוהילה , יש עוד מקום לפני העיקול לסוהילה יש מדרחוב ימינה (בנק בהתחלה) החנות הרביעית או החמישית משמאל , חומוס נדיר אחד הטובים .
כפר יאסיף - אבו אדהם .
בנצרת - עימאד ( הכי טוב בארץ !!!) וקצת מעליו אבו ג'ראר חומוס מעולה , מקום קטן עם 5 שולחנות.
בירושלים העתיקה חומוס לינה .
חברים , אכלתי באין ספור חומוסיות בארץ, ויפו או אבו גוש לא מתקרבות לחומוסיות שכתבתי עליהם.
למכינים בבית - החומוס חייב להיות קטן מזן בולגרי או הדס, הטחינה חייבת להיות מעולה (ממליץ על אל ארז מנצרת - יקר מאוד) לפני הכנת החומוס יש להקפיד שהחומוס שעומד להיטחן יהיה קר (אפשר לחמם את הגרגירים שמפזרים מעל)
הדירוג שלי ל 6שת המובילים הוא כדלקמן:
עימאד אבו ג'ראר לינה אבו אדהם עכו במדרחוב לפני המסגד אבו סוהיל
צביקה טעים אבל לא יציב אום פרג המקום לא נקי ונזהרתי במילים! אבו אדהם לא להגיע ברביעי הוא לא נמצא ומישהו אחר מכין את החומוס.
|
|
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 08, 2014, 23:54:57 PM על ידי אשר קרן asherk9
|
|
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
צביקה איש יקר !!!
בעכו אני אוכל בדרך כלל אצל סוהילה , יש עוד מקום לפני העיקול לסוהילה יש מדרחוב ימינה (בנק בהתחלה) החנות הרביעית או החמישית משמאל , חומוס נדיר אחד הטובים .
כפר יאסיף - אבו אדהם .
בנצרת - עימאד ( הכי טוב בארץ !!!) וקצת מעליו אבו ג'ראר חומוס מעולה , מקום קטן עם 5 שולחנות.
חברים , אכלתי באין ספור חומוסיות בארץ, ויפו או אבו גוש לא מתקרבות לחומוסיות שכתבתי עליהם.
למכינים בבית - החומוס חייב להיות קטן מזן בולגרי או הדס, הטחינה חייבת להיות מעולה (ממליץ על אל ארז מנצרת - יקר מאוד) לפני הכנת החומוס יש להקפיד שהחומוס שעומד להיטחן יהיה קר (אפשר לחמם את הגרגירים שמפזרים מעל)
צביקה טעים אבל לא יציב אום פרג המקום לא נקי ונזהרתי במילים! אבו אדהם לא להגיע ברביעי הוא לא נמצא ומישהו אחר מכין את החומוס.
לגזור ולשמור תודה
|
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
צביקה איש יקר !!!
כפר יאסיף - אבו אדהם .
כבוד .איזו שליטה send from my Mobile
|
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אשר הזכיר את העיקריות אבל כמו שכתבו על טעם וריח אין להתווכח. בעכו סוהילה ,סעיד,עיסא פעם היה מעולה . אבו אדהם פשוט תענוג. בנצרת תחתית ליד האיצטדיון לא זוכר את השם אבל מעולה. בחיפה אבו מרון מתחת למסגד ליד שוק הפשפשים,ליד פראג' אבו שאקר,יש גם אבו יוסף לכיוון צומת אגד ברחוב הצדדי. ביפו יש כמה לא רעים אבל חומוס קצת שונה דליל מידי לטעמי, ולא נחמד לשבת מרגיש כאילו מזרזים אותך לסיים ולעוף. באבו גוש כמובן,בירושלים אני חושב שאכלתי פעם בלינה והיה מצויין. ברמלה אבו חליל אם אני זוכר נכון היה מצויין. זה מה אני זוכר כרגע באמת מתכון טוב זה אחלה רעיון
|
|
|
|
|
|
|
ברשותכם אוסיף עוד 2 3 4 חומוסיות
קלנסוואה חושב שקוראים לו סולטאן חומוס מעולה מעל החומוס והגרגירים הוא מזליף טחינה גולמית. טירה יש 2 חומוסיות לול המפורסמת ועוד אחד ליד העירייה. ראש פינה חומוס פשוט אבל הבעלים שריונר ...
