yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
פשששששששש אני בשוק אך פספסתי את השרשור הזה כל הכבוד התמונות מדהימות הכישרון ניגר מהן באמת הפתיע אותי מחכה לעוד היתי פותח איזה אתר במקומו ומתחיל להעשיר את העולם בכישרון אני בטוח שיהיה הצלחה
|
-------------------------------
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
פשששששששש אני בשוק אך פספסתי את השרשור הזה כל הכבוד התמונות מדהימות הכישרון ניגר מהן באמת הפתיע אותי מחכה לעוד היתי פותח איזה אתר במקומו ומתחיל להעשיר את העולם בכישרון אני בטוח שיהיה הצלחה
יוסי יהיו עוד תמונות לא יודע אם יפתח אתר אבל יש קוונה להתחיל להדפיס חלק מהתמונות ולתלות בבית
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ווי איזה יופי  כול הכבוד לעומרי על התמונות המהממות של הציפורים 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
עונת הנדידה התחילה והציפורים מתחילות להגיע לעמק החולה למרות שאנכנו רק בתחילת הנדידה יש כבר מה לראות הפעם התמונות שלי ולא של הבן עמרי קפצתי לאגמון החולה עם ציוד הצילום של הבן להנות קצת מהטבע וגם לתעד חלק מהתמונות בחרתי לשתף איתכם      
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
עונת הנדידה התחילה והציפורים מתחילות להגיע לעמק החולה למרות שאנכנו רק בתחילת הנדידה יש כבר מה לראות הפעם התמונות שלי ולא של הבן עמרי קפצתי לאגמון החולה עם ציוד הצילום של הבן להנות קצת מהטבע וגם לתעד חלק מהתמונות בחרתי לשתף איתכם      איזה יופי התמונות  בטוח כייף גדול לצלם אותם 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
עונת הנדידה התחילה והציפורים מתחילות להגיע לעמק החולה למרות שאנכנו רק בתחילת הנדידה יש כבר מה לראות הפעם התמונות שלי ולא של הבן עמרי קפצתי לאגמון החולה עם ציוד הצילום של הבן להנות קצת מהטבע וגם לתעד חלק מהתמונות בחרתי לשתף איתכם       צור, נראה שאתה מתחיל להתחרות בעמרי....  תמונות יפיפיות... 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
שוב חמדתי את המצלמה של הבן עמרי וקפצתי ליהנות מיופיו של הטבע הפעם שוב קצת עופות תמירון שצעד במים ותר אחר מזון  דיה שנחתה לנוח וללגום קצת מים ולאחר מנוחה קצרה המריאה שוב    בתמות הבאה מצולם עייט צפרדעים או חורש לא סגור על הסוג הם דומים מאוד שנחת למנוחה קצרה על ענף של עץ   
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 24, 2015, 12:57:31 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
תודה מוטי מחר בבוקר הבן ואני יוצאים שוב הפעם. לאגמון החולה ממלכת הציפורים הנודדות מבטיח לעדכן אם יהיה מדהוא מיוחד
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כל הכבוד צור. אני רואה שאתה גם צלם אבל גם צפר טוב. העיט בתמונה אחרונה שהתלבטת לגביו הוא עיט חורש לא עיט צפרדעים, לצפרדעים יש ניצוי גדול יותר על הרגליים, מקור מגושם יותר ומבנה גדול יותר מהעיט חורש הצעיר שבתמונה. בהצלחה עם המשך הצילומים היפים!!!
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
תמונות יפיפיות צור  לגבי עיט צפרדעים, אני לא מומחה בזיהוי אבל הבנתי שהוא נדיר יחסית ולא נתקלים בו לעתים תכופות. אהבתי את הנחיתה של הדאיה! יפה מצידה להתמקם כול כך יפה לצילום 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
כל הכבוד צור. אני רואה שאתה גם צלם אבל גם צפר טוב. העיט בתמונה אחרונה שהתלבטת לגביו הוא עיט חורש לא עיט צפרדעים, לצפרדעים יש ניצוי גדול יותר על הרגליים, מקור מגושם יותר ומבנה גדול יותר מהעיט חורש הצעיר שבתמונה. בהצלחה עם המשך הצילומים היפים!!!
סאמח תודה על ההסבר לגבי זיהוי העייט ידעתי שאתה האיש הנכון שיוכל לעזור לי בסוגיה צפר אני לא אבל כן מתעניין בטבע ומשתדל ללמוד לזהות את בעלי החיים אותם אני רואה או מצלם
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תמונות יפיפיות צור  לגבי עיט צפרדעים, אני לא מומחה בזיהוי אבל הבנתי שהוא נדיר יחסית ולא נתקלים בו לעתים תכופות. אהבתי את הנחיתה של הדאיה! יפה מצידה להתמקם כול כך יפה לצילום  *דיה* לא *דאיה* עיט צפרדעים פחות נפוץ בעונות מעבר בנדידה (מספר עשרות פרטים נספרים בסקר הנדידה לעומת כ90 אלף עיטי חורש) אבל דווקא בחורף שהמעבר מסתיים מי שחורף (נשאר בחורף) זה בעיקר עיטי צפרדעים. באזור החולה נפוצים יחסית בחורף, תמיד יש מספר פרטים\עשרות פרטים באזור.
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
Sagi
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אהבתי את התמונות בכל השרשור, כל הכבוד 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
תמונות יפיפיות צור  לגבי עיט צפרדעים, אני לא מומחה בזיהוי אבל הבנתי שהוא נדיר יחסית ולא נתקלים בו לעתים תכופות. אהבתי את הנחיתה של הדאיה! יפה מצידה להתמקם כול כך יפה לצילום  גיא זה לא היא שהתמקמה יפה לצילום זה הצלם שישב מכוסה כמה שעות עם רשת הסוואה מול הנקודה שהם באות לשתות 
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 24, 2015, 18:46:41 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|