פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מקיאק IKF - Israel Kayak Fishing (אחראי: Eldad79)
   מצרפים ומצטרפים לדיג מקיאק (בים ובכנרת) - השרשור של יציאות משותפות לדיג |
עמודים: 1 ... 5 6 [7] 8 9
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: מצרפים ומצטרפים לדיג מקיאק (בים ובכנרת) - השרשור של יציאות משותפות לדיג (נקרא 32039 פעמים) |
הדפסה |
|
משה הלל
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שלום שמי משה. אני חדש בתחום ומעוניין לקנות פתיונות מהאיביי לדיג מקיאק. על פי ניסיונך מה אתה ממליץ ? ואיזה משקלים אתה מציע? תודה מראש.
|
|
|
|
gilad bar
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שלום לכולם. אני גלעד בר בן 41 ,ברשותי קיאק מדגם פיראנה (כולל בידונים ומנוע 2.6 כ"ס ) מעוניין לצאת לכל סוגי הדייג ג'יג , טרולינג ועל חי. באזור קיסריה וצפונה בשבתות. ברשותי כל הציוד הדייג הנדרש.. אשמח להודעה בדבר יציאות טל: 050-9021637. 
|
|
|
|
liors
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הי שלום לכולם , אני ליאור בן 41 , לאחרונה נכנסתי לעולם הדייג עים קיאק ורכשתי אושן קיאק , ציידתי אותו ויצאתי מס פעמים , יש לי רקע בים בכול מיני סגנונות , ומחפש לצאת עים מישהוא ואפשר אפילו קבוצה בכיף לדייג ג'יג , חי , טרולינג מה שבא בכיף , ליאור 0507508000
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
הי שלום לכולם , אני ליאור בן 41 , לאחרונה נכנסתי לעולם הדייג עים קיאק ורכשתי אושן קיאק , ציידתי אותו ויצאתי מס פעמים , יש לי רקע בים בכול מיני סגנונות , ומחפש לצאת עים מישהוא ואפשר אפילו קבוצה בכיף לדייג ג'יג , חי , טרולינג מה שבא בכיף , ליאור 0507508000
אהלן ליאור מאיזה אזור אתה בארץ? ומה הם האזורים שיתאימו לך ליציאה?
|
|
|
|
liors
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני מראשלץ יש ברשותי רכב כמובן , איזורים מפלמחים עד סידני עלי למרות שאפשר לחרוג )) אין לי מנוע , ופישפיינדר יורכב על הקיאק בסוף ינואר כנראה
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ברוך הבא לפורום ליאור  בהזדמנות קרובה יעודכנו בהודעה הפותחת פרטיך... נראה שכבר התאקלמת, תמשיך להרגיש בבית 
|
-------------------------------
|
|
|
eliseason
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שלום,
שמי אלי שמש. ברשותי קיאק קילשון 13. אשמח להצטרף ליוצאים לים בימי ראשון עד שישי (שומר שבת). רק נכנסתי לתחביב הדייג. יש לי שתי חכות אחת לג'יג והשניה לפתיון חי או מאדאי. יהיה לי יותר נוח לצאת מעתלית צפונה.
אין לי מנוע לקיאק, חלק מהכיף זה החתירה, שיהיה בכיף לכולם. הפלא שלי 0547603125.
|
|
|
|
eliseason
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היי,
אלי שמש. מהתרגשות טעיתי במספר פלא. שלי. 0547603124 <====זה המספר הנכון. אני בן 39.
|
|
|
|
הלל רביבו
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מעוניין לצאת מחר 12/02/2017 באיזור נתניה אשמח למצטרף , למעוניינים - הלל 054-345-43-78
|
|
|
|
tomerm
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני חדש בתחום הקיאקים בעיקר מג'רג'ר ודייג מסירה (ג'יג וחי) קניתי עכשיו הובי OUTBAC עם סנפירים טורבו גר באיזור ירושלים, בדרך כלל יוצא לדוג באיזור אשדוד אשמח להצטרף גם באיזור המרכז תומר
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אני חדש בתחום הקיאקים בעיקר מג'רג'ר ודייג מסירה (ג'יג וחי) קניתי עכשיו הובי OUTBAC עם סנפירים טורבו גר באיזור ירושלים, בדרך כלל יוצא לדוג באיזור אשדוד אשמח להצטרף גם באיזור המרכז תומר
ברוך הבא לפורום תומר - וגם לעולם הדיג מקיאק  תשקול אם לתת מעט יותר פרטים - ברוח מה שהוצע בהודעה הפותחת (כמובן שזה לא בגדר חובה)... כמובן שאתה מוזמן להרגיש חופשי לזרום, לשאול, להגיב, לשתף ולהשתתף... אגב לא רק בענייני דיג מקיאק - גם בדיג מסירה... 
|
|
|
|
tomas
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שלום לכל הקיאקיסטים שמי תומר בן 42 גר ביוקנעם ויש לי הובי outback עם כל הציוד [פאדלים טורבו ווסט חכות עגלה.....] מחפש מישהו או קבוצה לצאת לדוג כל צורות הדייג הולכות יש לי ניסיון עם הקיאק ועם ים בכלל יכול לצאת בסופי שבוע בעיקר אבל גם באמצע השבוע יתכן מעוניין לצאת מגזרת חיפה עד נתניה יש לי רכב ורצון תמידי לדוג אשמח להצטרף לכל מי שיוצא שהוא בעל ניסיון ומצויד כדרוש המספר שלי 0522979516
|
|
|
|
|
אהלן תומר
כרגע יש את האיסור דייג בים לכן אנחנו יוצאים לכנרת
עוד מעט יגמר האיסור ונבלה גם בים
בכל מקרה,מחר אנחנו יוצאים לכנרת ואתה מוזמן בכיף להגיע
אם לא עונה לך פה אז הפאל שלי הוא 0525493156 תרגיש חופשי להתקשר לסמס ,מה שנוח
שיהיה בהצלחה
|
|
|
|
tomas
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אהלן תומר
שיהיה בהצלחה
תודה על התגובה המהירה וההזמנה אשמח לצאת איתכם בפעמים הבאות [את השבת הזאת פיספסתי]
תומר צוברי
|
|
|
|
|
אהלן תומר
שיהיה בהצלחה
תודה על התגובה המהירה וההזמנה אשמח לצאת איתכם בפעמים הבאות [את השבת הזאת פיספסתי]
תומר צוברי
בשמחה אתה מוזמן בכיף שמור את המספר ואני יודיע לך על יציאות בפעמים הבאות
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|