gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אוקיי חברים, אחרי בדיקת תאריכים ובתקווה שיתאים לכולכם, נבחרו התאריכים 22-23 לדצמבר (חמישי-שישי) עם אפשרות הארכה ל-24 לדצמבר (יום שבת). קרוב יותר למועד יפורסם המיקום הסופי לאחר שיקלול הגורמים השונים .
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
Maamoon
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
46
במרכז בומבדו
|
|
אוקיי חברים, אחרי בדיקת תאריכים ובתקווה שיתאים לכולכם, נבחרו התאריכים 22-23 לדצמבר (חמישי-שישי) עם אפשרות הארכה ל-24 לדצמבר (יום שבת). קרוב יותר למועד יפורסם המיקום הסופי לאחר שיקלול הגורמים השונים .
אבל חבוב זה התאריכים של הסאייל בניו יורק , מה נבתר על הסייל בניו יורק?
|
השלך את יהבך לים ודגים יתן לך
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
גמני גמיש
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אבל חבוב זה התאריכים של הסאייל בניו יורק , מה נבתר על הסייל בניו יורק? אאאה, כן ! 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
לי זה מתאים
|
|
|
|
Maamoon
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
46
במרכז בומבדו
|
|
אבל חבוב זה התאריכים של הסאייל בניו יורק , מה נבתר על הסייל בניו יורק? אאאה, כן !  there is nothing like NY in the spring but in winter time it is time for Keneret
|
השלך את יהבך לים ודגים יתן לך
|
|
|
איל הלפרין
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
58
|
|
יופי של יוזמה 
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
גמני גמיש
גם היא גמישה... 
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
נכון לרגע זה,11 רשומים  למי מכם זה מסתדר עם התאריך הנקוב 22-23 לדצמבר (חמישי-שישי) ?ינון,יש עוד 2 דליים חדשים 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
נכון לרגע זה,11 רשומים  למי מכם זה מסתדר עם התאריך הנקוב 22-23 לדצמבר (חמישי-שישי) ?ינון,יש עוד 2 דליים חדשים  אני אהיה בחופשת מחלה אם ארגיש טוב אני שם 
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
נכון לרגע זה,11 רשומים  למי מכם זה מסתדר עם התאריך הנקוב 22-23 לדצמבר (חמישי-שישי) ?ינון,יש עוד 2 דליים חדשים  אני אהיה בחופשת מחלה אם ארגיש טוב אני שם  רק אם בחופש מחלה הולכים אחי  לצערי אני לא משתתף ועוד עם המזל שלי בזמן האחרון 
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
yaniv
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
45
|
|
בשמחה רק תגיד מתי 
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
אין שום בעיה עם התאריך מסתדר מעולה בדיוק זמן החלמה מהתחרות שתפתח לי את התחתתת לארבע חלקים!!! 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אין שום בעיה עם התאריך מסתדר מעולה בדיוק זמן החלמה מהתחרות שתפתח לי את התחתתת לארבע חלקים!!!  אני חושב שזה תלוי באיך תסיימו את התחרות...  אם במקום הראשון,ייקח לך זמן לנחות למציאות ובטח תתפוס עלינו תחת...  אם במקום אחרון,חלוקת הישבן שלך ל-4 בהחלט לא בלתי אפשרית... 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|