וואי וואי וואי
יש לי כל כך הרבה לומר על הנושא ויפה היא השתיקה

שלא אקבל מכות מהאישה שלי . אבל אנסה לעשות שלום בית

לא יודע מה מי ואיך ואני ממש לא מעוניין לדעת על מי זה מדובר הנושא אני מבטיח לך שזה מדובר ונוגע ל 70% מהקיאקסטים .
וכמנכ"ל הצוות הגדול ביותר של הקיאקים שרובם כ 95% נשואים באושר עם ילדים , היו בסיטואציות האלה
והנשים למדו לחיות עם זה והבעלים למדו להתחשב ולקחת חלק מנטל עבודות הבית

זהו פחות או יותר ההסכמים
שנרקמו ביננו הגברים מול הנשים ושקרן מי שיאמר שלא !!
אין ספק שזהו אחד הדברים שמקשים לשגרה המשפחתית שהבעל חוזר כמה שנים אחורה ומתחבר לגוק של ילדים
שככה זה נראה בעיניכן הנשים. ( וביננו טוב שישחקו עם בובות לדייג מאשר בובות אחרות )
זה אהבה שלנו לדייג ולא מכיר הרבה שיהיו מוכנים לשים סוף למען האהבה הזו ( אני למשל ) אבל אשתדל ואעשה את המקסימום בכדי לא להגיע לסיטואציות של ויכוחים ומריבות . הכל צריך להתנהל כהסכמה ובהבנה בשני הצדדים.
האומנם זה לא פשוט אבל ניתן למצוא פתרונות להכל.
לנושא ההוצאות מודה שגם אני הייתי חלק לא שונה מזה, אבל למזלי שיש לי אישה שיודעת מתי לנער אותי ולפקוח לי את העיניים , ותמיד זה השתלם לי .
יעידו פה חברי לקיאקים שיש לי את הציוד והקיאק מבן היקרים ונשבע לך לא רכשתי כלום , זו אישתי שהפתיעה
ורכשה למעני ועבורי גם בימים קשים פירגנה . ועל זה נאמר מאחרוי כל גבר מצליח יש אישה תומכת.
שבי איתו תגידי לו מה את חושבת ומה המצב ותנסו להגיע לפתרון משותף .
לעולם לא לקחת לו את מה שהוא אוהב זה יכול להוביל למקומות לא רצויים , אבל גם לא לותר על הצד שלך ושגם לך יהיה צד בעניין וזה חשוב.

בהצלחה מקווה לשמוע בשורות טובות