נצרת ליד האיצטדיון זה עימאד.
|
|
|
|
|
|
kobishani
|
המז'רז'רים (כבר לא בע"מ) חבר פורום
מנותקגיל:
61
מה שתשחרר הים יחזיר ובגדול
|
|
סוהילה בעכו עימאד בנצרת פרג' בחיפה וגם אחלה של שטראוס הולך בבית 
|
|
הציוד שלי: מקל: BLACK קפטצ'ר 4-28 מכונה :Shimano STRADIC 3000FA advance מקל: מיג'ורקראפט קרוסטייג' 7-15 מכונה: שימנו נקסייב 3000
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
ברשותכם אוסיף עוד 2 3 4 חומוסיות
קלנסוואה חושב שקוראים לו סולטאן חומוס מעולה מעל החומוס והגרגירים הוא מזליף טחינה גולמית. טירה יש 2 חומוסיות לול המפורסמת ועוד אחד ליד העירייה. ראש פינה חומוס פשוט אבל הבעלים שריונר ...
נצרת ליד האיצטדיון זה עימאד.
החומוס בראש פינה נקרא אוסול
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
צביקה איש יקר !!!
כפר יאסיף - אבו אדהם .
אשר, לא ידעתי שאתה כזה "חומוסניק" רציני...  על פניו נראה שאתה טועם ובוחן כל מסעדת חומוס ופיתחת מודעות חומוס רצינית.... ההודעה שלך היא מדריך למסעדות חומוס בפריסה ארצית  וכמה שאלות למומחה:  *המסעדה במדרחוב ימינה לפני סוהילה - כוונתך למדרחוב נו נמצאת הכניסה לאולמות האבירים?! היכן שהיה בזמנו אבו-ג'ורג'?! באבו-ג'ורג' הייתי אוכל לפני 30 שנה, היה מעולה אך מתישהו ירד לטעמי.. *אבו ג'ראר כתבת קצת מעל עימאד - האם באותו צד של הכביש ואיזה מרחק בערך ממנו?! *לגבי אבו-אדהם בכפר יסיף: איפה ממוקמת ואיך לזהותה?! לימי הביקור ב"מיי-בייבי" בירקא... *ראש פינה, לא הבנתי מה השם ואם מומלץ....
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אשר הזכיר את העיקריות אבל כמו שכתבו על טעם וריח אין להתווכח. בעכו סוהילה ,סעיד,עיסא פעם היה מעולה . אבו אדהם פשוט תענוג. בנצרת תחתית ליד האיצטדיון לא זוכר את השם אבל מעולה. בחיפה אבו מרון מתחת למסגד ליד שוק הפשפשים,ליד פראג' אבו שאקר,יש גם אבו יוסף לכיוון צומת אגד ברחוב הצדדי. ביפו יש כמה לא רעים אבל חומוס קצת שונה דליל מידי לטעמי, ולא נחמד לשבת מרגיש כאילו מזרזים אותך לסיים ולעוף. באבו גוש כמובן,בירושלים אני חושב שאכלתי פעם בלינה והיה מצויין. ברמלה אבו חליל אם אני זוכר נכון היה מצויין. זה מה אני זוכר כרגע באמת מתכון טוב זה אחלה רעיון
דובדוב, מסתבר כי גם אתה מדען חומוס לא קטן....  אגב, גם אני אוהב את החומוס של אבו שאקר ואבו מארון (או שמא אום שאקר...)....
|
|
|
|
|
|
|
חומוס בתנובות קצת לפני הכניסה לקיבוץ חומוס מצויין עם כדורי פלאפל שמוגשים חופשי לשולחן עם חמוצים מעולים 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
|
תבקרו בכרמיאל יש פה 2 מצליחות ״החומוסיה״ ״חומוס אליהו״
בין הטעימים שאכלתי
Sent from my iPhone using Tapatalk
|