בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
| | |-+  מפגש חברים בכנרת בחודש דצמבר - בדיקת התעניינות
עמודים: 1 2 [3] 4 5 למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: מפגש חברים בכנרת בחודש דצמבר - בדיקת התעניינות  (נקרא 11720 פעמים) הדפסה
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

אין שום בעיה עם התאריך מסתדר מעולה בדיוק זמן החלמה מהתחרות שתפתח לי את התחתתת לארבע חלקים!!! paddle

אני חושב שזה תלוי באיך תסיימו את התחרות... קריצה
אם במקום הראשון,ייקח לך זמן לנחות למציאות ובטח תתפוס עלינו תחת...
אם במקום אחרון,חלוקת הישבן שלך ל-4 בהחלט לא בלתי אפשרית... אביל

אני מאמין שאם נעבוד נכון ומסודר מקום ראשון זה לא הזיה גדולה כל כך, ובמקום לכתוב לי פה אולי תבואאאאא אלי כבר??
 IP: [ מחובר ]
דגדג
חבר פורום
**

מנותק מנותק

מתאים חמישי שישי
מאיר

חבר פורום

מנותק מנותק

שיש, שבת
סקווידוויד

חבר פורום
*

מנותק מנותק

אני בפנים!

במידה והלא יאומן קורה ותפסתי משהו שהוא לא שפמנון, חייב לשחרר?
אם יהיה חוף נוח וגישהנוחה למים גם נביא קיאק.
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

אני בפנים!

במידה והלא יאומן קורה ותפסתי משהו שהוא לא שפמנון, חייב לשחרר?
אם יהיה חוף נוח וגישהנוחה למים גם נביא קיאק.

הגיע הזמן  אתה בסדר

אני אנצל את ההזדמנות הזו להתייחס לנושא השיחרורים במפגש שהתכוונתי להעלות בהודעת המפגש אבל אולי עכשיו כבר עדיף...
אין חובה לשחרר דגים שנתפסים.

כול אחד נוהג לפי צו מצפונו.
אם אתה נוהג לשחרר,תשחרר.
אם תרצה לקחת,קח.
באופן אישי ייתכן שאקח לי קרפיון חביב של 3-3.5 קילו לחריימה של שבת אם הלא יאומן יקרה...
ייתכן גם שלא... וואלה לא יודע

קיאק יכול להיות נחמד  קריצה
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

אני מקווה שרובכם ידאגו לשחרר את הדגים אבל כמו שגיא אמר כל אחד והדרך שלו אני לא יכול להכריח אף אחד לשחרר אבל מקווה שכן יהיה!

גיא אתה רוצה חריימה עם קרפיון?? לך לשוק בטבריה תקנה קרפיון תאמין לי יעלה לך גג 30 שקל!
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

אני מקווה שרובכם ידאגו לשחרר את הדגים אבל כמו שגיא אמר כל אחד והדרך שלו אני לא יכול להכריח אף אחד לשחרר אבל מקווה שכן יהיה!

גיא אתה רוצה חריימה עם קרפיון?? לך לשוק בטבריה תקנה קרפיון תאמין לי יעלה לך גג 30 שקל!

קרפיון של 3-3.5 קילו יעלה 45-60 ש"ח אם כבר מדברים על זה אבל זו לא הנקודה...
אני נהנה מהדיג עצמו וכמובן שגם מתפיסות.
מדי פעם כשעולה החשק,אני מחליט לקחת דג כזה או אחר לפי שיקול דעתי במקום.
אני לא משחרר כול דג כחוק וגם לא מתיימר להצהיר כאלו דברים.
קרפיון של 8.290 ק"ג עוד לא יצא לי לשחרר אבל תאמין לי שיצא לי לשחרר הרבה יותר דגים ממך בחיים... אתה בסדר
הבטחה אחת שאני כן יכול לתת לך היא שאם אתפוס קרפיון כמו שאתה תפסת,הוא ישוחרר גם כן 
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

תזכורת לגבי המפגש בכנרת בתאריכים 22-23 לדצמבר 

רשימת ההתעניינות הנוכחית:

1. gaichuk           מתאים חמישי-שישי-שבת
2. amitay             מתאים חמישי-שישי
3. טל.                גמיש (בהתראה של שבוע)
4. שי בגדדי20     תלוי בצה"ל
5. Maamoon        מתאים חמישי-שישי-שבת
6. רועי                מתאים שישי-שבת
7. ithamar21        מתאים חמישי-שישי-שבת (לא 11-16/12)
8. צור.                מתאים בתחילת דצמבר או בסוף דצמבר
9. נתי גורמן         מתאים חמישי-שישי
10. noam            מתאים חמישי-שישי
11. ינון לשם        מתאים חמישי-שישי-שבת-ראשון
12. yaniv             גמיש
13. דגדג             מתאים חמישי-שישי
14. mgarc            מתאים שיש-שבת
15. סקווידוויד       מגיע

נפתח שרשור נפרד למפגש
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

רגע,
היא גם מגיעה? גילגול עיניים

גיאצוק,
אם היא מגיעה חוששני שיהיה עמוס.... קריצה
צור.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

052-3770519

משהוא יודע מה בנוגע למיפגש בסופ''ש?
היזם נעלם ולא עונה לטלפון
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

היזם ישן חחח, אני מגיע ליער הרוסים בייחד עם נועם בכל מצב גם אם לא היה מפגש ככה שאתה מוזמן, ונקווה שגיא יבוא וכל שאר האנשים, אנחנו בטוח ביער הרוסים חמישי עד שישי ואני כנראה גם עד שבת
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

היזם ישן חחח, אני מגיע ליער הרוסים בייחד עם נועם בכל מצב גם אם לא היה מפגש ככה שאתה מוזמן, ונקווה שגיא יבוא וכל שאר האנשים, אנחנו בטוח ביער הרוסים חמישי עד שישי ואני כנראה גם עד שבת

בוקר טוב  
חברים,
אתמול בלילה הייתי בכנרת באחד החופים הדרום-מערביים ולצערי נפלנו על לילה גרוע ביותר עם רוחות מטורפות וקפואות בצורה חריגה. אפילו הגלים שהגיעו בשלב מסוים לכחצי מטר והרימו ענני בוץ היו בעיה הקטנה שבסיפור...
חוסר היציבות של מזג האויר חייב להילקח בחשבון ולכן (מחבחינתי),המפגש כרגע עומד בסימן שאלה.
לפי התחזיות והגרפים צפוי שינוי במזג האויר לקראת סופשבוע עם כניסה של מערכת קרה ורטובה.
חמישי מתחיל עם רוחות מזרחיות-צפון-מזרחיות קלילות שילוו את הלילה עד הבוקר של שישי.
בשישי בשעות הבוקר המאוחרות הרוח משנה כיוון בהדרגה ממזרחיות לדרומיות ובסביבות 10 בבוקר שינוי חד לדרום-מערביות של 15-20 קשר שיתפוצצו על הכנרת עד שעות הערב ושוב פעם אותו הסיפור ביום שבת בבוקר.

על פניו נראה שמחר או מחרתיים זה הזמן המתאים ליציאה לכנרת ולא בסוף השבוע.
עד כמה שאני רוצה להוציא את המפגש הזה לפועל ולהיפגש עם כולכם,אין מצב שאני יוצא במודע לעוד לילה כמו אתמול בלילה... דופק את הראש
אי לכך ובהתאם לזאת,אני נאלץ להודיע על ביטול המפגש ביום חמישי הקרוב ולדחות אותו למועד אחר שכנראה יהיה רק בחודש ינואר .
מול הצער שבדבר והבאסה של הביטול ברגע האחרון (אם להקצין את הדברים... קריצה) יש גם אספקטים חיוביים לעניין.
הזמן עובר והדגים מתקרבים יותר לחוף.
הזמן עובר והדגים גדלים.
הזמן עובר ואנחנו נכנסים לחורף אמיתי עם מערכות מסודרות יותר שהחלונות שביניהן מאופיינים במזג אויר מעט יציב יותר.
הזמן עובר וגם הלחץ של סוף השנה שמגביל רבים מאיתנו ייגמר בקרוב ונוכל להתפנות לדברים החשובים  מתבייש

הודעה על תאריך חדש תעלה בקרוב  
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

חבלללללל, טוב מי שרוצה אני ונועם נהיה ביער הרוסים (אותנו לא מפחידה רוח וקצת גשם)  מתפקע
dani77
חבר פורום
*

מנותק מנותק

בוקר טוב  
חברים,
אתמול בלילה הייתי בכנרת באחד החופים הדרום-מערביים ולצערי נפלנו על לילה גרוע ביותר עם רוחות מטורפות וקפואות בצורה חריגה. אפילו הגלים שהגיעו בשלב מסוים לכחצי מטר והרימו ענני בוץ היו בעיה הקטנה שבסיפור...
חוסר היציבות של מזג האויר חייב להילקח בחשבון ולכן (מחבחינתי),המפגש כרגע עומד בסימן שאלה.
לפי התחזיות והגרפים צפוי שינוי במזג האויר לקראת סופשבוע עם כניסה של מערכת קרה ורטובה.
חמישי מתחיל עם רוחות מזרחיות-צפון-מזרחיות קלילות שילוו את הלילה עד הבוקר של שישי.
בשישי בשעות הבוקר המאוחרות הרוח משנה כיוון בהדרגה ממזרחיות לדרומיות ובסביבות 10 בבוקר שינוי חד לדרום-מערביות של 15-20 קשר שיתפוצצו על הכנרת עד שעות הערב ושוב פעם אותו הסיפור ביום שבת בבוקר.

על פניו נראה שמחר או מחרתיים זה הזמן המתאים ליציאה לכנרת ולא בסוף השבוע.
עד כמה שאני רוצה להוציא את המפגש הזה לפועל ולהיפגש עם כולכם,אין מצב שאני יוצא במודע לעוד לילה כמו אתמול בלילה... דופק את הראש
אי לכך ובהתאם לזאת,אני נאלץ להודיע על ביטול המפגש ביום חמישי הקרוב ולדחות אותו למועד אחר שכנראה יהיה רק בחודש ינואר .
מול הצער שבדבר והבאסה של הביטול ברגע האחרון (אם להקצין את הדברים... קריצה) יש גם אספקטים חיוביים לעניין.
הזמן עובר והדגים מתקרבים יותר לחוף.
הזמן עובר והדגים גדלים.
הזמן עובר ואנחנו נכנסים לחורף אמיתי עם מערכות מסודרות יותר שהחלונות שביניהן מאופיינים במזג אויר מעט יציב יותר.
הזמן עובר וגם הלחץ של סוף השנה שמגביל רבים מאיתנו ייגמר בקרוב ונוכל להתפנות לדברים החשובים  מתבייש

הודעה על תאריך חדש תעלה בקרוב  

אכן מזג אוויר מחורבן קיפל אותנו אחרי הערכות ארוכה אני מקווה שנוכל לתת את הסשן שתיכננו ...
mwmw
חבר פורום

מנותק מנותק

איפוא זה יער הרוסים?
כנראה אני וחבר נהיה בכינרת/ירדן ביום חמישי
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: 1 2 [3] 4 5 למעלה  
« הקודם הבא »